BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 18:54
« Re: TOP1
ypsilon - já teda nevěděl že těch ,,bavců,, je v ČR tak málo (to teda respekt),ale to nic nemění na tom,že se bohužel toto auto asi nestane ikonou (možná kvůli výkonu,možná kvůli ..ehm bangldesignu).Ty co jsem jmenoval ikonami už většinou,podle mě,vypadají a hlavně se chovají ,,výrazněji,,..lepší slovo mě nenapadlo ;-\ ;-) .V desítce asi jo,ale rozhodně ne nad Porsche (to vypadá dost úchylně)a to nejsem porschefil :-) -
ypsilon 01.12.09 18:10
« Re: Re: TOP1
mojito-mozna jsou tyto auta o par levelu vykonove,ale urcite ne exkluzivitou ;-) ..nevim kolik je AMG,co ma jpor v Sk a u nas,ale 320si je v Cr max 12 a na celem svete je jich 2500ks..takze podle me je toto auto vzacnosti o vic nez par levelu jinde a proto si 320si misto zaslouzi ;-) -
FRPE 01.12.09 17:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: šumava
Krev? No to dneska tadi poteče, plotoše táta teď večeřý, tak můšu psát já ale aš se navečeřý a pomyluje mámu, tak mě tadi odsud zase bude odstrkovat - stejně jako včéra ... >:-[]
Ale dneska mu vikopu válečnou sekiru! Se těš táto!!! >:-[]
Jdu je nahoru okřyknout, tak zatým se měj, ty náš běloušy!!! ;-) -
-
Wiii 01.12.09 17:17
« Re: Re: Re: šumava
talio2:
hehe, to by melo byt vic jihovychodne od Zelezny rudy ;-) Ale jen muj tip >:D
FRPE:
Neboj, ten text v recenzi jsem chytil, ze je to sranda, jen jsem se ujistoval ohledne tech hodnoceni ;-) A ten tvuj syn umi psat na kompu jo??? >:D nejakej chytrej ne? >:D :-! :yes: -
FRPE 01.12.09 17:09
« Re: Re: Re: šumava
Zdarec, Boubínskej prales je jen jeden na Šumavě ale existuje i vesnice Boubín, tak jsem se jen chtěl ujistit ... ;-)
Moje recenze je celá tak trochen hozená do recese, ti kdo mě znají osobně asi potvrdí ... nebo myslíš že je mě 13let? Soudě mého pubertálního projevu na MACZ bych řekl tak 11let ... >:D Čili to co se mě na Cupře líbí je zajedničkováno a naopak malinkatej kufírek je velká bomba ... ;-)