BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 08.03.11 15:41
« Re: Zbytočná strata
RKa - já právě tuto M3 neplánoval používat v zimě - jednalo se jen o seznamování na jeden blbý víkend... ;-\ A takhle to dopadlo - to je důvod, proč jsem ani ty zimáky nekupoval :-| pak by se další roky válely jen v garáži, nebo bych je zase složitě prodával...
WL - váhal jsem jestli to mám napsat na MACZ, lidem s kterými se často vídám - OS a Ypsi jsem to volal ještě ten den.... nakonec jsem si řekl - no co, dám to tam a kdyžtak kecy budu mít u pr..... :no:
Všici - díky díky, jinak do budoucna určitě M3 bude zase jezdit - možná to stihnu i do 2.4. což je Brno... a do 21.4. to musí být bezpodmínečně - to jedu na Ring!! V nejhoršim pojedu Swiftem, s tim bude taky asi trochu zábava ;-) -
white label 08.03.11 13:28
« Re: Zbytočná strata
Psát sem tyhle věci je zbytečné, nebo si snad myslíš, že něco z toho Wii-Jay neví, zvlášť teď?
Spíš je třeba vyzdvihnout tu odvahu, jít s kůží na trh a veřejně přiznat chybu i její následky, sám úplně 100%ně nevím, jestli bych to dokázal... -
RKa 08.03.11 13:14
« Zbytočná strata
Zdravím ťa
Nechcem byť zlý ani nič a tak tajne som dúfal, že tá foto nebude foto tvojej novej M3, ale tak škoda. Je mi ľúto, že to takto a tak rýchlo skončilo. Ale myslel som si, podľa tvojich článkov aj z toho, že si chodil s predošlým autom na okruhy, že si skúsený vodič a tak nechápem, ako si si mohol myslieť, že v období od januára do marca prežiješ s takým výkon, zadným náhonom a s letnými pneu. bez ujmy. Pri tej cene auta a určitej exkluzivity si tých 700€ mohol dať a myslím, že človek ako si ty s peniazmi nemá až taký problém. No nič držím palce pri aby si to nejakým spôsobom spojazdnil.
PS: Hlavné je aj tak zdravie a ty si v poriadku, takže je to ok! -
Wiii 08.03.11 08:52
« Re: M3
CSL nepripadalo v uvahu... mel jsem podminku, ze se musim vejit do penez za 320si... A to jsem se s timto vešel... Ale takhle jsem to nečekal ani ja... Jsem blbec, kdybych ji zboril na okruhu, tak by me to asi sralo o trosku mene... ;-\ Žebra všechny, mě nic nebylo - jen autu je celkem dost... Trefil jsem to fakt blbym uhlem... ;-\
Jinak spolujezdec samozrejme nebyl, s posadkou jezdim jinak nez bez ni, ale to tu asi nejsem jedinej :-!
Jinak všem děkuji za slova útěchy - dnes se na něco pojedu podivat a už by mělo být jasné, jak to tedy bude pokračovat... :-|
No co, život nekončí - je to moje první bouračka v životě (když nepočítám minimální ťukance při kterých nebyla žádná škoda) - mám z toho aspoň ponaučení, ale M3 je hrozná škoda, byla fakt krásná!!! :-( -
ZonixX 07.03.11 19:31
tuto novinku bych radeji nikdy necetl, u te fotky mne zamrazilo - hlavne, ze jses v poradku Vojto.. duvody, pneu a podobne podle mne nejsou vubec podstatne - obdivuju, ze si to narovinu napsal - budu drzet pesti, at se brzo najde solidni nahrada!!
..osobne bych koupil jinou slusnou M3 a tuto odstrojil - co ma cenu nechal jako nahradni dily jak pises a zbytek prodat.. -
Wiii 07.03.11 14:34
Byla levotočivá...
Co se týče kastle normální E46 (ne M3) - je měkčí a s motorem který má 343 koní by se dost kroutila....
Trafostanice to nebyla, byl to takový ten malý cihlový budník - ČEZ si to nacenil na 35 tis... To se bude platit z povinka, to je bez spoluúčasti...
Jinak všem děkuji za hezká slova!! Být to pohřeb, tak jsem rád za účast! :yes:
PS: zdraví je hlavní :yes: :-)