BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 01.12.09  23:38

« Re: Sedačky z M5 E60?

ja ti poradím, jezdi pomaleji >:D rovnou nějakou skořepinku by to chtělo, bmw performance? Ale krást, ty peníze za to:no: Starší sedadla nevím, možná nějaký zlatý polský ručičky, oni taky seženou všechno ale chce to kontakty a ty ja ti neposkytnu :-/

a proč ne z M3 E90? ja teda v m5 ty sedačky neznam
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.09  23:36

« Re: TOP1

mojito:

"pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto"

Asi souhlasím, ale i kdyby tady bylo X podobných recenzí, tak tady rozhodují sami uživatelé - a to vždy neobjektivně, podle jejich úsudku.

.

"Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první)."

Nemělo by to být o penězích, samozřejmě! I když to tak možná nevypadá - zrovna to Porsche je (a určitě zase bude) drtivou většinu času první. :-) :-) Tím samozřejmě nechci snižovat s-mikovu kvalitu recenze na 996!
    A myslím, že jsi tu dnes psal, že třeba 320si nepatří na vrchol - a přitom si v 320si PODLE MĚ coby zapálený řidič užiješ víc, než v RR.

.

"Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.)"

Podobně dobré recenze ale mít nelze - hodnocení jejich "dobrosti" závisí od vkusu každého hodnotícího soudruha:) a nikdy se nebude třeba i 20 recenzí líbit stejně, byt' by byly obsahově a i pojetím sebepodobnější. Každá bude trochu jiná.

.

"a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat."

Taky si představuju top ten jinak, ale z jiného důvodu, než ty. Třeba i proto, že pro mě (to je zase jen MŮJ názor) jsou fotky a jejich hodnocení naprosto zbytečné. :-)

.

K tvému dodatku z 23:14 - jo, to jo. A co teprve bude za pár let...! :-)

Jinak - tu top ten a její obsah vidíme asi každý úplně jinak, radši toho nechám a končím, at' tu nesedím do rána a nečekám, co napíšeš. :-)

Měj se, dobrou, budu tady zítra odpoledne.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  23:14

sampus - jo to jsem zapomněl,fakt je,že za poslední rok MACZ,co se týče recenzí a fotek ohromně,zdůrazňuji ohromně posunulo a to,co stačilo na skvělý známky před rokem,dnes již jaksi nestačí a je to šedej průměr.Myslím,že je to jen dobře ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  23:08

thomasino - přemapováním se ti zvýší pružný zrychlení,maximálka ne,0-100 jen nepatrně,chce to i sáhnout na výfuk ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  23:02

thomasino - nejlepší je jíst vařený kuřecí maso to shodíš min.5 až 8 kg a to pak letíš po okreskách a ještě uštříš za MTM kam se brzo chystám ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  22:56

sampus - pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto.Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první).Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.) a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat.

wi-jay - napsal jsi to stejný co já,co člověk to názor a já s tím problém nemám,jen co na srdci to na jazyku...možná se po roccu někdo sveze,ale napsat jsem to musel.Dadánek mě RR vezl a pamatuj si,že RR nejede skvěle jen rovně,ale i v zatáčkách jede na svou velikost přímo děsivě zajímavě!

ypsilon - C 6 samozřejmě,dostal se mi tam šotek ;-\ .Tak fajn,možná že AMG nemá tak libovej interiér,jinak je to kára téměř neprůstřelná,nech se svést jporem a pak se mrkni do spoďárů >:-[] ;-)
    Jestli tě zetko jako celek (nechápu co tím celkem myslíš)nebere,tak fajn,ale věř,že patříš k velice vzácnému,skoro ohroženému druhu :-).O nepovedeném designu BMW - to není z mé hlavy i když s tím částečně souhlasím,stačí si přečíst jakkýkoliv motoristický časopis a že jich měsíčně zhltnu,Vojťas ti to potvrdí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  22:45

Jo to jsem stejnýho nározu... možná se něco ještě naskytne :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.09  22:42

