BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.09  08:19

« Re: zajimavost

No jo, ale přece jen je to už 19-22 let, za tu dobu se motory někam pohnuly... Tak nechápu, proc z našeho motoru nedokázali o 17 let později po hromadě zkušenosti a nových technologií vytáhnout vyšší nebo aspoň stejný výkon jak z ISka...
  • 00 Reagovat !

foto 320si

320si 15.11.09  23:21

« zajimavost

jen pro zajimavost,stara 320is mela 192 koni,ale mela motor z M3,ktery mel snizeny obsah a prodavala se hlavne v italii a portugalsku
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 15.11.09  15:31

« Re: Re: Angel eyes v..

ja se na to ptal a svetla s faceliftu tam dat nejdou,protoze facelift ma jinou kapotu.a kapota nam tam dat taky nejde,takze mame SMULU :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.11.09  14:45

« Re: Angel eyes v..

cele svetlo se urcite menit nemusi,musis vymenit nakou zarovku ci vybojku proste toto [odkaz]

Dan to zna,zkousel sve angely na esicku dat do cervene...zkusil to,nelibilo se mu to a zase to vymenil ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.11.09  14:32

« Re: Re: Re: Angel eyes v..

ono je otázka zdali by mi u BMW předelali zpet jen ty krouzky, nebo by museli menit cele svetlo... jelikoz tam mam adaptivni svetlomety, tak by se to pak celkem prodrazilo... to nekdy vyzjistim az budu v servise :-) A nebo zkusit udelat "tuning" svetel, nekde na vrakaci sehnat klidne rozbita svetla z noveho, zouknout jestli by se ty krouzky nedaly dát do tech svetel co mám a nechat to nekde "made by horní dolní servis" předělat. Ale to nevim nevim >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.11.09  14:26

Proste s pány policisty je nekdy sranda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.11.09  13:15

no tak to je sice fajn, ale továrně denní svícení má nastaveno zapnout xenony a pochybuji, že zrovna v Ostravském centru mi to přeprogramují...Z dálky ale nejsou vidět ty ledky někde u mlhových světel, ale to je jiná. Každopádně, když ještě nebylo na x5 automatické zapnutí xenonu a svítily jenom ty slabé AE tak ho šerifové vyinkasovali, mezitím přejelo auto s jedním funkčním světlem a na dotaz, jestli ho stavět nebudou řekli, že mu svítí sice jedno ale v pořádku, že se mu to mohlo stát teď....
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.11.09  12:52

tak serifove to zkousnou,ale skoro vzdycky me zastavili,ponac to z vetsi vzdalenosti neni videt a pak jim to clovek musi vysvetlit a oni Ti reknou,ze to sice chapou a vi,ale at se teda pripravim,ze me budou stavet..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.11.09  11:38

To je sice pravda, ale když tak přemýšlím, v dnešní době ty auta s led pruhama made by horní dolní servis taky nemají výraznou svítivost.
    Třebas na naší bývalé X5 to byly okrásné kroužky, na trojce to svítí rozhodně víc ale do kroužku na x6 to má ještě kus, ale za pokus by to možná stálo....
    Upravit nastavení přes počítač aby se spínaly jenom kroužky. Myslím že zákonohlídači by to zkousli....
    Protože na X5 odešel první xenon už po 3 letech a druhý rok na to...Je škoda je trápit.

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.11.09  09:51

« Re: Re: Re: Re: Angel eyes v..

hele ja bych to aspon vyzkousel,origo podle me vypada lip..a kdyz jsme se s danem potkali na strahove,tak jsme zjistili,ze me ty angely sviti vic,podle me to nejak vyresit jde..ale na uroven vetsich x6 a x5 se si nedostaneme..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.11.09  09:19

V tom případe to asi necham jak to je :-)
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 15.11.09  09:11

oni ty zluty taky sviti spatne,az facelift sviti dobre,ale ty na nase auta dat nejdou!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.11.09  08:47

Bohužel minulý majitel byl toho nazoru, ze 320si vypada v originale spatne :-( Takze je to uprava, ale asi to necham predelat na origos, jelikoz tyto nemaji takovou svitivot (pouze v urcitem uhlu jsou dobre viditelne), takze nejdou dobre pouzivat na denni sviceni ;-\
  • 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.11.09  22:38

« Angel eyes v..

...bílé barvě? To je asi taky dosaženo úpravou co? Jinak pěkné fotešky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.11.09  00:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Auto

Videl >:D sam sebe, tohle je mé zivotní písařské dílo >:D >:D posli mi kdyztak nejaky pekny fotky toho jeho bouraka. mail je v informacich ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.09  20:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Auto

to bych tu recenzi musela napsat já, tak línýho inženýra (na psaní) jsi v životě neviděl. Auto bylo minulý srpen přivezeno z reichu.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.11.09  20:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Auto

Další 320si??? >:D tak to je mazec >:D znám už 3 (+ já) majitele 320si a do CR se jich dovezlo jen 15 >:D tak at se prida :-) nas tu bude jak mraku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.11.09  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Auto

Taky jsem míval prcka, i kdyz ne takoveho, ale dvojková fabie je taky celkem mala, byla zabavna, ale pomala :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.09  19:54

« Re: Re: Re: Re: Auto

a ještě musím poznamenat, že smart byl zábavný půlautomobil a užila jsem si s ním hodně srandy. Někdy napíšu vzpomínkovou recenzi - bohužel jen s pár fotkama.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.09  19:53

« Re: Re: Re: Re: Auto

tady je hafo mladejch vlčáků a každý tý svý káře šlape na krk, debaty o motorech a tak. Já přesedla ze smarta do 116i - skok o litr. Tedy když beru fakt svý auto, u kterýho mám jméno v techničáku. Já měla vždycky jen nákupní tašky a ne závoďáky...
    Jinak auto parádní, kamarád ho má přes rok to samý a v bílým, taky jezdí do Renocaru v Kongresáku a spokojenost veliká. Zrovna v neděli jsme se bavili o přezouvání na zimní.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…