BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.04.11  09:26

« Re: Mrtvo

Thom:
    Neodpověděl jsem, protože nechci odpovídat >:D >:D

Jinak pokud to bereš takto, tak to ani jedno ze zmiňovaných neni o radosti z řízení >:D :no: :no:

No - sraz KSA, tam určitě nepojedu - co bych tam dělal.... Na okruhu se stejnak nesvezu a tak to nemá žádný smysl, ale jako sraz by to mohlo být... ;-)

WL:
    V pohodě ;-) Takže se to už blíží, poslední měsíc? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.11  00:33

wii
    Jen jsem to tak shrnul, nemusíš to hned brát, jako upřesňování, nebo "opravu"... :-)
    Jinak se mám pracovně, chystáme teď podlahy na položení dlažby a spoustu dalších věcí...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  20:16

Zlín není zase tak daleko... Pokud by dorazilo hodně lidí...
    Jinak na půli cesty mezi Ostravou a Prahou je Brno ;-)

Každopádně můžeme udělat zase sraz v sobotu 7.května po akci KSA - kdy tu v Brně na okruhu bude zase hafo krásných sporťáků a spousta nadšenců se přijede opět podívat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  20:13

Neodpověděl jsi na 1.otázku :-(

RCZ - ano, je to o sympatiích. Buď se někomu líbí a oželí trochu té radosti z řízení, nebo se nelíbí a nebo dotyčný není ochoten obětovat tu radost z řízení a koupí si něco jiného :-! Audi TT taky není o perfektním řízení a jak se prodává...

WII - taky kupuji jen nějaké časáky, ale zrovna EVO, SPEED a AutoCar jsou ty zajímavé a čtivé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.04.11  19:54

Thom:
    Ve volbě Lev vs. Lidové vozítko nejde o výkon, ale o sympatie >:-[] Jiank co se týče RCZ, tak nevypadá marně zepředu a celkově první půlka auta se mi líbí, ale zbytek už tak krásný není ;-) Ale určitě je to hezčí nez Scirocco (pouštim stopky, kdy tohle zachytí Mojitovo zjišťování "závadných" příspěvků) >:D >:D

Jinak časáky - nezajímá mě co si myslí nějaký trouba z horní dolní - si to kdyžtak přečtu na netu, když to bude nutné a nemusim za takový žvásty platit ;-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  19:23

A jak je problém vyřešen? Už jsi koupil dalšího adepta na rohlík? >:-[]

P.S.: tak ať Matii dojede s 308 GTI a rozdáme si to na okruhu nebo příp. na okresce ;-) >:D >:D

P.S.S.: Viz. RCZ - přečti si třeba to poslední EVO. Nejezdí špatně, ale nemá moc cit v řízení.. Klasika.. Mě se ale nelíbí, zajímavá je ta střecha, ale čumák a zadek je divnej ;-\ Boční silueta je naprosto nevyvážená :-O :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.04.11  19:20

VaMPI:
    No třeba "jejich" zkušenosti ohledně brzd MD Components - jeden blbeček si to tam koupí, na prvních pár kilometrech je zkroutí a pak jsou z toho hned jen špatné brzdy, které si "nemá nikdo kupovat"... Je to tam banda divných lidí - nemám to tam moc rád a diskuze jsou jen málokdy zajímavé ;-\ :no:
    Jinak chiptuning s přenastavením automatu dělá např. diesel-technik.cz - mám na ně i celkem dobré reference ;-) Jak od servisáků z BMW, tak i od lidí co jsem četl na netu...

Matii:
    Co budeš fotit? ;-) Jaké je vlastně téma fotosoutěže? Že bych se zase po dlouhé době zúčastnil :-)

WL:
    Přesně tohle tam píši, tak nevím co tu upřesňuješ - možná jsem se měl vyjádřit přesněji, že by se musely vyměnit svody i s potrubim (na tom jsou turba), o turbech jsem tam mluvil, o řídící jednotce, která se pro 3er v kombinaci 40d nedělá jakbysmet ;-) Neboj, vím jak vypadá 40d, ale nedokážu si představit jak by to cvičilo s 3er >:D >:D Jak se jinak máš? :-)

PeTa:
    Ahoj ty kluku ušatá ;-) Co takhle udělat něco blíž k Praze >:D Zlín i Rožnov jsou dost daleko >:D >:D

Thom:
    RCZ je prý docela dobré svezení, ale to jsem jen slyšel, ze svých zkušeností to potvrdit nemohu... ;-) Jinak díky za upozornění na červenou E46 M3, ale problém je už nějakou dobu vyřešen ;-) :yes:
    Jinak by mě zajímalo, kdo bere Ochcáfku RS za HotHatch, kdyz je to Liftback >:D >:D >:D Stejnak je to máslo... Stojim za Matiim >:-[] >:-[] Radši Lva než Lidové vozítko >:-[] >:-[] :no: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  18:55

