BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.04.11  22:03

« Re: Mrtvo

Podivné vyvážení a masivní nedotáčivost?Tak to jsem si nevšiml a soudě dle testů,co jsem četl,tak spousta jiných taky..
    Pro mě je rocco praktický až až,nejsem zahrádkář :-)
    Mazda MX 5 je skvělá,bohužel ne na delší cestování a malý kufr občas potřebuju,problém je,že se mi auto taky musí líbit a MX 5 moc krásy nepobrala...
    350 Z je lepší než 370 Z,ale když jsem kecal s našimi zákazníky,NIKDO si na kvalitu a dynamiku nestěžoval,naopak zetko stavěli na (v zábavnosti NAD) úroveň Boxstera a věř,že to povětšinou byli lidi,co už něco projeli.Kvalitu jízdy přirovnávali k motokáře,což beru za kompliment a souhlasím s tím.
    Má JEDNU chybu a tou je hmotnost,toť vše.4 si zetko do měsíce pořídili.
    Tvé názory nejsou kontroverzní,jen se nemůžeš dostat k takovým informacím,ale to ti nezazlívám a označení krám mi nevadí.Raději bychom prodali obě rocca než se zbavili zetka,kdo zná,ten chápe ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.04.11  21:51

Jenže z tvých příspěvků to jaksi nevyznívá ;-\
    Americká verze sportovního auta?Co to je? :-O :-O
    Srovnávat Octavii a a eRko (v oktě jsem jel) je totálně mimo.Skoro mě nenapadá,co mají společnýho,snad koncern a to je asi vše...najet v obou autech do jedné zatáčky tak je jasný,ve kterým bych skončil v remízku,další odlišnosti se mi popisovat nechce,páč každej s elementárními znalostmi to pochopí.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 12.04.11  21:25

wii: nejsi z Prahy? s tebou bych si docela i rád pokecal, mám pocit, že jsem v autech na podobné vlně...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 12.04.11  21:23

OII RS a Rocco R... takhle, s Octavii jsem přetrpěl cestu do Paříže a zpět asi před rokem a Scirocco jsem řídil asi necelou hodinku.

Mají spoustu věcí společného, bohužel mají hlavně společné minusy.

Obě mají: prkenný podvozek, mrtvé řízení, podivné vyvážení a z toho plynoucí masivní nedotáčivost (ano, RS je v tomhle ohledu na tom mnohem hůř než VW).

Z mého pohledu je ale OII RS nejlepší Octavie, kterou jde koupit. Pro člověka, kterému se líbí a chce svižnější motor, tak je to jediná volba. Pokud tedy překousne podivné nastavení podvozku, omezený komfort...

Zase Rocco si někdo může koupit jen kvůli designu (koupi Golfu GTI nebo R chápu ze stejných důvodů jako ORS). Stejné nevýhody a k tomu ještě nepraktičnost. Kdo si vybírá v těchto cenových relacích sportovní auto a nekoupí Mazdu MX5, ten nerozumí autům, nebo kouká spíše na image než skutečné vlastnosti...

Nevím sice, co je Zlatý ventilek, ale narovinu asi jeden dostanu... Zetko je krám! Divné auto kolem skvostného motoru...podivná kvalita jízdy, nedostatečná dynamika... je ale určitě mnohem lepší než 370Z, to už je jen GT a jako sporťák se snaží jen tvářit.

možná jsou moje názory kontroverzní - sto lidí sto chutí - ale zase se opírám o vlastní zkušenosti, sám jsem měl a mám pár zajímavých aut, takže možná nejsem mimo mísu
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.04.11  10:35

Mě nadhled nechybí, jen vidím rozdíl mezi "sportovním autem" a sportovním autem. Americká verze sportovního auta se zpracováním jaké je mi prostě sympatická není ;-) A žádnej ventilek sem netahej... A co to teda máte, když né půjčovnu?? 8-s

Jinak srovnávat Octavii RS a Rocco R není moc mimo, je to na stejném základu Golfa, má to i stejný motor, jen jinak naladěný, je to skoro to samé a nevidím na tom nic špatného!!!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.04.11  23:30

Máme zadokolku i predokolku a pojem zábava je jen zvast. Zábavu za volantem vidi každy jinak. Někoho baví drifty někdo sprinty atd atd. Scirocco r ma vcelku slusny cit i zpětnou vazbu samozřejmě jako u drtivé vetsiny moderních aut je tam cítit elektronika ale znám kary co jsou na to hůř a ne o málo

Srovnat octavii rs a erko či ostatní je docela dost mimo
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.04.11  23:20

Půjčovnu nemáme a Já musel reagovat na tu pitomost o přeposilovanem řízení. Z tvých příspěvku vyloženě čiší ze automobilový svět u tebe konci s vrtuli a psát ze je Zetko krám tak to je na Zlaty ventilek 2011.chybi ti nadhled chlape :-(
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 11.04.11  22:09

jj, modré... mě tady ty diskuze vždy dostávají... Plně chápu všechny lidi, kteří si kupují Golfy GTI, Scirocca R, Audi TT, Octavii RS a podobné sportovně laděné vozy. Ale nejde je vydávat za sportovní náčiní, ale z mého pohledu jediné rozumně silné motorizace od každého modelu. Kdyby šly motory z těchto aut objednat bez těch pseudosportovně tvrdých podvozků a kolotočářských doplňků, tak bych třeba i o nějakém z nich uvažoval, protože třeba Rocco se mi i docela líbí (kromě bléééé interiéru)...

A ještě poznámka, že předokolka poskytuje jízdní zábavu... Ani Focus RS není tak zábavný jako stejně výkonná zadokolka. Ovšem zadokolka chce více umu a umí být kousavá, resp. člověk jezdící X let s FWD má na limitu špatné reakce s RWD.

Největší rozdíl - možná to je mimo, když tak opravte - jsem zaznamenal při přesednutí z 911 4S do 911 S, tam je vidět a úžasně cítit (ano 911 S má cit v řízení), rozdíl mezi poháněnou i přední nápravu... 911 4S je normální silné auto, 911 S je auto pro řidiče...zábavné a správně ukecané... vyzkoušejte, uvidíte... ovšem tady většina lidí jenom mluví a moc toho nenajezdil, resp. moc aut nevyzkoušeli. Chápu, každý nemá možnost, ale pak bych nepsal o něčem o čem toho moc nevím...
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 11.04.11  21:41

S tím naprosto souhlasím! Jinak obvyklá diskuze bohužel.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.04.11  21:40

Jestli bylo modré, tak je to ono ;-) :yes:

Jinak >:D >:D >:D :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 11.04.11  21:33

všechny příspěvky jsem pročetl a musím přidat drobnou poznámečku...

Každý majitel Audi a VW bere za zpětnou vazbu a cit řízení to, jak tuhý odpor volant klade...

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

To není cit v řízení...jen simulace toho jak by to možná mělo vypadat, ale o úrovni gripu od předních kol řízení koncernu VW (až na čestné výjimky typu R8, RS4 a většiny!!! Porschí)

Stejně je to u Scirocca úplně jedno, pouze to je sportovněji vypadající golf... tedy nepraktická verze kvalitního praktického auta....ovšem sportovní geny aby v tom člověk pohledal.

btw asi jsem řídil stejné Rocco R na Jarově... auto nicmoc, ale lepší než si jenom číst noviny, když jsem čekal na přezutí na letňáky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.04.11  21:24

Pro oba jen ve zkratce, protože diskuze s váma mě už dost nebaví a nikam se nevyvíjí...

Mojito - Krámy nekupuju! A v půjčovně jsem nikdy makat nechtěl :-!

Tomastíno - K tobě jsem se už vyjádřil o příspěvek dříve... Nic se na tom nezměnilo... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.04.11  21:05

No konečně sis vzpomněl !! >:D >:D Kdyby jsi totiž řídil Scirocco R a přepnuté na Sport, tak by sis to určitě pamatoval. Těžko by jsi tvrdil, že tvoje 330xd má mnohem více citu v řízení... Ale nám je to jasné, že ses zhlédl v bramborách a objektivitu jsi tak trochu ztratil >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.04.11  21:04

Tak to jsi udělal největší chybu svyho zivota,pac sis nechal ujít auto s velkým A a charakterem kteremu se naše moderni elektronické povozy ani necuchnou :-) Kdybys dělal tak śpatna rozhodnuti v nasi firmě,na hodinu bych te vyhodil!!!:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.04.11  19:45

Thomastíno (nebo ti mám řikat rádio?) - jééé já se spletl, bylo to Polo 1,4tdi - no co VW jako VW :no: :no: Přestaň mě nudit svými poznatky :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.04.11  19:32

No jenom jestli to nebylo s tím Roccem R stejně jako s těma dvacítkama ! >:D >:D Nesmíš jim všechno věřit... Někdo plete Rocco s R paketem a Rocco R dohromady, ať už záměrně nebo ne. Poznat se to dá lehce podle dvou laufů vzadu po stranách a LED světlů, vpředu...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.04.11  19:14

WL >:D Aha - nezkoumal jsem to - jako poznam ze je to Rocco R, ale zkoumat jestli to jsou opravdu 20" menenapadlo >:D Prodejce to tvrdil a gumy na tom moc nebylo ;-\ A pak má člověk prodejcům něco věřit ?:) 8-s :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.04.11  18:33

Ani na rocco R se 20" kola (z výroby) vůbec nenabízí, 18" sériově, 19" za příplatek...
    Většina rocc i rocc R má u nás 18", takže zrovna velikosti kol ti v tomto ohledu moc nenapoví..., jejich design naopak ano..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.04.11  17:43

Thom - na sport jsem nepřepínal... Ale nevim jestli by to byla záchrana... :-! Jinak to bylo každopádně eRko - co já vím, tak 20" kola se ze serie dávají jen na eRko a prodejce na Jarově snad neni taky úplnej blbec aby tvrdil o normálnim Sciroccu že to je eRko ;-) Nebuď "vtipnej" 8-s :no:

Mojito - 350Z je trochu jiná liga, ale stačí že drbu Rocco >:D >:D Ne sranda, jen bych si 350Z nikdy nekoupil - dokonce jsem měl nabídky na výměnu 320si za 350Z - ani omylem!!! :-!

WL - takový skutečný cit v řízení už nikdy nebude, žijme s tím co je a neohlížejme se ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.11  22:06

Tak to sis ty roky "trochu" popletl... 8-s >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…