BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 01.12.09 23:36
« Re: TOP1
mojito:
"pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto"
Asi souhlasím, ale i kdyby tady bylo X podobných recenzí, tak tady rozhodují sami uživatelé - a to vždy neobjektivně, podle jejich úsudku.
.
"Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první)."
Nemělo by to být o penězích, samozřejmě! I když to tak možná nevypadá - zrovna to Porsche je (a určitě zase bude) drtivou většinu času první. :-) :-) Tím samozřejmě nechci snižovat s-mikovu kvalitu recenze na 996!
A myslím, že jsi tu dnes psal, že třeba 320si nepatří na vrchol - a přitom si v 320si PODLE MĚ coby zapálený řidič užiješ víc, než v RR.
.
"Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.)"
Podobně dobré recenze ale mít nelze - hodnocení jejich "dobrosti" závisí od vkusu každého hodnotícího soudruha:) a nikdy se nebude třeba i 20 recenzí líbit stejně, byt' by byly obsahově a i pojetím sebepodobnější. Každá bude trochu jiná.
.
"a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat."
Taky si představuju top ten jinak, ale z jiného důvodu, než ty. Třeba i proto, že pro mě (to je zase jen MŮJ názor) jsou fotky a jejich hodnocení naprosto zbytečné. :-)
.
K tvému dodatku z 23:14 - jo, to jo. A co teprve bude za pár let...! :-)
Jinak - tu top ten a její obsah vidíme asi každý úplně jinak, radši toho nechám a končím, at' tu nesedím do rána a nečekám, co napíšeš. :-)
Měj se, dobrou, budu tady zítra odpoledne. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 23:14
sampus - jo to jsem zapomněl,fakt je,že za poslední rok MACZ,co se týče recenzí a fotek ohromně,zdůrazňuji ohromně posunulo a to,co stačilo na skvělý známky před rokem,dnes již jaksi nestačí a je to šedej průměr.Myslím,že je to jen dobře ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 22:56
sampus - pokud jsou zde recenze,a není jich málo,velmi podobně kvalitní a to stejné co se týče fotek tak musí rozhodovat auto.Napsal jsi,že bávo stojí víc peněz než rocco a tvoje,ale o lovech to není (to by zase Porsche bylo stejně první).Takže pokud např.20 lidí bude zde komunikovat,bude mít podobně dobré recenze atd.tak rozhodují už ty ,,titěrnosti,,(jízda,zrychlení,degign atd.) a podle MĚ,nahoře nemáme nejen ty nebo já či wi-jay co dělat.
wi-jay - napsal jsi to stejný co já,co člověk to názor a já s tím problém nemám,jen co na srdci to na jazyku...možná se po roccu někdo sveze,ale napsat jsem to musel.Dadánek mě RR vezl a pamatuj si,že RR nejede skvěle jen rovně,ale i v zatáčkách jede na svou velikost přímo děsivě zajímavě!
ypsilon - C 6 samozřejmě,dostal se mi tam šotek ;-\ .Tak fajn,možná že AMG nemá tak libovej interiér,jinak je to kára téměř neprůstřelná,nech se svést jporem a pak se mrkni do spoďárů >:-[] ;-)
Jestli tě zetko jako celek (nechápu co tím celkem myslíš)nebere,tak fajn,ale věř,že patříš k velice vzácnému,skoro ohroženému druhu :-).O nepovedeném designu BMW - to není z mé hlavy i když s tím částečně souhlasím,stačí si přečíst jakkýkoliv motoristický časopis a že jich měsíčně zhltnu,Vojťas ti to potvrdí ;-) -
Wiii 01.12.09 22:35
Tak to jo, to ještě chce klidnější jízdu ;-) Vim že bratr měl u Z4 M zajiždění ve dvou stupních, první do 2500 to nesměl prakticky nic :-( A pak do 7000 to bylo taky ještě s omezením, ale pak!!!! No paráda, co ti budu povídat, fakt super autíčko :yes: :yes:
A GTI... je to skvělé auto, jen GTI třetí a čtvrté generace bylo slabší, jinak jsou to super auta :yes: Já o úpravě výkonu taky uvažuju, ale pouze výhledově... Teď ani omylem :-! Ale bohužel se na mé auto nabízí jediná (origo) úprava a to od Hamann a to za hodně moc chechtáků a nic moc to nepřidá (13 kobyl) ;-\ -
Thomasino 01.12.09 22:23
Zatím jen 2300 km, mám to jen 5 týdnů.. Ale pracuji na tom :-) A už teď mám pocit, že ten podvozek by snesl klidně 300 koní.. Nebo aspoň těch 270 jako Scirocco R >:D
Ale to byla jedna z věcí, proč jsem šel do GTI. Kdyby mi v budoucnu nestačil výkon nebo brzdy, dá se u renomovaného úpravce (ABT, MTM atd) nechat navýšit výkon.. Ale takto je to aspoň originál, legenda už přes 33 let, takže minimálně rok až dva se na to sahat nebude.. A taky na to nejsou chechtáče :-) -
Wiii 01.12.09 22:08
Dobrej nápad, ale to asi nedokážu, nevim jestli bych mu dokazal umyslne ublízit :-/ Ale bude to nejlevnější :yes:
No a nejedes do Prahy treba s GTIckem? By jsme mohly dát srázek ;-) Rád bych to viděl (zatim jsem to viděl jen v Německu před salonem) a mužeme udělat nějaký fotos :-) -
Thomasino 01.12.09 22:04
No ideální by bylo ten přední nárazník lehce ťuknout o někoho tak, kdo ti nedal přednost!! Pak zaplatí pojišťovna >:D Mě se to tak stalo před pár lety s Mondeem, ale ne naschvál, kdy jsem měnil jen nárazník a ještě jsem si při tom zvládl vyměnit spodní část plastové mřížky za hezčí drátěnou a nechat nalakovat spodní část nárazníku ;-) Ideální na to jsou uličky v podzemních garážích nákupních center, kde lidi jezdí po těch "rádoby" hlavních a vůbec netuší, že všude platí přednost zprava!! :-!
