BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.05.10  00:14

« Re: odkaz

Co-pilot: Máš SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.05.10  00:14

Thomasino:
    Kdyby se naskytla dobrá koupě M3 CSL, tak asi neodolám, viděl jse mho poprvé naživo a jsem ohromen ;-) :yes: :yes: Ale M3 GTS je až moc drahý >:D

Pilot:
    Jo tak to jsi opravdu zapomel >:D >:D Jinak jsem vedel ze to bylo v nejakym filmu, ale v jakym jsem si nepamatoval...

Tak dobrou kucí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  00:11

Tady je posledních pár dní lidí co na něčem jedou, že se to ztratí, neboj!! >:D >:D

Jestli pojede Merkur ve svým a Mojito nepojede, hlásím se jako záváží ;-) Aspoň nasbírám nějaké zkušenosti s okruhem..
    Jo a tvůj komentář o mě na okruhu když jsi jel s Merkurem jsem slyšel! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 04.05.10  00:07

Thomasino - Mojito zatím neví, jestli mu to ve středu vyjde...

Ronault - Jestli mi v rámci lepšího rozložení hmotnosti hodláš dělat závaží v kufru, tak tě beru. ;-) :-)

Wii-Jay - Zapomněl jsem dodat, že těch višní je 3500 ks. ;-) Takže přesně tolik je i clií R27 F1 Team.

Jinak hláška "Kolik třešní, tolik višní" je moje oblíbená z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje. To jen abys nemyslel, že jsem si těsně před tím něco "šlehnul". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.05.10  23:37

Sakra klucí, tak že bych taky začal své GTI šetřit? V česku jich jezdí zatím prý asi "jen" 30 kousků >:D Ale proti pouhým pár kusům 320si je to samozřejmě stále něco jiného >:-[] >:-[]
    Nicméně WII, myslím že jako lepší sběratelský kousek by jsi měl M3 CSL, případně nové M3 GTS ;-) :-)
    Ve středu na okruh se půjdu rád podívat, snad bude počasí. Tentokrát bych měl dělat Mojitovi závaží já :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 03.05.10  23:27

« Re: Wasaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi

to je uzasna kravina >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  23:27

- Wow! What the hacker you?
    - I'm paprika
    - HAHAHA , Paprikkaaaaaaaaaaa
    - Oh god!

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.05.10  23:26

Co-pilot: Nooo, kdybys jel, tak bych se přisral, teda pokud by ti nevadilo 80 kg navíc. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  23:24

Pilote, takže to neni nijak přesně limitované? Prostě je to jeden z paketů? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 03.05.10  23:19

Tak to je suprové video >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 03.05.10  23:10

« Wasaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi

Peckaaaaaa :yes: Aspoň nějaké výhody má tvůj road trip to england :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 03.05.10  23:01

To je takový překladatelský oříšek... "Kolik třešní, tolik višní." >:-[] Takže asi tolik jich je. :-) ;-) Měj se!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  22:55

Popravdě nevim kolik je kusů té tvé limitované edice :*) Kolik? >:D

Loučím se, zase zítra se tu uvidíme ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 03.05.10  22:47

Wii-Jay - To víš, nejsem tu zase tolik, abych stíhal ve větší míře přispívat všude... Setkání se samozřejmě nebráním, na tvoje zkušenosti a zážitky z ostrovů určitě nebudu zvědavý jen já. ;-) Na okruh se těším, ale počasí je tu teď asi jako na ostrovech... Takže těžko říct, jak nakonec ve středu bude.

Jinak nevím, jestli uvidíš moje F1 R27 Team... Od června ho chci rovněž začít šetřit a doufat ve sběratelskou hodnotu. >:-[] :-)

Ronault - Čau Ronaulte, ve středu bych se na okruh rád podíval, ale závisí to na dvou věcech... Zaprvé, budu mít spravené auto, zadruhé, nebude pršet... Takže uvidíme. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  22:24

Ahoj Pilote ;-)

Rad te vidím taky u me v diskuzi ;-) :yes: Děkuji za pár hezkých řádků :-)

Jo je to tu trochu jiná liga, ale taky se za to platí celkem jiný peníze ;-) ;-\ Což už je z toho slabšího soudku >:D >:D Ale za ty prachy to stojí.. Víš že když ohlídáš sebe, s autem se ti nic nestane... ;-) :yes:

A jak píšeš, každý týden můžeš vyrazit někam, jediný problém je ten, že většina Track days jsou uprostřed týdne, jelikož zdejší okruhy jsou o víkendech velice vytížené všelijakými championáty ;-) Ale stále je tu možnost jet třeba jen na odpoledne...

Jinak si myslím, že kdybych se podíval na všechny okruhy pro silniční vozy, tak každý den se dá jet někam >:D Ale mám zčeklou jen jednu stránku, která nabízí 5 okruhů, ale i to je dost ;-)

No jinak Brno... Taky se tam chci v létě podívat, takže budu rád, když se tem pak potkáme ;-) Můžu poreferovat podrobněji, ukázat nejaké další fotky (i z organizace Track Days) a taky bych rád viděl tvé Clio, protože je na listině aut na běžné ježdění... Esíčko chci začít šetřit a doufat ve sběratelskou hodnotu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.05.10  22:14

Co-pilot: Jedeš ¨tuto středu na okruh s Cliem? :-O :-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  22:13

« Změna sekce video

Rozhodl jsem se změnit svou sekci video na trochu zábavnější, aspoň do doby než se dokopu udělat nějaké pořádné video... Takže každý týden očekávejte nejaké vtipné a zábavné video >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 03.05.10  22:13

Ahoj, tak jsem si přečetl o těch jízdách na okruhu co máš za sebou a co tě čekají a nezbývá, než lehoulince závidět. :-) Musí to být paráda, pobývat s "esíčkem" v Británii, zemi okruhům zaslíbené... Je vidět, že jsou tam veřejné jízdy a služby okolo toho na přeci jen vyšší úrovni. A navíc, každý týden můžeš (v podstatě) vyrazit někam jezdit...

Tak snad se nám tady počasí ve středu večer alespoň na chvíli umoudří a půjde vyrazit alespoň na (ve srovnání se 7 x 20 min.) skromných 25 minut na okruh v Brně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.05.10  21:56

Za co dostávat prachy? >:D >:D ted to nejak nechápu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.05.10  21:49

Jo takhle, prach by mi asi taky vadil, ale dostávat zato prachy za tože tam postávám, to by se mi líbilo :-)
    Jo, tak to mám stejný názor jako ty, že pro tvůj vůz je okruh mnohem lepší
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…