BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.04.11  09:16

« Re: Mrtvo

VaMPI:
    Vole, tohle neni žádná E36 320i >:D >:D O tomhle se bavte na BMW klubu a sem to netahejte >:D Osbně si začínám myslet, že to forum je tam uplne k ničemu, zatim jsem se tam nikdy nedozvěděl věc, o teré bych řekl - jo tak to byla úplná pravda >:D

Jako zeptat se na E30, nebo E36 a možná i techniku E46, tak to věřim, že se tam najde spoustu lidí co tomu rozumí...

No jinak - nenašel jsem právě ty stabíký nikde - proto se ptám, jinak bych to tam ani nepostoval... ;-)

Co se týče výkonu - taky váhám nad nějakym lehkym zvednuti vykonu u 330d - ale problém je automat - takže buďto je to levný chiptuning, u kterého nepřenastavují automat a nebo to je drahý chiptuning u kterého ti přenastaví i automat, ale nabízejí nižší výkonový rozdíl.... A to nevim jestli za ty peníze stojí.. >:D No a pak mám v hlavě pořád ten nápad udělat z toho motorově 40d (v podstatě vyměnit svody a turba) - jenže to je zase problém, že se nedává do 3er, takže by se buďto musel hodně upravit současný software, nebo tam šoupnout software z např 7er nebo 5er a to by asi s 3er nedělalo dobroty >:D >:D

Takže motorově to zůstane jak to je ;-)

Čím to, že máš takový nájezd? to snad nemám ani já a to jezdim 65km do práce odpoledne to samé domu + různé popojížďky a o víkendech do Budejic do školy >:D Já mám na 330d už najeto 25tis - kupoval jsem ji v září, ale pak jsem měl celý měsíc zápal plic, takže si odečti ten měsíc a je to vlastně taky 4000 měsíčně, což je cca 1000 týdně :-! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 08.04.11  09:16

Ahoj hodně íček, pravidelný jídelníček má firemní kantýna v pátek je buď řízek nebo smažák :-) Do hospody nechodim by vyšlo moc draho ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 07.04.11  23:23

Ty vole, si to měl vytáhnout, říznout pružiny flexou a bylo by hotovo >:D Ale pokud to snížíš, tak by se tím měla změnit i charakteristika auta, otázkou zůstane kolik no.... A našel si někoho kdo na to vůbec ty stabíky dělá? Protože mně se nějak nepovedlo nic najít.

Jinak u mně vše při starém, žádné změny se nedějí. Uvažuji ale že bych do toho dal taky stabíky a možná to nechal trošku odladit na nějaké brzdě. Přece jen 150kW by mně mohlo na delší dobu zasytit, ale jak se znám od všeho zase upustím a budu rád když budu mít čas to občas umýt a jezdit. Absolutně mně zaměstnává škola a slečna takže sem rád že jsem rád a moje touha po R6 zase na chvíli opadla, ještě když se mi teď daří dělat 1000km týdně ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.04.11  23:12

VaMPI:
    Jezdí všechno dobře :-) A na slečny je už hezký pohled, ty zimní bundy byly nudné...

Jinak nešly, zaprvé H&R má celý podrobný katalog všeho co se na jaké auta dělá, v katalogu pro K&W to taky neni, pro 4x4 jsou stabíky maximálně na E46.... No a zadruhé, podle realOEM jsou jiné tvary i rozměry - je to tam jinak uložené.... ;-)

Hledám jestli to někdo náhodou nedělá :-) Když nebude, tak nebude... Stejnak jsem objednal kratší pružiny od H&R, protože origo podvozek v xDrivu je vysoký jak blázen >:D >:D Po aplikaci těch pružin by výška měla být cca mezi klasickym podvozkem pro zadokolky a Mpaketovym podvozkem pro zadokolky :-) Takže tak akorát :-) Ale tu houpavost to asi moc neovlivní a stabíky asi stejnak budou potřeba, do celého podvozku se mi nebude chtit investovat ;-\ :no: :no: A asi by to auto o hodně ztvrdlo a to zase nechci - jen mi vadí že se občas v zatáčce tak hnusně koncernovsky zhoupne :no:

A co ty Vampíku, už máš doma místo toho 20d nějaky R6? :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 07.04.11  22:46

Čau teplometi. Tak co? Jak to jezdí? Jaro, letní pneu, méně a méně oblečení na slečnách na chodnících. Je třeba dávat pozor, ještě že teplometi se na jaře neodhalujou >:-[]

Wii: Hele na tu čtyřkolku by nešly narvat obyč HR stabíky? Konzultoval si to s někým, nebo tak usuzuješ z jejích specifikace kde se píše 2WD? Pak by to byl asi jedině nový podvozek, jinak to asi udělat nepůjde :-/ To je tak, když se kupuje BMW ve xDrivu 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.04.11  21:43

Ahoj prasíku! Ty máš pravidelný jídelníček? Nebo je to tradice v hospodě kam se chodí na oběd? :-) Smažák bych si taky dal!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 07.04.11  21:21

tak vcelku na ho*no ale zejtra je pátek a k obědu je smažák takže to má zlepšující tendenci :-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.04.11  18:46

« Mrtvo

Je to tu nějaké mrtvé, ne? ;-\ Jak se všichni máte? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.04.11  07:58

« Re: Máte už někdo zkušenosti s GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 2 ??

Tak to ti nepomůžu, mám zkušenost (krátkou) s GY Eagel F1 symetric, ale to ti nijak nepomuze...

Užijte si dnes okruh pánové ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.04.11  07:56

« Re: Nová profilovka

Ypsi - Ja, ja, das ist von M3 Royal edition >:D ( já a moje "němčina¨" >:D )

WL,brandon, thom: díky pánové :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.11  22:02

« Máte už někdo zkušenosti s GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 2 ??

WII - pěkná profilovka, to se musí uznat :yes: Jsi dobrej hračička :-)

Máte někdo prosím vás už nějaké zkušenosti s novou pneu GoodYear F1 Asym.2 ? Zatím na ni byl jen jediný test kde skončila na druhém místě, je to letošní novinka. Má případně někdo nějaké zkušenosti s předchozím modelem F1 Asymmetric (1) ? Díky moc za info.
    Mnou vybrané Pirelli P ZERO stále nemají, nebo ti co je mají skladem je mají drahé a ještě nejsou schopni zaručit výrobu mladší 6-ti měsíců 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.04.11  19:27

dost dobre wiii cko ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.11  19:07

Ty jsi spíš taková eM7ička, respektivě "7IIM"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.11  19:03

Je super!!!
    Úplně jsi to tu s ní převrátil vzhůru nohama (skoro jako Obama)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.04.11  17:57

jsi kozlik sikula(ze by z "m3 royal edition";-)) a je to vtipny,hezky ;-) :yes:..ty jsem "emkovy wii" a ja "rasta emAREK" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 26.03.11  00:10

« Re: DŮLEŽITÉ - ČTĚTE!!!

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.03.11  00:08

Znáš mě, já jsem starý slizoun, kam vítr, tam plášť....až mi začne někdo nadávat, desítečky budou zpátky natotata! 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.11  23:54

Poustniku, Aspire - už se těším jak vám tady někdo bude nadávat jak můžete dát esíčku takový známky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.11  23:41

« Nová profilovka

Tak co říkáte na mou novou profilovku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.11  23:39

Moje osmičky tě stáhly na šesté místo. Taky mi můžeš napsat, kdybys chtěl zase desítky zpátky. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…