BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 15.11.09 14:32
« Re: Re: Re: Angel eyes v..
ono je otázka zdali by mi u BMW předelali zpet jen ty krouzky, nebo by museli menit cele svetlo... jelikoz tam mam adaptivni svetlomety, tak by se to pak celkem prodrazilo... to nekdy vyzjistim az budu v servise :-) A nebo zkusit udelat "tuning" svetel, nekde na vrakaci sehnat klidne rozbita svetla z noveho, zouknout jestli by se ty krouzky nedaly dát do tech svetel co mám a nechat to nekde "made by horní dolní servis" předělat. Ale to nevim nevim >:D >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.11.09 13:15
« Re: Angel eyes v..
no tak to je sice fajn, ale továrně denní svícení má nastaveno zapnout xenony a pochybuji, že zrovna v Ostravském centru mi to přeprogramují...Z dálky ale nejsou vidět ty ledky někde u mlhových světel, ale to je jiná. Každopádně, když ještě nebylo na x5 automatické zapnutí xenonu a svítily jenom ty slabé AE tak ho šerifové vyinkasovali, mezitím přejelo auto s jedním funkčním světlem a na dotaz, jestli ho stavět nebudou řekli, že mu svítí sice jedno ale v pořádku, že se mu to mohlo stát teď.... -
Vampix(Diesel Power) 15.11.09 11:38
« Re: Re: Angel eyes v..
To je sice pravda, ale když tak přemýšlím, v dnešní době ty auta s led pruhama made by horní dolní servis taky nemají výraznou svítivost.
Třebas na naší bývalé X5 to byly okrásné kroužky, na trojce to svítí rozhodně víc ale do kroužku na x6 to má ještě kus, ale za pokus by to možná stálo....
Upravit nastavení přes počítač aby se spínaly jenom kroužky. Myslím že zákonohlídači by to zkousli....
Protože na X5 odešel první xenon už po 3 letech a druhý rok na to...Je škoda je trápit.
-
Wiii 15.11.09 08:47
« Re: Angel eyes v..
Bohužel minulý majitel byl toho nazoru, ze 320si vypada v originale spatne :-( Takze je to uprava, ale asi to necham predelat na origos, jelikoz tyto nemaji takovou svitivot (pouze v urcitem uhlu jsou dobre viditelne), takze nejdou dobre pouzivat na denni sviceni ;-\ -
"-- skrytý --" 13.11.09 19:53
« Re: Re: Re: Re: Auto
tady je hafo mladejch vlčáků a každý tý svý káře šlape na krk, debaty o motorech a tak. Já přesedla ze smarta do 116i - skok o litr. Tedy když beru fakt svý auto, u kterýho mám jméno v techničáku. Já měla vždycky jen nákupní tašky a ne závoďáky...
Jinak auto parádní, kamarád ho má přes rok to samý a v bílým, taky jezdí do Renocaru v Kongresáku a spokojenost veliká. Zrovna v neděli jsme se bavili o přezouvání na zimní.