BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 04.05.10  23:00

« Re: Gumy + disky

Ne Tome - je to svi.stvo plzenský ... >:D

Chobot - mám docela gut náladičku, protože mě nyní jednu zamilovanou SZ poslal Ronault, naznačil jsem mu slušně že je teď ten "druhej" a žárlí jako pes ... >:-[]

Kubýk - tak na toho Cruize jsem fakt zvědav :yes:

Zino - pěkná profilovka ( opět ) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  22:57

A nazul jsi mu nový kolečka? Nějaký hezký? Tak to jsi hodný :-) Ještě by potřeboval prosím trochu umýt, je po dnešním dešti špinavý :-( Nevím co to sem zvrchu padá za svinstva ;-\ :-( Asi nějaký islandský :-O :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.10  22:49

« Re: Welcome to Debilov

Zino, prázdného. Bez sedaček, motoru, volantu, ´výbavy´ a koberečků >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.05.10  22:46

kubyyyk - na té fotce shora vypadá Cruize pěkně nas.aně a to se mi nejvíc líbí :yes:
    Pokud přijedeš do Brna tak přesně vím,jak ho odfotím (musím koupit štafle) a následně zprzním,rozuměj tím zHDRkuju >:-[].
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.10  22:46

A tady je někdo optimista. No nevim Frpe. Zatim to vypadá, že mě budeš muset zaměstnat ty.......u vás na vlakovém nádraží.

Thomasino - Jen sleduj, jen sleduj. Můj krycí plán vyšel. Zatímcos tady krycí diskuzi o kolech s tvým jménem, zul jsem ti auto.....ale pšššš. Jako bych nic neřekl >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.05.10  22:41

chobot cena je vyssia ako cena prazdneho vozu alebo plne natankovaneho ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  22:06

« Re: Gumy

Všechno sleduji! Pozor! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 04.05.10  22:02

« Gumy + disky

Neboj Choby - bude pořádná práce a budou lepší kola než tyhle Thomasony >:D

Jo apropo máš rád nápoj zn. Toma? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.10  17:20

nebo vyběhnout před dům s metrem. o 10 cm na rozteči se nestřelíš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.10  17:18

Tak jo. Celé sem to projel a vybral bych si tyhle Tomasony. [odkaz] Jen škoda, že jejich cena je vyšší než hodnota mého vozu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.10  17:16

Takovej Jason Plato z FIFT GEARu s ním jezdí v BTCC velmi úspěšně! ;-) :-)

edit: ale myslím, že tam má jiný motor ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 04.05.10  17:10

Ahoj kubyyyku 27-30.5. pojedes i dal na vychod nez jen do brna?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  17:05

Ypsi:
    Našel jsem na netu údaj, že rozteč je 5x105.

EDIT: Ale na jiných webech zase píšou, že je to 5x115, tak teď nevím, kde je pravda. Chce to asi ten velkej techničák no..
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.05.10  15:26

kubyyyk-jj,dobra volba :yes: taky jsem takove mel na 320cd a koupil jsem je tady [odkaz] tak az najdes svou roztec,tak se podivej ;-) maji tam celkem dobre ceny..

xXx-"mladí, hezcí a inteligentní kluci, máme víc rozumu,"..jj,tak presne taci jsme >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 04.05.10  15:11

Jo, to je přesně to co mě zaujalo!! :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  15:08

Po 4.000 km velká spokojenost, tak snad mě to nepřejde. Já bych se na něj mohl koukat pořád. Miluju ten obrovskej grill ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 04.05.10  15:05

Já kolem něj právě před tím půl rokem projížděl v Pardubicích a taky se mi mooooc líbil!!! :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  14:39

Hele my ho tam viděli stát v Chevroletu a láska na první pohled ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 04.05.10  14:30

Kubyyyk, tak to gratuluju a těšim se na recenzi. Tohle auto mě zajímá, protože je to opravdu asi nejžhavjejší kandidát na nové auto!! Hlavně teda kvůli ceně a kvůli vzhledu. Je fakt pěkný!! :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.05.10  14:10

Zip:
    Nazdárek pane :-) No nějak se to tak stalo a měsíc už je doma ;-) Mě vyšel na 370.000 Kč hlavně i tím, že je tam paket výbavy z nejvyšší verze a 17ky kola s tou metalízou. Ale každopádně je to skvělý auto za bezkonkurenční peníze. To víš, WTCC, koupil jsem ho abych mohl aspoň v okruhových soutěžích Wííčkovi ukázat >:D

Ypsilon:
    Kecal bych jaká je tam rozteč a velkej techničák mám doma, tak to zkusim najít někde na netu ;-) Každopádně tam chci dát maximálně ty 18ky a asi černý s chromovaným límcem :yes:

Xganga:
    No hodně už o té recenzi uvažuju. Najeto mám 4000 km, takže už se nějaké věci a fakta sepsat dají. Ale chci prvně nadělat hodně fotek a pak to sem dát. ;-)

Wii-Jay:
    Posadit to níž by byla asi kravina. Ono už takhle je ten čumák fakt nízko a na pár retardérech v centru Varů už jsem si začal najíždět trošku bokem, jinak škrtám >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…