BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 07.04.11 23:23
« Re: Mrtvo
Ty vole, si to měl vytáhnout, říznout pružiny flexou a bylo by hotovo >:D Ale pokud to snížíš, tak by se tím měla změnit i charakteristika auta, otázkou zůstane kolik no.... A našel si někoho kdo na to vůbec ty stabíky dělá? Protože mně se nějak nepovedlo nic najít.
Jinak u mně vše při starém, žádné změny se nedějí. Uvažuji ale že bych do toho dal taky stabíky a možná to nechal trošku odladit na nějaké brzdě. Přece jen 150kW by mně mohlo na delší dobu zasytit, ale jak se znám od všeho zase upustím a budu rád když budu mít čas to občas umýt a jezdit. Absolutně mně zaměstnává škola a slečna takže sem rád že jsem rád a moje touha po R6 zase na chvíli opadla, ještě když se mi teď daří dělat 1000km týdně ;-\ -
Wiii 07.04.11 23:12
VaMPI:
Jezdí všechno dobře :-) A na slečny je už hezký pohled, ty zimní bundy byly nudné...
Jinak nešly, zaprvé H&R má celý podrobný katalog všeho co se na jaké auta dělá, v katalogu pro K&W to taky neni, pro 4x4 jsou stabíky maximálně na E46.... No a zadruhé, podle realOEM jsou jiné tvary i rozměry - je to tam jinak uložené.... ;-)
Hledám jestli to někdo náhodou nedělá :-) Když nebude, tak nebude... Stejnak jsem objednal kratší pružiny od H&R, protože origo podvozek v xDrivu je vysoký jak blázen >:D >:D Po aplikaci těch pružin by výška měla být cca mezi klasickym podvozkem pro zadokolky a Mpaketovym podvozkem pro zadokolky :-) Takže tak akorát :-) Ale tu houpavost to asi moc neovlivní a stabíky asi stejnak budou potřeba, do celého podvozku se mi nebude chtit investovat ;-\ :no: :no: A asi by to auto o hodně ztvrdlo a to zase nechci - jen mi vadí že se občas v zatáčce tak hnusně koncernovsky zhoupne :no:
A co ty Vampíku, už máš doma místo toho 20d nějaky R6? :yes: -
Vampix(Diesel Power) 07.04.11 22:46
Čau teplometi. Tak co? Jak to jezdí? Jaro, letní pneu, méně a méně oblečení na slečnách na chodnících. Je třeba dávat pozor, ještě že teplometi se na jaře neodhalujou >:-[]
Wii: Hele na tu čtyřkolku by nešly narvat obyč HR stabíky? Konzultoval si to s někým, nebo tak usuzuješ z jejích specifikace kde se píše 2WD? Pak by to byl asi jedině nový podvozek, jinak to asi udělat nepůjde :-/ To je tak, když se kupuje BMW ve xDrivu 8-s >:D -
Thomasino 01.04.11 22:02
« Máte už někdo zkušenosti s GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 2 ??
WII - pěkná profilovka, to se musí uznat :yes: Jsi dobrej hračička :-)
Máte někdo prosím vás už nějaké zkušenosti s novou pneu GoodYear F1 Asym.2 ? Zatím na ni byl jen jediný test kde skončila na druhém místě, je to letošní novinka. Má případně někdo nějaké zkušenosti s předchozím modelem F1 Asymmetric (1) ? Díky moc za info.
Mnou vybrané Pirelli P ZERO stále nemají, nebo ti co je mají skladem je mají drahé a ještě nejsou schopni zaručit výrobu mladší 6-ti měsíců 8-s
Vole, tohle neni žádná E36 320i >:D >:D O tomhle se bavte na BMW klubu a sem to netahejte >:D Osbně si začínám myslet, že to forum je tam uplne k ničemu, zatim jsem se tam nikdy nedozvěděl věc, o teré bych řekl - jo tak to byla úplná pravda >:D
Jako zeptat se na E30, nebo E36 a možná i techniku E46, tak to věřim, že se tam najde spoustu lidí co tomu rozumí...
No jinak - nenašel jsem právě ty stabíký nikde - proto se ptám, jinak bych to tam ani nepostoval... ;-)
Co se týče výkonu - taky váhám nad nějakym lehkym zvednuti vykonu u 330d - ale problém je automat - takže buďto je to levný chiptuning, u kterého nepřenastavují automat a nebo to je drahý chiptuning u kterého ti přenastaví i automat, ale nabízejí nižší výkonový rozdíl.... A to nevim jestli za ty peníze stojí.. >:D No a pak mám v hlavě pořád ten nápad udělat z toho motorově 40d (v podstatě vyměnit svody a turba) - jenže to je zase problém, že se nedává do 3er, takže by se buďto musel hodně upravit současný software, nebo tam šoupnout software z např 7er nebo 5er a to by asi s 3er nedělalo dobroty >:D >:D
Takže motorově to zůstane jak to je ;-)
Čím to, že máš takový nájezd? to snad nemám ani já a to jezdim 65km do práce odpoledne to samé domu + různé popojížďky a o víkendech do Budejic do školy >:D Já mám na 330d už najeto 25tis - kupoval jsem ji v září, ale pak jsem měl celý měsíc zápal plic, takže si odečti ten měsíc a je to vlastně taky 4000 měsíčně, což je cca 1000 týdně :-! :no: