BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.09  21:10

« Re: TOP1

"Z mého ani z vašich aut nevyzařuje ani jedna výše uvedená věc,takže TO je ten důvod,proč ty káry musí být ,,nahoře,, a my ostatní (než sem někdo něco přidá),,dole,,. Ámen ;-) "

Mojito:

Zdar kolego,
    myslím si, že když jsme na webu uživatelských recenzí, tak by právě recenze měly být tím nejdůležitějším kritériem při hodnocení -
    a nikoli ta auta jako taková.
    Tady na webu je spousta aut, která nejsou v topu a přitom jsou fantastická. A často je jejich hodnocení pokaženo třeba jen nedostatkem fotek, kterých je ale plný internet..
    Totiž tvou logikou vzato nemám v top ten co dělat ani já a ani ty. :-) A přesto tam jsme.

BMW 320si je vůz, jehož koupě si žádá velké koule, pak taky je to auto nejméně 2x tak drahé, než jsou naše auta (ST, Šíro), je to limitka a třeba jeho výkon není ani takový, jaký v našich 2x tak levnějších autech máme my. Je to famózní auto pro řidiče.
    Recenzi má Wii-Jay slušnou, fotky taky. Takže podle mě patří (a to i zdejším podivným systémem hodnocení vzato) hodně vysoko.

Neber to proti sobě a ani nijak špatně, je to jen můj názor, který jsem chtěl vyjádřit.

Zdravím!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  21:05

Mojito:

320si - boční přetížení přez 1,05 G i když řídí amtér (ve FifthGearu dosáhli myslim 1,1 G coz je o něco víc než kdybys byl překlopenej na boku) a motor (pro mě nejúžasnější atmosferickej 4-válec)

Vim ze se ti E90 nelibi a ja ti to nevymlouvam, stejne ti nevymlouvam ze E55 AMG, Turbo , Z 06 a 320Z je dobre, jsou to skvele auta, ale proste nesouhlasim s tebou v tom, že moje auto musi byt az za nimi... Například vzpomeň jak se nedávno pipojilo Ferrari F430... a kde je sním konec... To by podle tvého hodnocení mělo být nejspíše i před Porsche :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  20:55

« Re: Kdopak se to tam krčí na špici?

Hehe, tvoje jedničky přijímám... >:D Ty jsou pro mě lichotkou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  20:52

« Re: 1/222

white label - však já vím ;-) .Vše podstatné pro mě je v mým příspěvku č.235.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.09  20:49

Mojito
    Gott je zlatý slavík už 35let, ale Wii-Jay je tu první zatím teprve "chvilku"... ;-)
    A recenze není jen "čístým zrcadlem" vztahu auta a jeho majitele, ale také hodně o schopnosti majitele tento vztah v recenzi "kvalitně" prezentovat, takže v tom je to celé ještě trochu složitější..., což myslím obecně, nikoli osobně... :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  20:47

wi-jay,ypsilon - já to vidím tak,že ,,top auto,,musí v tobě něco zanechat a pokud možno rychle,takže :
    -AMG - libový interiér a brutální zrychlení v přímce
    -Turbo - elegance spojená s řidičskou nirvánou
    -Z 06 - dravý design se zvukem motoru, z něhož ti naskočí ,,husina,,i na víčku oka.. o zátahu se bavit není třeba
    -350 Z - nevycválanej,motorovej parchant s krásným zvuk 6-ti válce,ten sound neomrzí,to mi věřte

Z mého ani z vašich aut nevyzařuje ani jedna výše uvedená věc,takže TO je ten důvod,proč ty káry musí být ,,nahoře,, a my ostatní (než sem někdo něco přidá),,dole,,. Ámen ;-)

btw - měl jsem to štěstí,že mi bylo ctí v těch autech jet a ani na jedno z nich nezapomenu(zetko samo nejvíc >:-[] )
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 01.12.09  20:44

« Kdopak se to tam krčí na špici?

