BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 05.05.10 22:04
« Re: Anketa: Driving Anthem?
erl-to je stara znama klasika "masivniho utoku",pouzili jsme ji na jedno road trip vidko v p4lm,vse spomalene,vypadalo to dobre ;-)
wii-dekuji Ti moc vojto,jsi milej >:D ;-) a ano vypada me tak,teda spis ja,pokud nemam svuj "metro-model" nebo "cerna smrt" den >:D ;-)
mojito-no vidis,par veci od tebou zminovanych posloucham..teda hlavne "bep" a beyonce,do ktere jsem platonicky zamilovan uz od hitu craty in love ;-) ale asi uz ji jay-zimun nepreberu :-( -
Wiii 05.05.10 21:46
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Talio, kdybych chtěl vyvolat mikrospánek tak si ji pustim >:D >:D Ne, znám ji a je dobrá a chápu proč jsi jí přidal :-)
Erle, máš to mít ;-)
Doporučení od různých uživatelů:
Blackstreet - No Diggity [odkaz]
ACDC - Highway to Hell [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City [odkaz]
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz]
Audioslave - Show Me How To Live [odkaz]
Ronault - Jezdim bez nehod [odkaz]
David Banner - Crossroads [odkaz]
Buck 65 - Stella [odkaz]
Guns 'N' Roses - My Michelle [odkaz]
Scorpions - Wind Of Change [odkaz]
Teardrop - Massive Attack [odkaz] -
talio2 05.05.10 21:42
Erl: né to opravdu když je nouze, to je takový "zpěvný" >:D >:D >:D ale když je největší nouze a padá únava ( upozorňuju toto vše se děje pouze když jedu sám) tak to zachrání jen a jen maxim turbulenc >:D >:D
a odkaz pro Wii do jeho seznamu >:D : [odkaz] -
Wiii 05.05.10 21:41
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Elemente, neznám jdu to poslouchat, ale nejak mi kolísá připojení takže to bude trvat tak 15 minut >:D
Ypsíku, to jsem oba a i v reálu >:D
Doporučení od různých uživatelů:
Blackstreet - No Diggity [odkaz]
ACDC - Highway to Hell [odkaz]
Promoe - Longdistance Runner [odkaz]
Guns'n'Roses - Paradise City [odkaz]
Avantasia - Death Is Just A Feeling [odkaz]
Audioslave - Show Me How To Live [odkaz]
Ronault - Jezdim bez nehod [odkaz]
David Banner - Crossroads [odkaz]
Buck 65 - Wicked and Weird [odkaz]