BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 04.05.10 22:46
« Re: Gumy + disky
A tady je někdo optimista. No nevim Frpe. Zatim to vypadá, že mě budeš muset zaměstnat ty.......u vás na vlakovém nádraží.
Thomasino - Jen sleduj, jen sleduj. Můj krycí plán vyšel. Zatímcos tady krycí diskuzi o kolech s tvým jménem, zul jsem ti auto.....ale pšššš. Jako bych nic neřekl >:D 8-s -
ypsilon 04.05.10 15:26
« Re: Welcome to Debilov
kubyyyk-jj,dobra volba :yes: taky jsem takove mel na 320cd a koupil jsem je tady [odkaz] tak az najdes svou roztec,tak se podivej ;-) maji tam celkem dobre ceny..
xXx-"mladí, hezcí a inteligentní kluci, máme víc rozumu,"..jj,tak presne taci jsme >:D :yes: -
Kubyyyk 04.05.10 14:10
« Re: Welcome to Debilov
Zip:
Nazdárek pane :-) No nějak se to tak stalo a měsíc už je doma ;-) Mě vyšel na 370.000 Kč hlavně i tím, že je tam paket výbavy z nejvyšší verze a 17ky kola s tou metalízou. Ale každopádně je to skvělý auto za bezkonkurenční peníze. To víš, WTCC, koupil jsem ho abych mohl aspoň v okruhových soutěžích Wííčkovi ukázat >:D
Ypsilon:
Kecal bych jaká je tam rozteč a velkej techničák mám doma, tak to zkusim najít někde na netu ;-) Každopádně tam chci dát maximálně ty 18ky a asi černý s chromovaným límcem :yes:
Xganga:
No hodně už o té recenzi uvažuju. Najeto mám 4000 km, takže už se nějaké věci a fakta sepsat dají. Ale chci prvně nadělat hodně fotek a pak to sem dát. ;-)
Wii-Jay:
Posadit to níž by byla asi kravina. Ono už takhle je ten čumák fakt nízko a na pár retardérech v centru Varů už jsem si začal najíždět trošku bokem, jinak škrtám >:D
Chobot - mám docela gut náladičku, protože mě nyní jednu zamilovanou SZ poslal Ronault, naznačil jsem mu slušně že je teď ten "druhej" a žárlí jako pes ... >:-[]
Kubýk - tak na toho Cruize jsem fakt zvědav :yes:
Zino - pěkná profilovka ( opět ) :yes: