BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.05.10  13:57

« Re: Welcome to Debilov

Kubyyyk:
    níž to neposazuj >:D Bude to vypadat moc... navíc je to přeci jen 1,6 taje by to vypadalo přehnaně ;-)

Zip:
    Jo ta cena je hodně dobrá ;-) :yes: Jinak ano, ve WTCC >:D

Ypsík:
    Jako že bys natřel ty nové OZeta na černo a prodal to Kubyyykovi >:D >:D

xGay:
    Jsem rád že to vidíš stejně >:D Mladí, hezcí, inteligentní, hodně rozumu, nemalicherný.... >:D >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.05.10  13:24

Jasan, černý, jak řikaj amíci, musí to bejt black on black :yes: Jo a Kubyyyku, tu recenzi udělej, tyhle spory jsou naprosto malicherný, my, mladí, hezcí a inteligentní kluci, máme víc rozumu, proto se do nich nezapojujeme >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.05.10  12:47

jj zipe, crute cruze dava ve wtcc :-)

kubyyyk-hele chlape co mas za roztec,ze bych se Ti taky na neco kouknul ;-) vubec nevahej na cernejch to bude vypadat super ;-)

jo a pridavam se k wiickovi-udelej recenzi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 04.05.10  12:16

Kubyyyku, to mi nějak uniklo. Ty jsi koupil Cruze? Já na něj koukal asi před půl rokem jako na možného nástupce Fokyna. S 1,8 (141k) je to celkem pěkný. Navíc dnešní cena (355 000) ve střední výbavě není nijaká extra závratná na nové auto!! A ve WTCC je to celkem slušnej konkurent BMW!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  12:01

Čau ty kluku Wii-Jayovská ;-)

No my jsme s tátou nějaký kola 18´´ plánovali a myslím si, že tyhle krásky v kombinaci s tou černou perletí a s tmavými okny, které budou do 14 dnů pujdou dokonale k sobě. Uvažoval jsem i, že bych Cruze posadil o pár čísel níž, ale už seriově je přední nárazník celkem hodně nízko a sem tam si někde škrtne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.05.10  11:58

Ahoj Kubyyyku ;-) :yes:

Jak se máš? Večer ti to tam klidně nazuju, jen mi pošli nějaké fotky tvého Cruze v dobrém rozlišení na mail ;-)

Myslím že ty by mu sekla :yes:

PS: A udělej recenzi, nemusíš se těch sporů účastnit... Vem si příklad ze mě >:D Nezasahuju do toho a jedu si tu svou ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  11:53

Tak černý kola na Cruze říkáte jo? :-)
    Už jsem si našel favorita: Tenzo GF7 asi v 18´´ velikosti.
    Umíte je tam někdo "nazout" ve photoshopu???

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 04.05.10  09:56

« Re: odkaz

Rone
    tak to musíš faťánkovi vysvětlit , že stará Láska nerezaví , ale občas je si potřeba zašpásovat s mladší >:D >:D
    Co KSA JEDEŠ!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.05.10  09:35

Matheas: Když ona ví, že se otáčím za jinými auty, tedy dívka to chápe, jen faťánek to nese těžce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 04.05.10  09:33

Rone
    Ty hampejzníku lásku vedle sebe a vyznává lásku jinému >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.05.10  09:24

Co-pilot: Když já to píšu a na rameni mi leží usínající přítelkyně, tak musím být nenápadný >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 04.05.10  00:58

Ronault - Více by mi zalichotilo, kdyby ta věta níže zněla... jak to popsat... "Co-pilot je pro mne prostě idol." >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  00:55

Já vím, ty Renaulte ;-) Proč si je nechávám odpojit? Protože nešlo objednat vyhřívání sedadel aniž by tam bylo ostřikování předních světel a stejně tak to nejde objednat bez zadního stěrače, který mi zase vadí automatickým stíráním při zařazení zpátečky pokud máš zapnuté stěrače vpředu :-( A mám vzadu malou reklamu na skle, tak ji nechci poničit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.05.10  00:47

Thomasino: Proč si necháváš odpojit tolik věcí? Nebylo lepší si to třeba vůbec neobjednávat? >:-[] >:D Jinak díky za uvolnění případného místa u Co-pilota, Clio RS je pro mne prostě... jak to popsat... idol? :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  00:41

Já jsem objednaný na servis v pátek.. Olej, geometrie, vyčištění klimy, odpojení ostřiku předních světel, odpojení zadního stěrače a tak vůbec.. Dokonce mi nabídli, že si pro auto do Brna přijedou a nechají mi zatím jiné ;-) Ale rád jim ho tam rádno odvezu a půjčím si tedy jiné na vyzkoušení a hlavně na cestu do práce :-) Moc pěkný přístup ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 04.05.10  00:38

Thomasino - Ještě nee... ;-\ Snad zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  00:28

Joo už to čtu, Ronault se hlásil první.. Tak to má přednost, samozřejmě ;-) Tak třeba se vnutím Mojitovi nebo Merkurovi :-)

Pilote - už máš auti spravené?
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 04.05.10  00:25

Thomasino - Radši bych se tam vůbec neslyšel... hrůůůza. >:D

Ronault - Óóó já se mám. :-)

Wii-Jay - Dobrou noc "ostrovane". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.05.10  00:24

Thomasino:
    Sorry, už mám plnej kufr, vezu Ypsimu MG TF160 >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  00:17

Tak mi kdyžtak vem taky jednu M3 CSL, ok? Ale stačí mi i nějaký trochu olítaný Caterham nebo Elise, klidně s pravostranným řízením. Tady na okruhu to vadit nebude ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…