BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 08.12.09 21:56
« Re: Re: 1. místo
Helehelehle - člověk tu celej den není a Vy jste se tu ale pěkně rozívili Vy jedna HOLOTÓ. >:-[]
Rarsch - produktový manager co řekl? Ještě teď se kuckám >:D >:D smíchy.
White - on Sysloj asi nebude v jádru špatnej - poslal mi dnes na účet 5000Kč a jako variabilní symbol napsal - Včera jsem to přehnal Frpáči - omlouvám se. ;-) >:D
Wii-Jay - ty seš ale řízek >:D -
Wiii 08.12.09 16:22
« Re: 1. místo
Chlapče, kometa tu už douho nebyla... chtělo by to zas nějakou senzaci :-P Aspon zatmění Slunce ;-)
Jinak zadečky tam nechám i pro tvé děti, teda spíš dítko >:-[]
A neboj, až dořešíme co si máš koupit za auto, tak ti to napíšeme a zároveň se pustíme do kritiky na tvé současné >:D >:D >:-[] takže si vem volno, ať si ho můžeš hájit >:D :-! :yes: -
white label 08.12.09 14:30
« Re: 10 kg úspora
Také vím o této Koubkově informaci, ale je fakt, že 10kg snad nemohl vážit ani celý origo "kryt" z běžné 320i...
Vzhledem k tomu, že je motor postavený vlastně "ručně" a jsou na něm provedeny dost podstatné změny (např. Valvetronic za bi-Vanos), byla by úspora relativně značných 10kg, možná opravdu spíš jako součet úspor hmotnosti při všech změnách provedných na motoru...
-
-
FRPE 07.12.09 23:25
« Re: Re: 1. místo
Hoši, hoši, hoši ... :-) Jaký komety? Myslíš ty na nebi? ;-)
Heleď Vojtíšku - pěkný zadečky si tady dneska vystrčil, schvaluji je po 22h ale ráno než děcka vstanou do školy, tak je schovej ... ;-)
Jinak když jsem si četl Vaše komenty u mě - tak fakt nevím zda jít po Cupřici do BMW a nebo Audi ... :'-(
Tak a teď pojďte do mě ... :-) jen abych to pak po Vás přečetl si budu muset vzít v práci 2x týdny volno ... >:D -
Wiii 07.12.09 17:43
« Re: ráj pro řidiče
Občas se dá něco najít jen tak na mapě. Ale bohužel z toho nepoznáš kvalitu silnice... :-( :no: Kouknul jsem a jedine čeho jsem si všiml: Bystřice nad Pernštejnem -> po 388 -> Vír -> po 387 -> Nedvědice -> po 390 -> Olší a nebo silnice 428 z Uherského Hradiště do Zdounky, ale jinak tam nic zajímavě vypadajícího nevidim, ale ono občas to na mapě vypada nezajimavě, ale v realu je to dobry :-) nebo taky naopak, hold musíš hledat ;-) -
Wiii 07.12.09 17:12
« Re: ráj pro řidiče
Jo tam to znám, ale zas tak mě to neuchvátilo :-( Ale je pravda že jsem tam jel naposledy asi pred rokem a pul... a s Audi S6, která zas tak zatáčivá a citlivá není.
Ale Jižní čechy, respektive Šumava, to byla nádhera, to mě vskutku nadchlo :yes: :yes: Krásná příroda, krásná nová silnice prakticky všude, hodně zatáček, táhlých, ostrých, serpentinky, stoupání, klesání.. prostě všechno ;-)
Vojtěchu, vidím že s Martinem focení nevyšlo, ten příští týden bych už asi mohl i já, zámkovka na dvoře bude hotová, tak přezuji zimáky, nažhavím fotáky a přiřítím se za vámi do Říčan ... >:D