13 koní bych neřešil, to je o ničem :-( To získáš více tím, když zhudneš 10 kilo a vyhodíš zadní sedadla! >:D Případně další zbytečnosti co sebou vozíš v kufru ;-) Nebo kvalitníma pneu, které v zatáčkách více lepí..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  22:35

Tak to jo, to ještě chce klidnější jízdu ;-) Vim že bratr měl u Z4 M zajiždění ve dvou stupních, první do 2500 to nesměl prakticky nic :-( A pak do 7000 to bylo taky ještě s omezením, ale pak!!!! No paráda, co ti budu povídat, fakt super autíčko :yes: :yes:

A GTI... je to skvělé auto, jen GTI třetí a čtvrté generace bylo slabší, jinak jsou to super auta :yes: Já o úpravě výkonu taky uvažuju, ale pouze výhledově... Teď ani omylem :-! Ale bohužel se na mé auto nabízí jediná (origo) úprava a to od Hamann a to za hodně moc chechtáků a nic moc to nepřidá (13 kobyl) ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.09  22:23

Zatím jen 2300 km, mám to jen 5 týdnů.. Ale pracuji na tom :-) A už teď mám pocit, že ten podvozek by snesl klidně 300 koní.. Nebo aspoň těch 270 jako Scirocco R >:D
    Ale to byla jedna z věcí, proč jsem šel do GTI. Kdyby mi v budoucnu nestačil výkon nebo brzdy, dá se u renomovaného úpravce (ABT, MTM atd) nechat navýšit výkon.. Ale takto je to aspoň originál, legenda už přes 33 let, takže minimálně rok až dva se na to sahat nebude.. A taky na to nejsou chechtáče :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  22:15

Aaa, tak to je škoda... Jinak, ja myslel že už tam něco natočíno máš (myslel jsem přez 5 tisic).. Se treba nekdy potkame ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.09  22:12

Jedu služební Koktávkou II :-( Přece bych u GTI netrápil motor v záběhu nějakou dálnicí, natož D1 >:D Nééé, jedu služebně a na to máme služební auta.. V soukromém by mi nikdo benzín neproplatil :-) Photos budeme muset dát jindy..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  22:08

Dobrej nápad, ale to asi nedokážu, nevim jestli bych mu dokazal umyslne ublízit :-/ Ale bude to nejlevnější :yes:

No a nejedes do Prahy treba s GTIckem? By jsme mohly dát srázek ;-) Rád bych to viděl (zatim jsem to viděl jen v Německu před salonem) a mužeme udělat nějaký fotos :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.09  22:04

No ideální by bylo ten přední nárazník lehce ťuknout o někoho tak, kdo ti nedal přednost!! Pak zaplatí pojišťovna >:D Mě se to tak stalo před pár lety s Mondeem, ale ne naschvál, kdy jsem měnil jen nárazník a ještě jsem si při tom zvládl vyměnit spodní část plastové mřížky za hezčí drátěnou a nechat nalakovat spodní část nárazníku ;-) Ideální na to jsou uličky v podzemních garážích nákupních center, kde lidi jezdí po těch "rádoby" hlavních a vůbec netuší, že všude platí přednost zprava!! :-!

edit: P.S.: Zrovna jedu zítra do Práglu na Chodov na DELL, kde jsi fotil nedávno na střeše NC bramboráka...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  21:58

Thomasino:

Diky ;-) Jinak snažim se to postupně obnovovat, ale člověk postupně zjišťuje jaké čuňárny byly na esícku provedeny... Například kvuli predním "LED svítilnám" byl vyříznut i kousek nárazníku, jakoby mřížka byla málo... Tak přemýšlím co s tím? Ideální by bylo vyměnit celý nárazník, ale to bude darda :-( Hold koupil jsem to s tim, že do toho budu ještě investovat (prave kvuli odstranovani tuzingu) a s tim do toho pujdu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.09  21:49

