BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
talio2 05.05.10 21:33
« Re: Anketa: Driving Anthem?
Wii: já nemám oblíbenou.. nejradši (když jedu sám) tak mám rádi vyplý.. to se může zdát divný s TDI motorem coo ? >:D >:D a nebo když jedu dál tak nejradši poslouchám živáky Linkin Park, Divokýho Billa..
ale moje nejoblíbenější je Scorpions: Wind of Change :-) -
Wiii 05.05.10 21:31
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Ahoj bezmena, tebe ještě neznám!! ;-) Ale rád te vítám do mé diskuze a jako doma >:D Posaď se dle libosti, když budeš mít chuť na kafe, čaj nebo něco silnějšího, tak se obsluž >:D A díky za příspěvek do ankety ;-)
Doporučení od různých uživatelů:
Blackstreet - No Diggity [odkaz]
ACDC - Highway to Hell [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City [odkaz]
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz]
Audioslave - Show Me How To Live [odkaz] -
-
Wiii 05.05.10 21:18
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Berustino, musim se přiznat že jsem to do teď neznal >:D Ale myslim že bych z úleku v 1:06 strhnul řízení do příkopu >:D Ale každej posloucháme něco jinýho, je to dobrý ;-) :yes:
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz] -
Wiii 05.05.10 21:11
Přikládám dvě které hodně můžu v autě ;-)
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz]
ACDC - Highway to Hell (všeobecně) [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner (na klidnou jízdu) [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City (kdykoliv) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 20:51
xGango to každopádně >:D
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz]
ACDC - Highway to Hell (všeobecně) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 19:47
Ypsíku, při ostřejší jízdě dělám podobnou věc, ale mám jinej zvuk, závidim >:D
Blackstreet - No Diggity (do kolony) [odkaz] -
Wiii 05.05.10 19:11
« Anketa: Driving Anthem?
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? :-) Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? :-) Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? >:D >:D
Beru, to byl jen příklad ;-)
Ronaulte, tvé přání je mi příkazem >:D
Mojito, jen se pochlub, já tě taky viděl, ale měls jeansy >:D Adibas jsem neviděl >:D
talio, mám to najít sám, nevim jak to zní v origu, tak abych nenašel nějakej remake ;-\
PS: Přidal jsem ještě jednu za sebe >:D
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz]
Audioslave - Show Me How To Live [odkaz]
Ronault - Jezdim bez nehod [odkaz]
David Banner - Crossroads [odkaz]