BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 04.05.10 00:14
« Re: odkaz
Thomasino:
Kdyby se naskytla dobrá koupě M3 CSL, tak asi neodolám, viděl jse mho poprvé naživo a jsem ohromen ;-) :yes: :yes: Ale M3 GTS je až moc drahý >:D
Pilot:
Jo tak to jsi opravdu zapomel >:D >:D Jinak jsem vedel ze to bylo v nejakym filmu, ale v jakym jsem si nepamatoval...
Tak dobrou kucí ;-) -
Thomasino 04.05.10 00:11
Tady je posledních pár dní lidí co na něčem jedou, že se to ztratí, neboj!! >:D >:D
Jestli pojede Merkur ve svým a Mojito nepojede, hlásím se jako záváží ;-) Aspoň nasbírám nějaké zkušenosti s okruhem..
Jo a tvůj komentář o mě na okruhu když jsi jel s Merkurem jsem slyšel! >:-[] -
Co-pilot 04.05.10 00:07
Thomasino - Mojito zatím neví, jestli mu to ve středu vyjde...
Ronault - Jestli mi v rámci lepšího rozložení hmotnosti hodláš dělat závaží v kufru, tak tě beru. ;-) :-)
Wii-Jay - Zapomněl jsem dodat, že těch višní je 3500 ks. ;-) Takže přesně tolik je i clií R27 F1 Team.
Jinak hláška "Kolik třešní, tolik višní" je moje oblíbená z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje. To jen abys nemyslel, že jsem si těsně před tím něco "šlehnul". :-) -
Thomasino 03.05.10 23:37
Sakra klucí, tak že bych taky začal své GTI šetřit? V česku jich jezdí zatím prý asi "jen" 30 kousků >:D Ale proti pouhým pár kusům 320si je to samozřejmě stále něco jiného >:-[] >:-[]
Nicméně WII, myslím že jako lepší sběratelský kousek by jsi měl M3 CSL, případně nové M3 GTS ;-) :-)
Ve středu na okruh se půjdu rád podívat, snad bude počasí. Tentokrát bych měl dělat Mojitovi závaží já :-) -
Co-pilot 03.05.10 22:47
Wii-Jay - To víš, nejsem tu zase tolik, abych stíhal ve větší míře přispívat všude... Setkání se samozřejmě nebráním, na tvoje zkušenosti a zážitky z ostrovů určitě nebudu zvědavý jen já. ;-) Na okruh se těším, ale počasí je tu teď asi jako na ostrovech... Takže těžko říct, jak nakonec ve středu bude.
Jinak nevím, jestli uvidíš moje F1 R27 Team... Od června ho chci rovněž začít šetřit a doufat ve sběratelskou hodnotu. >:-[] :-)
Ronault - Čau Ronaulte, ve středu bych se na okruh rád podíval, ale závisí to na dvou věcech... Zaprvé, budu mít spravené auto, zadruhé, nebude pršet... Takže uvidíme. :*) -
Wiii 03.05.10 22:24
Ahoj Pilote ;-)
Rad te vidím taky u me v diskuzi ;-) :yes: Děkuji za pár hezkých řádků :-)
Jo je to tu trochu jiná liga, ale taky se za to platí celkem jiný peníze ;-) ;-\ Což už je z toho slabšího soudku >:D >:D Ale za ty prachy to stojí.. Víš že když ohlídáš sebe, s autem se ti nic nestane... ;-) :yes:
A jak píšeš, každý týden můžeš vyrazit někam, jediný problém je ten, že většina Track days jsou uprostřed týdne, jelikož zdejší okruhy jsou o víkendech velice vytížené všelijakými championáty ;-) Ale stále je tu možnost jet třeba jen na odpoledne...
Jinak si myslím, že kdybych se podíval na všechny okruhy pro silniční vozy, tak každý den se dá jet někam >:D Ale mám zčeklou jen jednu stránku, která nabízí 5 okruhů, ale i to je dost ;-)
No jinak Brno... Taky se tam chci v létě podívat, takže budu rád, když se tem pak potkáme ;-) Můžu poreferovat podrobněji, ukázat nejaké další fotky (i z organizace Track Days) a taky bych rád viděl tvé Clio, protože je na listině aut na běžné ježdění... Esíčko chci začít šetřit a doufat ve sběratelskou hodnotu ;-) -
Co-pilot 03.05.10 22:13
Ahoj, tak jsem si přečetl o těch jízdách na okruhu co máš za sebou a co tě čekají a nezbývá, než lehoulince závidět. :-) Musí to být paráda, pobývat s "esíčkem" v Británii, zemi okruhům zaslíbené... Je vidět, že jsou tam veřejné jízdy a služby okolo toho na přeci jen vyšší úrovni. A navíc, každý týden můžeš (v podstatě) vyrazit někam jezdit...
Tak snad se nám tady počasí ve středu večer alespoň na chvíli umoudří a půjde vyrazit alespoň na (ve srovnání se 7 x 20 min.) skromných 25 minut na okruh v Brně. ;-)