člověk tady chvilku není a co to nevidím! Bílá 320si, po které jsem taky svého času mlsně pokukoval v Brně v Renocaru (bohužel na mě trochu vytuněná), je na prvním místě!! Wii-Jay, tak to gratulace! :-) Zřejmě jsi tu úpravu recenze zvládl udělat kvalitně - ještě jsem ji nečetl, nějak nestíhám, ale pak si určitě přečtu ;-) Fotky jsou taky fajn, občas sem kouknu..
    K vaší debatě, jestli takové auto má být na TOP1, těžko říct. To auto má něco do sebe, určitě svoji jedinečnost, z mého pohledu by bylo ještě o hodně lepší, kdyby tuto speciální verzi udělali z většího motoru, třeba vzali jako základ všemi opěvovaný horčíkový motor 330i a ten pak ještě vyladili a vypiplali. Ale kvůli WTCC to bohužel musel být dvoulitr.. K BMW mám slabost, sám jsem zrovna 330i hledal (v M paketu), nejlépe kupátko. Ale pro mě taková M3 je prostě někde jinde, je vyladěná celkově a ne jen na projíždění zatáček ;-) Ale to je také pouze můj osobní názor. MACZ je web pro mraky lidí, kteří rozhodli aktuálně takto, takže si to WII-JAY užívej a pokračuj v započatém trendu k návratu do originálního stavu, který si tento kousek zaslouží!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.12.09  21:30

mojito-nevim jestli vsemi proklinany bangluv design,me to treba bavi a starsi 7er me prijde krasna i facelift,opet otazka nazoru a proto souhlasim s poslednim odstavcem u prispevku c.241 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.12.09  21:30

Mojito:

myslim, ze nema cenu odpovidat, staci kdyz odkazu na prispevek Sampuse (č.240). Pouze bych rekl něco na tento způsob. Ale co se tyče toho co tu pises ohledne těch vozů.... E55 a RR mi nic nerikaji, ja nepotrebuju akceleraci a pak v první zatáčce jet rovně nebo muset skoro zastavit. Turbo,Z06 a 350ka jsou čistě sportovní vozy a první dva jsou moji favorité (i kdyz mám i vetší favority). 350ka není můj šálek, je to prostě o tom co tu píšeš, všichni máme odlišné názory (bohu dík) a tím pádem se tu klidně může stát, že bude na prvních třech místech kia soul, zrezlá felicie a peugeot 106 a pokud to tak bude, nic s tim nikdo neudělá, prostě to byl asi názor hodně lidí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.12.09  21:26

mojito-za prve absolutne souhlasim se sampusem a za druhe jak se vyjadrujes k jednotlivym autum,je to vec osobniho nazoru a muj je:
    -AMG-urcite brutalni zrychleni v primce,ale interier mi nic moc nerika,urcite z nej nedychaji ty kone a sportovnost,je to hold limo
    -turbo-nikdy jsem v nem nejel,takze mi nezbyva nez souhlasit
    -Z06? ja myslel ze ma nasta C6 a ta me neprijde jako nejslabsi motorizace tak vyjmecna,ale kazdopadne ma koule us muscle car
    -350z-mel skorobracha,mel jsem moznost svezeni i koupe,urcite je s nim na silnici zabava,ale jako celek me nak zasadne nebavi

sampus-mi tady ted ale asi spis resime jen ty auta,jinka s tebou nemuzu nesouhlasit :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09  21:18

wi-jay - netvrdím,že se mi nelíbí..vlastně se mi design fakt moc nelíbí i když dřív slovo ,,nelíbí,,je dost málo :-) .
    Jedno se musí panu Banglemu uznat.Design aut dělal dost hroznej,ale na druhou stranu ten ,,všemi proklínaný vzhed,,tak nějak pomaleji stárne a ani bych se nedivím tvrzení,že je to nadčasový design - to jsem někde četl.
    Já nenapsal,že tvoje,já napsal že naše (i moje rocco) musí být za nimi >:-[].
    Jo skoro jsem zapomněl Dadánkův Ranfe Rover,takže :
    RR - velká,,hrouda,,kovu,která tak trochu popírá fyziku a většině klasickým autům po pár metrech ukáže laufy.

Ale to co jsem napsal je jen můj názor (na rozdíl od některých nemám problém to sem napsat) a tady hlasuje x lidí a kdyby se všichni na všem shodli tak by to byla děsná nuda,ne?Na MAZ bych rozhodně nechodil ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…