BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.12.09  23:47

« Ty už spíš?

Když si byl TOP 1 tak si celý noci chatoval a nyní když tě Frajták sundá, tak s námi nemluvíš Vojtíšku? :'-( Ani se mnou ne? ;-\ :-(

Vojtěchu, vidím že s Martinem focení nevyšlo, ten příští týden bych už asi mohl i já, zámkovka na dvoře bude hotová, tak přezuji zimáky, nažhavím fotáky a přiřítím se za vámi do Říčan ... >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.12.09  18:43

« Re: Re: foceni

ok, se neda nic delat, az budes moct, dej nejak vedet den predem, at se muzeme domluvit ;-) cislo jsem ti myslim daval, ale projistotu ho mas jeste jednou v SZ :yes: Zatim se mej :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 11.12.09  17:28

« Re: foceni

sorry, poslalo se to dvakrat ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 11.12.09  17:26

« foceni

bohužel jsem to tenhle tyden k tobe nestihal, ac jsem dneska byl docela nedaleko... tak snad v tom prespristim tydnu (snad bude i trochu hezky na foceni) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 11.12.09  17:18

« .

bohužel jsem to tenhle tyden k tobe nestihal, ac jsem dneska byl docela nedaleko... tak snad v tom prespristim tydnu (snad bude i trochu hezky na foceni) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.12.09  22:45

« Re: 1. místo

Jako jakej řízek? >:D ten co jste řešili u Sampuse? >:D se salátkem? to beru, je moc dobrej :yes: :yes: >:-[] Jinak asi taky napíšu Sysojovi, ale ten mi už nemá za co platit >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 08.12.09  21:56

« Re: Re: 1. místo

Helehelehle - člověk tu celej den není a Vy jste se tu ale pěkně rozívili Vy jedna HOLOTÓ. >:-[]

Rarsch - produktový manager co řekl? Ještě teď se kuckám >:D >:D smíchy.

White - on Sysloj asi nebude v jádru špatnej - poslal mi dnes na účet 5000Kč a jako variabilní symbol napsal - Včera jsem to přehnal Frpáči - omlouvám se. ;-) >:D

Wii-Jay - ty seš ale řízek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.12.09  17:37

kritiku vseho druhu >:D podstatne bude aby se zakladala na osobnim utoku na FRPEho >:D >:D chlubil jeden :-! >:D >:D

PS:FRPE ty vis ze je to jen sranda :-! Ale brzy nebude >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.09  17:27

Ale nemyslíš doufám styl kritiky (by sysoj) o podobě "nasraného kindervajíčka"...
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.12.09  16:22

Chlapče, kometa tu už douho nebyla... chtělo by to zas nějakou senzaci :-P Aspon zatmění Slunce ;-)

Jinak zadečky tam nechám i pro tvé děti, teda spíš dítko >:-[]

A neboj, až dořešíme co si máš koupit za auto, tak ti to napíšeme a zároveň se pustíme do kritiky na tvé současné >:D >:D >:-[] takže si vem volno, ať si ho můžeš hájit >:D :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.12.09  15:23

« Re: 10 kg úspora

díky za upozornění, zatim jsem ho nesundaval ano nevážil >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.09  14:30

« Re: 10 kg úspora

Také vím o této Koubkově informaci, ale je fakt, že 10kg snad nemohl vážit ani celý origo "kryt" z běžné 320i...
    Vzhledem k tomu, že je motor postavený vlastně "ručně" a jsou na něm provedeny dost podstatné změny (např. Valvetronic za bi-Vanos), byla by úspora relativně značných 10kg, možná opravdu spíš jako součet úspor hmotnosti při všech změnách provedných na motoru...

• 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.12.09  13:59

« 10 kg úspora

Kámo, sem si to chtěl celý přečíst a hned na začátku botička... těch 10 kilo neušetřili jenom na tom karbonovym krytu, to je opakovanej omyl, kterej kdysi vypustil Honza Koubek, těch 10 kilo je pryč i díky dalším úpravám na motoru. A že jich neni málo.
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.12.09  12:04

« Re: Re: Re: 1. místo

"Audi R8 bych si koupil protože pěkně svítí a má hezkej zvuk" (jak řekl produktový manažer při prezentaci na okruhu).
    Ještě potřebuješ další informace k rozhodování? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.12.09  23:25

« Re: Re: 1. místo

Hoši, hoši, hoši ... :-) Jaký komety? Myslíš ty na nebi? ;-)

Heleď Vojtíšku - pěkný zadečky si tady dneska vystrčil, schvaluji je po 22h ale ráno než děcka vstanou do školy, tak je schovej ... ;-)

Jinak když jsem si četl Vaše komenty u mě - tak fakt nevím zda jít po Cupřici do BMW a nebo Audi ... :'-(

Tak a teď pojďte do mě ... :-) jen abych to pak po Vás přečetl si budu muset vzít v práci 2x týdny volno ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.12.09  21:36

Jo, taky rad si pokecám :yes: :yes: Taže budu vyhlížet, popřípadě můžeme pokračovat tady, aby FRPE neřekl že mu zanášíme jeho komenty >:D >:D Jinak diky za přání :-!
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.12.09  21:09

« 1. místo

Vidím, že se pěkně držíš, stále první místo a zdolána hranice 300 příspěvků, jen tak dál... :yes:

P.S. Až budu mít trochu delší chvilku, určitě pokračujem v diskusi M5 vs. RS6.
    Ty dlouhé reakce, to já "můžu"... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.12.09  17:43

« Re: ráj pro řidiče

Občas se dá něco najít jen tak na mapě. Ale bohužel z toho nepoznáš kvalitu silnice... :-( :no: Kouknul jsem a jedine čeho jsem si všiml: Bystřice nad Pernštejnem -> po 388 -> Vír -> po 387 -> Nedvědice -> po 390 -> Olší a nebo silnice 428 z Uherského Hradiště do Zdounky, ale jinak tam nic zajímavě vypadajícího nevidim, ale ono občas to na mapě vypada nezajimavě, ale v realu je to dobry :-) nebo taky naopak, hold musíš hledat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.12.09  17:28

To je škoda, že je pro nás tady z Brna Šumava kousek z ruky :-(
    Kdyby někdo znal nějaké pěkné okresky s novým asfeltem na Jižní Moravě, dejte pls vědět :-) Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.12.09  17:12

Jo tam to znám, ale zas tak mě to neuchvátilo :-( Ale je pravda že jsem tam jel naposledy asi pred rokem a pul... a s Audi S6, která zas tak zatáčivá a citlivá není.
    Ale Jižní čechy, respektive Šumava, to byla nádhera, to mě vskutku nadchlo :yes: :yes: Krásná příroda, krásná nová silnice prakticky všude, hodně zatáček, táhlých, ostrých, serpentinky, stoupání, klesání.. prostě všechno ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…