BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 03.05.10 17:10
« Re: Welcome to Debilov
Kubino - no jestli to bylo v daný čas, tak tě asi zklamu, jelikož jsem celý den nejezdil po městě ale jezdil s kolegyní po kanclu, dělal jsem jí whitelabelovského koníčka >:D ;-)
Jinak ano, Altea polepená skutečně je ...
Zino - já su tuner, jako .......ův uher na tváři >:-[]
WL - ty voe ty se nezměníš ale chlámu se opět ... :yes:
Yps - říkají mě Mrak McPrince :-) 8-s
Jdu něco dělat holoto, Kub - pokud sis doteď nezjistil IČO, rád tě ho pošlu, pokud chceš IČO na jiné ičaře, též nejní probléma ;-) Pokud máš raději LEČO, je jasné že mým ičem tě nezaujmu ... *, jdu něco dělat. -
white label 03.05.10 16:54
Kub
Pokud jste se už někdy viděli na Borech, tak nevím co si mám o tom myslet... :-O 8-s >:-[]
A netroufáš si tu zrovna teď tvrdit, že tě FRPE (na té křižovatce) přímo "ignoroval"...? :*) >:D
Co to měl na Altě za polepy, že by už "PZRM"... :-O
Frpe
Tentokrát určitě raději něco bez "GUM"... 8-s >:-[] -
FRPE 03.05.10 16:41
Zdarec Kubo! Pěkný!
Choby - ne ne ale bylo to narychlo a fakt jsem neměl čas, i když jsem do poslední chvíle myslel že dovalím, nakonec to na mě ona ( sekačka samozřejmě ) vyvalila a bylo po hehe teda po sraze. ;-\
Wii + Chobot + Ypsi = my známe osobně, poprosím jednoho z Vás, nebo klidně všechny - dejte cupře jiné hodnocení než jste dali, mnohokrát děkuji ... Je tady pár lidí, co mě píšou že .... ale vždyť víte, ideální by bylo třeba 3,4,5 - to Ric nemaže a mě to pomůže.
Label - co bude v příští fotosoutěžce? ;-) -
Kubyyyk 03.05.10 16:17
Takže to vezmu asi trošku stroze:
- Jedná se o Chevrolet Cruze vyrobený v březnu 2010.
Toto auto nebylo původně v plánu, ale jelikož jsem se k němu dostal přes známého prodejce v autosalonu Chevrolet, tak přátelská cena rozhodla.
- Můj Chevrolet je vybavený benzínovým motorem 1,6 litru a vcelku skromným výkonem 115 koní. Vůz je poměrně lehký a tak jsem sám byl překvapen, jak se motor po ujetí 3000km pěkně rozhýbal a teď se zvukem i akcelerací podobá silnějšímu motoru.
Další věcí jsou jízdní vlastnosti, které mě překvapili asi nejvíce. Auto sedí na sedmnáctipalcových alu kolech a na pneumatikách Kumho o rozměru 215/50/R17. Dost mě překvapil tvrdý, stabilní a zároveň velmi komfortní podvozek na delší cesty. S autem už jse samozřejmě zkoušel jezdit hodně na hraně a musím upřímně říct, že zvolenou stopu drží velmi dobře a ani se moc nenaklání. Jinak zatím ani proti řízení a řazení nemám žádné výtky.
- Co se týče výbavy mého Cruzu, tak se jedná o druhou a zároveň prostřední výbavu, která je navíc vybavená paketem prvků z nejvyšší výbavy. Dá se říct, že ve voze najdete vše kromě navigace a kůže. Vše je v elektrice, rádio podporuje všechny formáty, ovládání na koženém volantu, loketní opěrka, připojka AUX na mp3, automatická klima, sportovní sedadla se skvělým bočním vedením, loketní opěrka i pro cestující vzadu. Zkráceně je toho velmi hodně. Zvenku je nejvíc výrazná černá metalíza s perleťovým efektem který na sluníčku vypadá skutečně nádherně a hlavně velmi hezká 17´´ kola originál Chevrolet.
- Musím říct, že jsem velmi překvapen, jak moc na sebe tohle auto strhává pozornost. Tím, že jich nejezdí moc (ve Varech jsou dohromady s mým 3), tak na něj lidé hodně koukají, obchátejí ho a už jsem viděl i lidi co si ho fotili. Dokonce se mě jeden člověk i zeptal, jak jsem to sem dostal z Ameriky a kolik ten osmiválec vubec žere >:D Takže tohle auto umí skutečně nadělat spousty parády za rozumné peníze.
- Jinak moje dojmy? Nadšení, nadšení a nadšení. Mám najeto 3.900 km za lehce přes jeden měsíc a to auto mě prostě baví ;-)
kolik si veme Tvuj cuze na sto?..
frpe- >:D mas sz ;-)