edit: P.S.: Zrovna jedu zítra do Práglu na Chodov na DELL, kde jsi fotil nedávno na střeše NC bramboráka... -
Wiii 01.12.09 21:58
Thomasino:
Diky ;-) Jinak snažim se to postupně obnovovat, ale člověk postupně zjišťuje jaké čuňárny byly na esícku provedeny... Například kvuli predním "LED svítilnám" byl vyříznut i kousek nárazníku, jakoby mřížka byla málo... Tak přemýšlím co s tím? Ideální by bylo vyměnit celý nárazník, ale to bude darda :-( Hold koupil jsem to s tim, že do toho budu ještě investovat (prave kvuli odstranovani tuzingu) a s tim do toho pujdu :-) -
Thomasino 01.12.09 21:49
člověk tady chvilku není a co to nevidím! Bílá 320si, po které jsem taky svého času mlsně pokukoval v Brně v Renocaru (bohužel na mě trochu vytuněná), je na prvním místě!! Wii-Jay, tak to gratulace! :-) Zřejmě jsi tu úpravu recenze zvládl udělat kvalitně - ještě jsem ji nečetl, nějak nestíhám, ale pak si určitě přečtu ;-) Fotky jsou taky fajn, občas sem kouknu..
K vaší debatě, jestli takové auto má být na TOP1, těžko říct. To auto má něco do sebe, určitě svoji jedinečnost, z mého pohledu by bylo ještě o hodně lepší, kdyby tuto speciální verzi udělali z většího motoru, třeba vzali jako základ všemi opěvovaný horčíkový motor 330i a ten pak ještě vyladili a vypiplali. Ale kvůli WTCC to bohužel musel být dvoulitr.. K BMW mám slabost, sám jsem zrovna 330i hledal (v M paketu), nejlépe kupátko. Ale pro mě taková M3 je prostě někde jinde, je vyladěná celkově a ne jen na projíždění zatáček ;-) Ale to je také pouze můj osobní názor. MACZ je web pro mraky lidí, kteří rozhodli aktuálně takto, takže si to WII-JAY užívej a pokračuj v započatém trendu k návratu do originálního stavu, který si tento kousek zaslouží!! :yes: -
Wiii 01.12.09 21:30
Mojito:
myslim, ze nema cenu odpovidat, staci kdyz odkazu na prispevek Sampuse (č.240). Pouze bych rekl něco na tento způsob. Ale co se tyče toho co tu pises ohledne těch vozů.... E55 a RR mi nic nerikaji, ja nepotrebuju akceleraci a pak v první zatáčce jet rovně nebo muset skoro zastavit. Turbo,Z06 a 350ka jsou čistě sportovní vozy a první dva jsou moji favorité (i kdyz mám i vetší favority). 350ka není můj šálek, je to prostě o tom co tu píšeš, všichni máme odlišné názory (bohu dík) a tím pádem se tu klidně může stát, že bude na prvních třech místech kia soul, zrezlá felicie a peugeot 106 a pokud to tak bude, nic s tim nikdo neudělá, prostě to byl asi názor hodně lidí :-) -
ypsilon 01.12.09 21:26
mojito-za prve absolutne souhlasim se sampusem a za druhe jak se vyjadrujes k jednotlivym autum,je to vec osobniho nazoru a muj je:
-AMG-urcite brutalni zrychleni v primce,ale interier mi nic moc nerika,urcite z nej nedychaji ty kone a sportovnost,je to hold limo
-turbo-nikdy jsem v nem nejel,takze mi nezbyva nez souhlasit
-Z06? ja myslel ze ma nasta C6 a ta me neprijde jako nejslabsi motorizace tak vyjmecna,ale kazdopadne ma koule us muscle car
-350z-mel skorobracha,mel jsem moznost svezeni i koupe,urcite je s nim na silnici zabava,ale jako celek me nak zasadne nebavi
sampus-mi tady ted ale asi spis resime jen ty auta,jinka s tebou nemuzu nesouhlasit :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 01.12.09 21:18
wi-jay - netvrdím,že se mi nelíbí..vlastně se mi design fakt moc nelíbí i když dřív slovo ,,nelíbí,,je dost málo :-) .
Jedno se musí panu Banglemu uznat.Design aut dělal dost hroznej,ale na druhou stranu ten ,,všemi proklínaný vzhed,,tak nějak pomaleji stárne a ani bych se nedivím tvrzení,že je to nadčasový design - to jsem někde četl.
Já nenapsal,že tvoje,já napsal že naše (i moje rocco) musí být za nimi >:-[].
Jo skoro jsem zapomněl Dadánkův Ranfe Rover,takže :
RR - velká,,hrouda,,kovu,která tak trochu popírá fyziku a většině klasickým autům po pár metrech ukáže laufy.
Ale to co jsem napsal je jen můj názor (na rozdíl od některých nemám problém to sem napsat) a tady hlasuje x lidí a kdyby se všichni na všem shodli tak by to byla děsná nuda,ne?Na MAZ bych rozhodně nechodil ;-)
a proč ne z M3 E90? ja teda v m5 ty sedačky neznam