BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 04.05.10 13:24
« Re: Welcome to Debilov
Jasan, černý, jak řikaj amíci, musí to bejt black on black :yes: Jo a Kubyyyku, tu recenzi udělej, tyhle spory jsou naprosto malicherný, my, mladí, hezcí a inteligentní kluci, máme víc rozumu, proto se do nich nezapojujeme >:D :yes: -
zip2016 04.05.10 12:16
Kubyyyku, to mi nějak uniklo. Ty jsi koupil Cruze? Já na něj koukal asi před půl rokem jako na možného nástupce Fokyna. S 1,8 (141k) je to celkem pěkný. Navíc dnešní cena (355 000) ve střední výbavě není nijaká extra závratná na nové auto!! A ve WTCC je to celkem slušnej konkurent BMW!! >:D >:D -
Kubyyyk 04.05.10 12:01
Čau ty kluku Wii-Jayovská ;-)
No my jsme s tátou nějaký kola 18´´ plánovali a myslím si, že tyhle krásky v kombinaci s tou černou perletí a s tmavými okny, které budou do 14 dnů pujdou dokonale k sobě. Uvažoval jsem i, že bych Cruze posadil o pár čísel níž, ale už seriově je přední nárazník celkem hodně nízko a sem tam si někde škrtne ;-) -
Wiii 04.05.10 11:58
Ahoj Kubyyyku ;-) :yes:
Jak se máš? Večer ti to tam klidně nazuju, jen mi pošli nějaké fotky tvého Cruze v dobrém rozlišení na mail ;-)
Myslím že ty by mu sekla :yes:
PS: A udělej recenzi, nemusíš se těch sporů účastnit... Vem si příklad ze mě >:D Nezasahuju do toho a jedu si tu svou ;-) :yes: -
Thomasino 04.05.10 00:55
« Re: odkaz
Já vím, ty Renaulte ;-) Proč si je nechávám odpojit? Protože nešlo objednat vyhřívání sedadel aniž by tam bylo ostřikování předních světel a stejně tak to nejde objednat bez zadního stěrače, který mi zase vadí automatickým stíráním při zařazení zpátečky pokud máš zapnuté stěrače vpředu :-( A mám vzadu malou reklamu na skle, tak ji nechci poničit >:D -
Thomasino 04.05.10 00:41
« Re: odkaz
Já jsem objednaný na servis v pátek.. Olej, geometrie, vyčištění klimy, odpojení ostřiku předních světel, odpojení zadního stěrače a tak vůbec.. Dokonce mi nabídli, že si pro auto do Brna přijedou a nechají mi zatím jiné ;-) Ale rád jim ho tam rádno odvezu a půjčím si tedy jiné na vyzkoušení a hlavně na cestu do práce :-) Moc pěkný přístup ;-)
níž to neposazuj >:D Bude to vypadat moc... navíc je to přeci jen 1,6 taje by to vypadalo přehnaně ;-)
Zip:
Jo ta cena je hodně dobrá ;-) :yes: Jinak ano, ve WTCC >:D
Ypsík:
Jako že bys natřel ty nové OZeta na černo a prodal to Kubyyykovi >:D >:D
xGay:
Jsem rád že to vidíš stejně >:D Mladí, hezcí, inteligentní, hodně rozumu, nemalicherný.... >:D >:-[] :yes: :yes: