BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 07.12.09 15:59
« Re: Re: ráj pro řidiče
Nojo Thomasino, Davos-Bormio-Stelvio jsem nevidel na vlastni oci ale Grossglockner moc dobře znam ;-) Je to tam fajn, ale celkem dost aut.... Chte to tam zajet ale v lete, takze si udelat dovolenou v Chorvatsku a pak vyrazit :-)
Ale my se bavili o ceskem raji pro ridice ;-)
PS: jeste tohle [odkaz] mysli ze mi to posilal v nejake diskuzi Poustnik -
Thomasino 07.12.09 15:41
« Re: ráj pro řidiče
Chlapci, chybka, ráj pro řidiče ja tady:
[odkaz]
TOP GEAR trasa DAVOS-BORMIO-STELVIO! :-) Doufám, že to vyjde a letos se tam zvládnu podívat.
A taky je super GROSSGLOCKNER STRASSE jižně od ZELL-AM-SEE a Kaprunu, asi jste o tom taky slyšeli. Tam je to paráda, tam se rád někdy zase vrátím - pár fotek nejdeš WII-JEYI u mě pod C-MAXe. -
Wiii 06.12.09 17:51
« Re: ráj pro řidiče
Jo tak tam to neznám, ještě hodně míst v ČR jsem neprojel 8-s Ale to se časem napraví, v lednu víceméně budu objíždět celou ČR, takže to bude pěkné :yes: :yes: Jinak pokud zamířím i do jižních čech, což typuju že ano, tak dám vědět, nějak to tu budu avízovat a dá nějakej čas kdy budu třeba v budějkách.. takovej otevřenej sraz MACZ... kdo přijede, přijede ;-) :yes: :yes: -
Wiii 06.12.09 17:47
« Re: TOP1
Jo ja se tam taky chci podivat, ale nevim jak vse stihnu, trochu jsem zmenil plany a asi pojedu zapadní pobřeží severní Ameriky, z Aljašky přez Kanadu až na jih USA... Tak nevim, kam se dostanu po Evrope... ;-\
Diky za to že si ti libi fotos >:D Jinak 540ka byla fakt celkem sok :-! Ale jak řikáš, hlavně že se nám nic nestalo, ale když jsme zastavili, začali jsme se celkem solidně oba smát >:D >:D -
talio2 06.12.09 17:30
« ráj pro řidiče
u nás na jihu čech se za ráj pro řidiče považuje podle mě úsek Velešín-Besednice-Trhové Sviny-ČB..v tomhle pořadí se mi to líbí víc než v opačném..tak když pojedeš kolem tak si tuhle trasu nenech ujít :-)
a samozřejmě kdybys u toho měl čas na sraz tak se ničemu nebráním, tohle auto bych moc rád viděl :-) :-) -
FRPE 06.12.09 17:23
« Pěkné fotečky z těch Krušných hor ...
... na autě a louce mě omrzliny nevadí, je to fotogenické a v tvém pojetí Vojtěchu = nádherné. Omrzliny na rukou a obličeji mě již vadí trochu více ... :-(
Až budeš mít chvilku, tak se podívej na moje panoramata, jo a taky tě zvu k sobě do recenze na čaj ... ;-) Čajovna u Frpeho Vám uvaří čaj dle vašeho výběru, sortiment z 1500ks druhů čajů z celého světa a k tomu jako bonus - zdarma citron do čaje z vlastní pěstírny ko.nopí, teda spletl jsem se pěstírny citrusů ... ;-)
Kono.pí pěstuji a prodávám na MA.TRAVA.cz kde vydělávám dobré zisky ... >:D >:D
Cena jednoho čaje šálku 0,15litru je za lidových 250Kč/ks ... :-) -
ypsilon 06.12.09 14:00
wii-jay-no hele uvidi se,zalezi to na korunkach ;-) hele v 123d jsem nejel,urcite to bude skvelej kroutic,ale ja bych asi na denni jezdeni zvolil klasickej 20d,jedno turbo staci :-) tak to Te beru za slovo a myslim,ze Ruda se taky rad prida a OSak s erlem treba taky,staci to jen domluvit..a na to je spoustu casu ;-) -
"-- skrytý --" 05.12.09 20:22
« Re: Re: zvuk
na zacatek je clovek spokojenej, ale postupem casu mu tam chybi trosku vice te akcelerace :-| ..na 2 dvoulitra benzin mi prijde motor celkem hlucnej, takovej plechovej, nekdy pri stani (treba na cervene) divne slape....jakoby dychal:))..ale abych jen neplival, co by kdo dal treba za to, aby mel v aute 170 koni ze:) -
Wiii 05.12.09 17:51
Ypsilon:
:yes: :-! Tipuju tak pul roku až rok, než ho budeš mít ;-) >:D mozna do toho za tak dva roky pujdu taky a kupim si na denni jezdeni nejakou naftu.. Treba BMW 123d, tahle nafta mě při projiždce faakt bavila!! Jinak na SK ring muzeme vyrazit ve dvou, taky ho chi videt, ackoliv tam nebudu mit proti tobe sanci... je tam hafo rovinek!! Tam je to hodne o konich
No v Česku má každý nějaký ty svoje NEJ silnice... Já před rokem zkoušel silnice pod Karštejnem (od Berouna na Dobřichovice kolem Berounky) dle rady Autocaru a nebylo to špatný...