BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 03.12.09 23:01
« Re: Re: Boubín
No těší mě Frantíku :-! Jo a očekávej společné fotky mé 320si a Leona uživatele Martin_Beneš ;-) On WTCC look, já předloha pro WTCC, bude to taková slylová sešlost :yes: >:-[] jsme zjistili, že bydlíme pár kiláků od sebe :-!
Jinak tenhle víkend vyrážim pro změnu do Západočeskýho kraje, prostě do Krušných hor, tak se těšim :-) Odtamtad budou fotečky dříve ;-)
A kde je prcek? Ten už spí? Měl by sis ho krotit >:D >:D Minule ti tu vykopával válečnou sekeru, přesněji tobě a tvým zážitkům s ženou :yes: :yes: >:D -
Wiii 02.12.09 16:22
Mojito:
Hele to se pleteš... ja například nesleduju kdo co designuje, proste se mi to libi nebo ne a je mi jedno jestli to udelal Bangl (nebo jak se to píše) nebo sám Otec Svatý, je to pro mě nová info a myslim že je dobré vědět kdo mi vymyslel design auta :-! ;-) :yes: -
Wiii 02.12.09 15:01
« Re: Sedačky z M5 E60?
No jako tipuju, ze BMW nebude pouzivat ruzné systémy. pouze to uchycení tam bude trochu jine, ale to by se napasovalo.
Ohledne PS: Volal jsem na ten vrakáč, kterej tu mám nejblíže ( [odkaz] ) ptal jsem se jich na ty mřížky u mlhovek, které potřebuji abych mohl odstranit ty desne LED svitilny (jo a zjistil jsem ze to cune ktery bylo byvaly majitel nechalo vyrisznout i kousek narazniku aby je tam osadil :-( ) a bylo mi řečeno, že M-paketovy věci vubec nevedou. No a ohledne těch držáků pití mi řekl, že vede pouze plechařinu, vnější prvky, díly motoru a to je vše.... Takže se leda zkusit zeptat jinde... Ještě budu pátrat, ale řekl bych, že to bude celkem dost a to si radši budu dávat ty kelímky do zadní opěrky >:D -
Vampix(Diesel Power) 02.12.09 12:05
« Re: Re: Sedačky z M5 E60?
jo to přeci jen dává logiku >:D Jenom těžko říct, jestli je to všechno stejný, Protože airbagy, předpinače a různé ptákoviny a taky jestli to maj stejně uchycený, ověřoval sis to někde? Jinak kdybych někdy o nějaky kontakt zavadil nebo tak něco tak rad poskytnu...
P.S: Nebyl si na tom vrakáči ohledně te palubky, ty držaky nápojů? Jen tak náhodou sem si vzpomněl :-) -
Wiii 02.12.09 11:52
« Re: Sedačky z M5 E60?
Jezdit pomaleji, to by šlo, už třetí nádrž se pokoušim o co nejnižší spotřebu (zatim jsem dosáhl 9,92 na nádrž, ale chci se dostat na těch 9,5 co říká BMW). Ale až se to povede, tak to zase nepujde >:D Jinak myslim že ty v M3 E90 jsou dost podobny, ale z M5 se budou shánět snáž, už jen proto, že M3 E90 zatim moc neni, jsou hlavne E92 a sklápěcí sedačky nepotřebuju >:D :yes: Ale kdybys měl kontakty do Polska.. hehe, dej vědět ;-) -
Wiii 02.12.09 11:37
Ypsilon:
Ja už vidim jak se tu zanedouho objeví pod tvým profilem druhé auto... a to nějakej speciál >:D To už mě jsi přesvědčoval abch to z tohu udělal... prostě je to taková tvoje velká touha ;-) :yes:
Mojito:
Vsichni jsme tu povrchní, to by jinak nikdo z nás neměl takové auto >:D :yes: Jinak: Jak že tu bude nuda? :-| Jen se tu klidně vesele bavte ;-) Rád si počtu a dozvím se něco nového :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.12.09 11:14
« Re: TOP1
sampus,ypsilon - tak pánové to je asi konec debat k tématu TOP 1,páč s vašimi posledními příspěvky souhlasím (ypsilon - taky jsem povrchní,nix si z toho nedělej :-) ).Chvilku bude u wii-jaye nuda >:D.Z vašich příspěvků je vidět,že berete věci s nadhledem a jen tak vás nic nevytočí a to si na vás cením :yes:
ypsilon - mimo náhradní prádlo doporučuji 2 hoďky před jízdou nic nekonzumovat a taky se (jen pro jistotu)rozluč s nejbližšími příbuznými a kamarády >:D (trošku přeháním,snad to jpor nečte >:-[] ). -
ypsilon 02.12.09 10:59
« Re: TOP1
mojito-no tak to doufam,ze se nekdy setkame a jpor me sveze >:-[] a vemu si klidne nahradni pradlo >:D
a k tomu zetku,zcela jednoduse me az tak nebavi interier a vzhled na to,abych si ho koupil na denni jezdeni i kdyz vim,ze je s nim sranda,vim,ze ma vcelku velkej kufr..je to povrchni,ale uz jsem hold takovej :-) ;-) jo kdybych mel prostedky na to ho hodit do zavodnicky a jezdit s nim na okruzich nebo drifty,tak to byla jina..
ja nepisu,ze je to z Tve hlavy,taky obcas ctu,sice asi ne tolik jako ty,ale presto vim,ze vetsina zurnalistu jeho design zavrhuji a nelibi se jim..ale me proste jo a jak i ty pises,prijde mi necim nadcasovy..
wii-jay-jo vojto mas pravdu,chtel bych si postavit nakou karu na blbnuti >:-[] a vzdy kdyz se poradne projedu a pak koukam na svoje auto,tak premyslim jak bych vyhodil zadni sedacky :-) pak premyslim dal a reknu a proc nevyhodit vse?vzdyt mi staci jen dve skorepiny vepredu >:-[] hodl ty kila jsou znat..