Dal jsem ti teda jedničky abys nám tam dlouho vydržel! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.09  20:40

Jó ZR1..., ta je jen "jedna"... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  19:45

« Re: Re: TOP1

hehe ale ZR1 je ZR1 >:D >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.12.09  19:43

wii-jay-mel jsem moznost ridit skorobrachovu Z06 a ta vykonove bohate staci >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  19:40

« Re: Re: Re: Re: TOP1

AMG - Je to proste stejná tuctovka jako moje auto, vlastne jeste vetší tuctovka... nemá téměř omezenou serii. S auty tohoto typu jsem se svezl uz víckrát a nejsou nicím zas tak úžasné(jen spoustu koní, které hodně ryhle posunují smerem vpred), hodí se na dlouhé cestování, na to jsou bezkonkurencni!!! Ale vjed s tim do zatacky a poznas ze tam jsou na tom spatne... (taky je o autech tohoto typu zmínka v mé recenzi)

Corvette - To uz návám že to je Auto s velkým A! Corvetta je nádherná, ale taky používa trochu styl porsche.. moc se nemění, ale nikomu to nevadí... osobne bych Corvettku bral.. Idealne ZR1
    >:-[] >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.12.09  19:39

white label-zcela s tebou souhlasim,jen jsem reagoval na mojitu prispevek ;-)

mojito-asi mas pravdu,uz jen kvuli tomu,ze bezny smrtelnik 320si nezna a ani nepozna,tudiz se jen tak diky neznalosti ikonou nestane..a jestli ma byt pod porsche nebo nad nim?to at rozhodnou ostatni,nemam nazor..kazdopadne ,jak pises, tak do top 10 patri :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  19:33

:D:D jeste ze tu neni Kája >:D by z toho mel ted noční můru >:-[] :yes: Jinak super skoré, diky za info a gratulaci ;-) a koukej uz udelat tu recenzi na GTI :-) Verim ze ji udelas kvalitne (teda pokud se na to vubec chystas) >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  19:31

white label - tak to je pěkná blbost,páč to bych musel být první a s náskokem >:D ..takovej vztah k autu jak mám já nemá nikdo...teda skoro >:-[]...navíc se mi líbí,že je Gott po padesátéšesté slavíkem :yes: ...no to trochu teda kecám
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.12.09  19:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: TOP1

poustnik-je tak to je skoda,brzke uzdraveni preji ;-) to vidko uz jsi mi posilal :yes: co takhle ho potrapit na snehu? >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  19:26

« Re: Re: Re: TOP1

A Corvette a AMG?
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.09  19:26

« 1/222

Gratuluju k 1. místu a k 222 příspěvkům pod autem... :yes:

P.S. Myslím si, že by se hodnocení recenze auta nemělo "vymezovat" výkonem, značkou, cenou, nebo exkluzivitou.
    Možná je podstatnější samotný vztah majitele k autu, o kterém by recenze (včetně fotek) měla dostatečně vypovídat, v čemž u tebe a tvého SIčka problém určitě nevidím... ;-)
    Navíc je třeba aspoň občas Top10 trochu provětrat, aby to tam časem nevypadalo jak na předávání slavíků... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  19:19

« Re: Re: TOP1

V pohode, ale kdyztak je o tom napsano i v recenzi ;-)

Ja to vidim tak, ze kazdy bere neco jineho. me treba 350Z nelakalo, vyslo by me mozna levneji, ale ja mam rad nemeckou strohost...

I Porsche se mi libi, ma svuj styl a nehodla se ho vzdat, je to sympaticky, ale spoustu lidem to muze vadit. Prece jen, kdyz prijde nekdo kdo nesleduje Porsche a jeho produkci, tak ani nepozna jestli je to Porsche z roku 2000 nebo 2009...

Proste nemusi se libit vsem stejne tak jako se nemusi libit vsem moje BMW...

Asi tak to vidim já ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  19:12

wi-jay - každopádně gratuluji,že máš tak limitovanou sérii :yes:...sem to vůbec netušil,v BMW jsem dost slabej ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  18:56

« Re: Re: Re: Re: TOP1

jj, takovych aut je v CR dost, nevim teda kolik na MACz :-) Ale prejme si uspech ne? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…