BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 03.05.10  17:19

« Re: Welcome to Debilov

kubyku: super!to by melo vyjit,jeste si dame vedet,ale predbezne s tim pocitam ;-)

kolik si veme Tvuj cuze na sto?..

frpe- >:D mas sz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  17:15

Ypsi:
    16. května budu celej den v Praze a večer jdu na koncert, tak můžem dát sraz. Určitě by dorazil i Edgar a tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.05.10  17:10

Kubino - no jestli to bylo v daný čas, tak tě asi zklamu, jelikož jsem celý den nejezdil po městě ale jezdil s kolegyní po kanclu, dělal jsem jí whitelabelovského koníčka >:D ;-)
    Jinak ano, Altea polepená skutečně je ...

Zino - já su tuner, jako .......ův uher na tváři >:-[]

WL - ty voe ty se nezměníš ale chlámu se opět ... :yes:

Yps - říkají mě Mrak McPrince :-) 8-s

Jdu něco dělat holoto, Kub - pokud sis doteď nezjistil IČO, rád tě ho pošlu, pokud chceš IČO na jiné ičaře, též nejní probléma ;-) Pokud máš raději LEČO, je jasné že mým ičem tě nezaujmu ... *, jdu něco dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.10  16:59

frpe to dal na 20 ky tak musel k tomu predsa nalepit aj plamene tuner jeden >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 03.05.10  16:57

kubyku-jak myslis >:-[] >:D ;-) jinak se mi cruze taky libi a to nejenom diky wtcc [odkaz] ;-) tak doufam,ze se uz konecne uvidime,kdyz jses mobilni nebo "cruzilni" :-) :yes:

frpe-ty jsi normalne starej nalepkic alteic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.05.10  16:54

Kub
    Pokud jste se už někdy viděli na Borech, tak nevím co si mám o tom myslet... :-O 8-s >:-[]
    A netroufáš si tu zrovna teď tvrdit, že tě FRPE (na té křižovatce) přímo "ignoroval"...? :*) >:D
    Co to měl na Altě za polepy, že by už "PZRM"... :-O

Frpe
    Tentokrát určitě raději něco bez "GUM"... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  16:45

FRPE:
    Díky!
    Dnes jsme se viděli na Borech u Tesca někdy tak cca před půl 11. Jel jsem proti tobě na křižovatce, zablikal jsem a zatroubila ty nic, slepejši. Co to máš na Altee za polepy sakra? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.05.10  16:41

Zdarec Kubo! Pěkný!

Choby - ne ne ale bylo to narychlo a fakt jsem neměl čas, i když jsem do poslední chvíle myslel že dovalím, nakonec to na mě ona ( sekačka samozřejmě ) vyvalila a bylo po hehe teda po sraze. ;-\

Wii + Chobot + Ypsi = my známe osobně, poprosím jednoho z Vás, nebo klidně všechny - dejte cupře jiné hodnocení než jste dali, mnohokrát děkuji ... Je tady pár lidí, co mě píšou že .... ale vždyť víte, ideální by bylo třeba 3,4,5 - to Ric nemaže a mě to pomůže.

Label - co bude v příští fotosoutěžce? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.05.10  16:28

Kub
    Tak to každopádně!!! (...ale musíš to samo obratem "férově" vracet, jinak by to nebylo "spravedlivé"! :*) >:D >:-[] )
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  16:25

WL:
    Tak to je na 3x10 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.05.10  16:24

Kub
    Tak vidíš... a máš tu recenzi, text je dost dlouhý a tři fotky taky stačí... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  16:17

Takže to vezmu asi trošku stroze:

- Jedná se o Chevrolet Cruze vyrobený v březnu 2010.
    Toto auto nebylo původně v plánu, ale jelikož jsem se k němu dostal přes známého prodejce v autosalonu Chevrolet, tak přátelská cena rozhodla.
    - Můj Chevrolet je vybavený benzínovým motorem 1,6 litru a vcelku skromným výkonem 115 koní. Vůz je poměrně lehký a tak jsem sám byl překvapen, jak se motor po ujetí 3000km pěkně rozhýbal a teď se zvukem i akcelerací podobá silnějšímu motoru.
    Další věcí jsou jízdní vlastnosti, které mě překvapili asi nejvíce. Auto sedí na sedmnáctipalcových alu kolech a na pneumatikách Kumho o rozměru 215/50/R17. Dost mě překvapil tvrdý, stabilní a zároveň velmi komfortní podvozek na delší cesty. S autem už jse samozřejmě zkoušel jezdit hodně na hraně a musím upřímně říct, že zvolenou stopu drží velmi dobře a ani se moc nenaklání. Jinak zatím ani proti řízení a řazení nemám žádné výtky.
    - Co se týče výbavy mého Cruzu, tak se jedná o druhou a zároveň prostřední výbavu, která je navíc vybavená paketem prvků z nejvyšší výbavy. Dá se říct, že ve voze najdete vše kromě navigace a kůže. Vše je v elektrice, rádio podporuje všechny formáty, ovládání na koženém volantu, loketní opěrka, připojka AUX na mp3, automatická klima, sportovní sedadla se skvělým bočním vedením, loketní opěrka i pro cestující vzadu. Zkráceně je toho velmi hodně. Zvenku je nejvíc výrazná černá metalíza s perleťovým efektem který na sluníčku vypadá skutečně nádherně a hlavně velmi hezká 17´´ kola originál Chevrolet.
    - Musím říct, že jsem velmi překvapen, jak moc na sebe tohle auto strhává pozornost. Tím, že jich nejezdí moc (ve Varech jsou dohromady s mým 3), tak na něj lidé hodně koukají, obchátejí ho a už jsem viděl i lidi co si ho fotili. Dokonce se mě jeden člověk i zeptal, jak jsem to sem dostal z Ameriky a kolik ten osmiválec vubec žere >:D Takže tohle auto umí skutečně nadělat spousty parády za rozumné peníze.
    - Jinak moje dojmy? Nadšení, nadšení a nadšení. Mám najeto 3.900 km za lehce přes jeden měsíc a to auto mě prostě baví ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 03.05.10  16:00

ahoj kubyyyku taky se mi cruze libi. Jem neco malo o tom napis motor spotreba jizdni vlastnosti atd. Celkem by me to zajimalo. Jen je skoda ze neni combi.. ;-)

myslim jako ze se nevyrabi.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 03.05.10  15:59

Pěkný. Chválim volbu karoserie >:D Tak ať ti lítá hlavně :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.10  15:55

tak je to to co som si myslel >:D taktiez sa mi paci a rozmyslal som nad nim ale nepreslo mi to u polovicky ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  15:54

Ypsi:
    Neuvidíš ode mě ani korunu,parchante >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 03.05.10  15:48

neboj,pracuju v rukavickach ;-) uz to sem davam..

tak mas to tam..dekovat nemusis,staci,kdyz mi za kazdy den posles 500,- na muj ucet, coslo ti obratem posilam na mail >:D ;-)

zatal panove ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.05.10  15:44

Ypsi:
    Hlavně mi při tom zmenšování tu metlu nepoškrábej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 03.05.10  15:41

hodim,ale jeste to zmensim kuci,tak poseckejte chvilicku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.10  15:41

tomu ypsacovi to ale trva >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…