BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.12.09  00:52

« Re: TOP1

mojito-ja si take vazim Tveho nadhledu :yes: a doufam,ze tady jeste rozvedem mnoho temat a poradne je s ti nadhledem prodiskutujem ;-) jinak dam na Tve rady >:D ted uz staci jen domluvit projizdku :-)

wii-jay-jo vojto mas pravdu,chtel bych si postavit nakou karu na blbnuti >:-[] a vzdy kdyz se poradne projedu a pak koukam na svoje auto,tak premyslim jak bych vyhodil zadni sedacky :-) pak premyslim dal a reknu a proc nevyhodit vse?vzdyt mi staci jen dve skorepiny vepredu >:-[] hodl ty kila jsou znat..
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.12.09  23:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Boubín

Pošlu SZ jsem dneska nějakej unavenej ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.12.09  23:04

« Re: Re: Re: Re: Boubín

A zapoměl jsem, Vojtěch Jelínek ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.12.09  23:03

« Re: Re: Re: Boubín

Ok. Budu se těšit na fotky ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.12.09  23:01

« Re: Re: Boubín

No těší mě Frantíku :-! Jo a očekávej společné fotky mé 320si a Leona uživatele Martin_Beneš ;-) On WTCC look, já předloha pro WTCC, bude to taková slylová sešlost :yes: >:-[] jsme zjistili, že bydlíme pár kiláků od sebe :-!

Jinak tenhle víkend vyrážim pro změnu do Západočeskýho kraje, prostě do Krušných hor, tak se těšim :-) Odtamtad budou fotečky dříve ;-)

A kde je prcek? Ten už spí? Měl by sis ho krotit >:D >:D Minule ti tu vykopával válečnou sekeru, přesněji tobě a tvým zážitkům s ženou :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.12.09  22:19

« Re: Re: Boubín

OK. Přihodím ti za okamih ještě něco odtamtaď ... :-!

Jinak FRPE znamená : FRranta PEterka ;-) nebo taky FRansoá PEllé >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 03.12.09  18:09

« Re: Boubín

Yep, to je on ;-) Tu vesničku jsem nemyslel >:D jinak Wii-Jay jsou foneticky moje iniciály ;-) :-)
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.12.09  17:24

« Boubín

Dal jsem si do recenze ten zmiňovaný Boubín, je to on Vojto cos měl na mysli? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.12.09  17:14

Pro mě to neni nijak zásadní informace, je možné že jsem to už leckde četl, ale do paměti jsem neměl důvod to zapisovat :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.12.09  17:11

« Re: Re: TOP1

a tys to nevěděl? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.12.09  16:22

Mojito:

Hele to se pleteš... ja například nesleduju kdo co designuje, proste se mi to libi nebo ne a je mi jedno jestli to udelal Bangl (nebo jak se to píše) nebo sám Otec Svatý, je to pro mě nová info a myslim že je dobré vědět kdo mi vymyslel design auta :-! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.12.09  16:15

wii-jay - mno ode mě ses v posledních příspěvcích nic moc nového nedozvěděls >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.12.09  15:01

« Re: Sedačky z M5 E60?

No jako tipuju, ze BMW nebude pouzivat ruzné systémy. pouze to uchycení tam bude trochu jine, ale to by se napasovalo.

Ohledne PS: Volal jsem na ten vrakáč, kterej tu mám nejblíže ( [odkaz] ) ptal jsem se jich na ty mřížky u mlhovek, které potřebuji abych mohl odstranit ty desne LED svitilny (jo a zjistil jsem ze to cune ktery bylo byvaly majitel nechalo vyrisznout i kousek narazniku aby je tam osadil :-( ) a bylo mi řečeno, že M-paketovy věci vubec nevedou. No a ohledne těch držáků pití mi řekl, že vede pouze plechařinu, vnější prvky, díly motoru a to je vše.... Takže se leda zkusit zeptat jinde... Ještě budu pátrat, ale řekl bych, že to bude celkem dost a to si radši budu dávat ty kelímky do zadní opěrky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 02.12.09  12:05

« Re: Re: Sedačky z M5 E60?

jo to přeci jen dává logiku >:D Jenom těžko říct, jestli je to všechno stejný, Protože airbagy, předpinače a různé ptákoviny a taky jestli to maj stejně uchycený, ověřoval sis to někde? Jinak kdybych někdy o nějaky kontakt zavadil nebo tak něco tak rad poskytnu...

P.S: Nebyl si na tom vrakáči ohledně te palubky, ty držaky nápojů? Jen tak náhodou sem si vzpomněl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.12.09  11:52

Jezdit pomaleji, to by šlo, už třetí nádrž se pokoušim o co nejnižší spotřebu (zatim jsem dosáhl 9,92 na nádrž, ale chci se dostat na těch 9,5 co říká BMW). Ale až se to povede, tak to zase nepujde >:D Jinak myslim že ty v M3 E90 jsou dost podobny, ale z M5 se budou shánět snáž, už jen proto, že M3 E90 zatim moc neni, jsou hlavne E92 a sklápěcí sedačky nepotřebuju >:D :yes: Ale kdybys měl kontakty do Polska.. hehe, dej vědět ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.12.09  11:37

Ypsilon:

Ja už vidim jak se tu zanedouho objeví pod tvým profilem druhé auto... a to nějakej speciál >:D To už mě jsi přesvědčoval abch to z tohu udělal... prostě je to taková tvoje velká touha ;-) :yes:

Mojito:

Vsichni jsme tu povrchní, to by jinak nikdo z nás neměl takové auto >:D :yes: Jinak: Jak že tu bude nuda? :-| Jen se tu klidně vesele bavte ;-) Rád si počtu a dozvím se něco nového :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.12.09  11:14

sampus,ypsilon - tak pánové to je asi konec debat k tématu TOP 1,páč s vašimi posledními příspěvky souhlasím (ypsilon - taky jsem povrchní,nix si z toho nedělej :-) ).Chvilku bude u wii-jaye nuda >:D.Z vašich příspěvků je vidět,že berete věci s nadhledem a jen tak vás nic nevytočí a to si na vás cením :yes:

ypsilon - mimo náhradní prádlo doporučuji 2 hoďky před jízdou nic nekonzumovat a taky se (jen pro jistotu)rozluč s nejbližšími příbuznými a kamarády >:D (trošku přeháním,snad to jpor nečte >:-[] ).
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.12.09  10:59

mojito-no tak to doufam,ze se nekdy setkame a jpor me sveze >:-[] a vemu si klidne nahradni pradlo >:D

a k tomu zetku,zcela jednoduse me az tak nebavi interier a vzhled na to,abych si ho koupil na denni jezdeni i kdyz vim,ze je s nim sranda,vim,ze ma vcelku velkej kufr..je to povrchni,ale uz jsem hold takovej :-) ;-) jo kdybych mel prostedky na to ho hodit do zavodnicky a jezdit s nim na okruzich nebo drifty,tak to byla jina..

ja nepisu,ze je to z Tve hlavy,taky obcas ctu,sice asi ne tolik jako ty,ale presto vim,ze vetsina zurnalistu jeho design zavrhuji a nelibi se jim..ale me proste jo a jak i ty pises,prijde mi necim nadcasovy..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.12.09  00:17

« Re: 1/222

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.09  23:48

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…