BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 16.11.09 17:00
« Re: Re: ..
No stavoval jsem se v prodejńe náhradních dílu, zda-li to tam nemaji, ale rekl mi ze leda objednat.... No a to by byla pálka... takže se chystam na ten vrakac BMW, uz vim kde je, ale dostanu se tam nejdriv za tyden... Tak pak napisu kolik si za to uctovali (i kdybych do toho nesel, tak se na cenu zeptam) :-) -
-
Vampix(Diesel Power) 16.11.09 10:25
« ..
"Jediné držátko nápojů je pod středovou opěrkou, zdířka zapalovače taktéž. Takže pití do kelímku si nevezmete a když chcete nabíjet telefon, musíte mít otevřenou opěrku na ruku."
držatka nápojů to je neřešitelný problém, zatím to dávám na zadní sedadla do držáku co tam mají uprostřed cestující...Nabíjení se ale vyřešit dá. Koupil sem si rozdvojku v Auto Kelly za 49,- a ta má zástrčku nízkou, takže zavřu a ještě mám 2 zásuvky;)
Kvůli 4 km diesela startovat nebudu, to se nevyplatí. Krom toho je tam poslední dobou fakt málo místa na parkování. Když někam plánuju jet autem z Dejvic (např. na konferenci), tak dorážím už před sedmou ráno, abych vůbec zaparkoval.
No a vzhledem k tomu, že v pracovní dny je v provozu tramvajová linka 2, není vcelku co řešit. Takže pobaveně koukám na ty ucpané ulice z okna :-)