Dle mého skromného názoru si 308 GTI to označení zaslouží ještě o hoooodně méně, než můj G6 GTI :-) Který taky trochu vyměkl a mohl být více agresivnější a ultimativnější... Ale stejně s tím nic neudělám, každý si označuje auta jak se mu líbí... Podívej na Oktávku RS >:-[] Ta má do HotHatche taky daleko a spousta lidí si myslí že ne...
    Ohledně spolehlivosti francouzů mě taky nepřesvědčíš, ikdyž se možná nyní snaží ji zvednout. Ale to říkají už dlouho... Souhlas ale s tím, že japončíci jsou na tom asi nejlépe ;-) Ale teď jim pověst hodně utrpěla..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  18:49

WII - maník na DW možná prodá M3 E46 v manuálu v červené.. Servisní historie, dobrá péče ;-) :-) Třeba by tě to zajímalo... Nově přidané auto...
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 08.04.11  18:48

Tak já to taky beru jen jako "špekování" ... tu dvojtou a přesně cílenou narážku na 308GTi jsem pochopil a zvedl hozenou rukavici. Ale aby bylo mezi námi na závěr jasno ... vím, že Golf GTi je co se týká motorizace, jízdních vlastností a fun faktoru lepší než nějaká 308GTi, o tom se nepřu. Proto je taky cenově někde jinde. Já se ohrazuji pouze proti tvrzení, že si 308 označení GTi nezaslouží a že ti naši "Pažouti" jsou nekvalitní auta. Čímž z mé strany považuji tuto debatu aspoň pro tento týden :-) uzavřenou.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.04.11  18:34

Já už to vzdal, je to s ním marný >:D >:D Ale aspoň se někde diskutovalo...
    Asi budu muset uznat, že nejlepší HotHatch vždycky byl a vždycky je roztlemený Pažout !! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] Možná proto jich tolik jezdí...

Např. viz. poslední EVO a test Scirocco, Audi TT a divně vypadající Pažout RCZ...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 08.04.11  15:29

>:D :-)

Pánové a kdy dáme jarní sraz?? RpR? Zlín - motokáry? :-) .....jde to tady od desíti k pěti, mohli bysme něco vymyslet, jak to kdysi bývalo ...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.11  13:33

Co se týče "automatu", mám výborné zkušenosti třeba s tímhle, ten rozhodně ani žádný tuning nepotřebuje...
    [odkaz]
    :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.11  13:26

Jo, to ještě fakt pořád řešíte tu 308ičku GTi? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.11  13:20

Na "udělání" 40d z 30d by se muselo vyměnit jedno turbo za dvě různě velké, a vše co s tím souvisí, tedy nejen svody, ale třeba i "překopat" řídící elektroniku apod.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 08.04.11  12:58

Zdar, chystám se na nějaké focení o víkendu, teď se spíš s Thomasinem špekuju o to co GTi je a není a kvalitě francouzských aut. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.04.11  12:45

Však to byl taky joke s tím řezáním. Hold na tom bmwklubu se novější ročníky neobjevují, i když někteří je tam mají tak jako koníček mají třeba E30 nebo 36 či 46... Je to o tom, že noví majitelé BMW většinou vše řeší přes servis a nemusí nebo nechtějí vyhledávat taková fóra, ale už začíná pomalu docházet k tomu že parta začíná nakupovat i starší E90 takže odhaduji že během roku, dvou se to možná zlepší. Ale na druhou stranu takovou E36 nebo 46ku bych si troufl podle fóra pomalu i opravit doma, je tam toho kvanta no....

Jinak já jezdím školu 50km a většinou domů a odpoledne ještě třeba práce, i když sem teď v jedné skončil a nevím jestli něco budu dělat jelikož mi dává škola zabrat. Pak to mám ještě za přítelkyní 20 km, většinou někam s ní, a takové menší nájezdy a v důsledku se z toho vykloube třeba i 1000 za týden, samozřejmě víkendy se taky snažím nesedět doma, nějaký výlet. Nezdá se to, Ale když uděláš 500 třeba do školy, tak těch dalších 500 už není problém někdy >:D Ale třeba tento týden mám se vším všudy zatím tak 300...

Add chiptuning. Osobně mně taky hryže dilema jestli investovat 50 tisic do 15kW od BMW jako performance, s výměnou ventilátoru, nebo za 20 i míň udělám 20kW možná i víc, s odladěním na brzdě... Otázkou zůstává jak u tebe s tím automatem no. Kdo dělá úpravu softu pro převodovku u nás?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.04.11  09:38

Ahoj Matii :-) Nejsem si teď jistý - je to z Cimrmana? >:D Ne tam to nějak nepasuje - Tohle ve hře Posel z Liptákova nebylo a jinde si smrtku nevybavuju....

Jak se jinak máš? Ještě fotíš? :)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 08.04.11  09:27

"Tady je nějak mrtvo", řekl jsem a v nastalém tichu mi do uší zněl jen kovový zvuk broušené kosy.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.04.11  09:22

Prasík:
    Jo, tak firemní kantýnu jsem nikdy neměl - ale řízek i smažák znějí lákavě, takže pátek bych si ve vaší kantýně asi dal! ;-)

Jinak íčka - musel jsem je trochu rozšířit, aby mi to šlo k plet... totiž k profilovce ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…