BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 06.05.10 13:47
« Re: Driving Anthem - Hlasování
Hm, možná sem se překlikl a něco si tu naklikal dvakrát. Už se mi to nechce znova zkoumat. Každopádně Džastin Bimbrlejk nešlape:
Toto video zahrnuje obsah autora Sony Music Entertainment. Obsah již není ve vaší zemi dostupný.
EDIT: Jako ve fotosoutěži pro svůj song hlasovat nesmíme? -
Vampix(Diesel Power) 06.05.10 12:44
« Re: The Best (pod)volant Song
Tak ja si nechal udělat takovou specialitku se kterou ale nemůžu využívat rádio. Jde o to že počítač podle otáček vybírá zvuky ktere jsou uložené na flash disku ( třebas [odkaz] ) a pouští mi je do kabiny a já si tak užívám sportovní zážitký s mým super silným dieslem s neuánavným turbem a mrtě velkým krouťákem...
Jinak teda když hudba tak něco tanečního nebo elektro a taaaak :-) -
white label 06.05.10 12:02
« The Best (pod)volant Song
Jaký "styl" preferuji při řízení? A mám něco "speciálního" co si užívám při "stání" v koloně, co jsi (při)pouštím za volantem a navozuje mi to příjemný pocit při řízení?
Odpovím "stylově" otázkou po "našem": "Kuřithe baby" (v originále "Kuri the baby"):
P.S. Příjemný (a doslova "nekonečný poslech") i pro "neúnavné" borce, nejen za volantem... ;-) :yes:
edit: Nejen pro místní teplomety se připravuje verze s názvem
"Kuri the Gays"..., která bude vydána jako single s tímto romantickým obalem...: [odkaz] ... za spolupráci na jeho vzniku bych rád poděkoval Wii-Gayovi, Y(.M.C.A.)psimu, X-g(ay)angovi
a Vampi(sing)xmu..., za trpělívost před mým "objektivem"... :*) :-) -
Wiii 06.05.10 11:46
« Driving Anthem - Hlasování
Tak dámy a pánové, nasbírali jsme už celkem dost písní, tak uděláme hlasování!! Hlasovat se bude od teď do konce soboty (mého času) takže do neděle 01:00 >:D Hlasování je stejné jako při fotosoutěži, vyberte tři nejlepší a seřaďte je od nejlepšího po nehorší (1.2.3.). Děkuji za pozornost a účast!!
Chobote, co je tam dvakrát? 8-s Nic takovýho tam není.... Erlovi se omlouvá, zapoměl jsem zkopírovat jeho píseň do poznámkového bloku ;-)
Hlasování rozjíždíme od teď!!
Doporučení od různých uživatelů:
Bude se hlasovat? >:D >:D
AC-DC - klasika. Neposloucham, ale nevadí
Promoe - mi zaujalo
Ronault - >:D >:D Masakr
Audioslave - Já furt nějak radši Zackovo zpěv, takže pro mě spíš Rage against the machine, ale dobrý.
Scorpions - tenhle song si pamatuju ještě když sem chodil na základku snad i do prvního stupně......a to zas takovej mlíčňák nejsem. Prostě klasika.
Buck 65 - Countryrap??
Machine head - Co těch sem se v mládí naposlouchal. Taky jedna z kapel na kterou jednou za čas vzpomenu.
Nic co bych jinak okomentoval.
Jinak tam jsou asi 3 věci 2*. Já svym ´žhavíkem do ohně´ nepřispěju, protože bych vám tu udělal takových seznamů tak 5 >:D I když vlastně jo. Používam při slunečných dnech, nejlépe po cestě na výlet, kdy člověk všechno hodí za hlavu a má před sebou jen pozitivní představu klidu a zábavy. A jsou to
KOOP [odkaz] [odkaz] .....což je jako bych nic nenapsal, protože jestli jsem to dobře pozoroval tak všichni posílali píseň do zácpy >:D
EDIT: A nějak tu bylo zapomenuto na Earlem vložené Massive attack(přísp. č. 8291 ), mimochodem taky výborná záležitost :yes: (dle mě) -
Wiii 06.05.10 09:44
« Re: Anketa: Driving Anthem?
Zinoxx, tak tenhle krasavec je úžasnej!!!! ;-) Ale mám trochu obavy, že už není způsobilej pro silniční rovoz a tahat to na okruhy na platu a nemít možnost se projet nikde jinde me v CR zas tak neláká.... ;-\ Přeci jen možnosti okruhového ježdění v CR nejsou az tak bohaté jako třeba tady :-) Takže radši méně výkonu, ale požaduju způsobilost pro silniční provoz!!! ;-)
Jinak GTO jsou mraky za všelijaké peníze ;-\
PS: Ta M400 na eBay byla v origo provedení v černé metalíze (Diamond Black metallic), na černých kolech (Anthracite-coloured alloy wheels) a s červeným interierem, takže výkon byl "jen" 425 kobyl ;-) Ale byla způsobilá pro silniční provoz ;-)
PPS: Já si myslím že 400 koní na tunu je dostatečný počet >:-[] -
ZonixX 05.05.10 23:53
« Re: Anketa: Driving Anthem?
Wii, pro mne jsou tyhle motory hodne atraktivni - a v Evrope malo zname, takze si v hlave pekne dlouho buduju solidni knowledge base z duvodu o kterych prozatim pomlcim >:D ..a k rozsirovani obzoru v tomto pripade patri i www.nobleforums.com :-)
..jinak za ty same penize co v USA je k mani tenhle krasavec ;) varuju pred klikanim, zpusobuje zavislost!! ;) [odkaz]
..jo a pred tydnem a neco byla v Italii na prodej GTO za smesnych 30k EUR :-) -
Wiii 05.05.10 23:41
« Re: Anketa: Driving Anthem?
Tak dámy a pánové, jaká skladba je vaše osobní hymna za volantem? Neboli, preferujete nějaký styl při řízení? Nebo snad máte pro řízení speciální písničku, při které si užíváte stání v koloně? Kterou si pouštíte jen za volantem, která vám navozuje příjemný pocit při řízení? :-)
Já se loučím a jdu do postele... Od zítřka se ze mě stává sportovec a budu každé ráno běhat! Anglické stravování mě zatim nijak pozitivně nepoznamenalo >:D Dobrou noc!
Doporučení od různých uživatelů:
Katapult - Pulnocni zavodni draha [odkaz]
Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around [odkaz] -
Wiii 05.05.10 23:34
Zonixx:
Sakra >:D zas tak dobře neznám historii toho motoru >:D >:D Jo je to super kára... mluvím o ní cca 3 roky >:D >:D Ale od realizace jsem ještě dál.. M400 s LHD se skoro nedá sehnat.. je mraky M12 GTO (3R), ale M400 má lépe poladěný podvozek!!! Ted byla jedna M400 na prodej v USA, ale za týden byla pryč a zas je ticho po pěšině...
PS: stála $65000