BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.09  17:46

« Re: Ty už spíš?

Wii-Jay
    Ne kdo, ale spíš co..., tys fuckt neviděl tu "pr.del" z FRPEho odkazu..? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  17:37

« Re: 10 kg úspora

No jo ty chrochtáku >:D Možná časem pujdu do navýšení výkonu u SI, nebo do E90 M3 >:-[] >:-[]

PS: ty tkahle ohrožuješ nevinné chodkyně? :D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  17:24

njn proč to tak udělali to už se asi nedozvíme...Aspon se my chrochtaci nemusime tabulkově koukat moc vysoko na 2litrove benziny >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  17:16

jj mela 192 kobyl, ale byla to origo 2,4 M3 se sníženym zdvihem na 2,0 kvůli pojištění v itálii a španělsku... myslim že to byly tyhle dve země ;-) Prostě se taky mohli víc snažit a dát nám víc kobylek >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  17:15

« Re: Re: Ty už spíš?

mno bylo to všechno na střední a ona byla ještě v prváku...taková městská nána...neřešit >:D jak jsem to slyšel tak sem ji na přechodu viděl jako terč pomalu >:D

ještě jsem na ni zatroubil zamaval a jel :-D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  17:13

« Re: Re: 10 kg úspora

ja myslím že 200 uplně na normalni použivani by z toho vytahli....Když stare iS taky 4 valec, atmosfera měla 190 nebo kolik už v E30ce
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  17:09

Jsi asi kouzelný Vampík >:D :yes: Jinak poskrábat lak jako odplatu, to je teda na úrovni :no: 8-s To byla nějaká holka od vedle ze základky ne? >:D >:D na takovou by to rozumem odpovídalo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  16:53

ja mam takove kouzlo že buchty bali mně >:D Auto jsem nikdy nepoužival jako takovy prostředek...ale je pravda že když jsem přijel X6 do školy tak jedna po mě šle jak po uzenem a jak jsem ji odmitl tak kolem toho chodila s kličkem a kamoška (akutalni moje přitelkyně) ji držela dal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  16:07

FRPE:

A co ti brání bouráku >:D Jinak dam vedet az budu domluven s Martinem!! Vis kde jsou Říčany?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.12.09  15:26

White Haues napsal je tu pr.del - tím myslel mě, když bych ti směl poslat mojí portrétovou fotku z OP tak bys pochopil ... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  15:11

OS, Vampix:

Taky to nechapu, BMW by z toho motoru v klidu dostalo prez 200 koní, klidně i 250 ale to by uz nevydrzelo moc tisíc kilometrů. nejspíše tam pristě jen narvali techniku kterou potrebovali do WTCC a s ladenim se moc nesrali, jen to lehce prenastavili, ale v realu je o moc lepsi nez 320i
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  14:43

FRPE:

Cau chlape, nekaslu tu na to, ale bohuzel jsem ted totale rozlitanej a mas pravdu, nespal jsem, ale byl jsem po trech tydnech zaparit ;-) coz se musi >:D A co tvoje Anča? >:-[]
    Jinak s Martinem to snad vyjde pristi tyden :-) Ti dam vedet, blo by fajn kdybys taky dorazil ;-) :-!

Vampix:

Hodnoceni je tu fajn, aspon je tu v cem soutezit >:D :yes: Jinak doufam ze mas i sve osobni kouzlo na které balíš buchty ne jen to auto >:-[] >:-[]
    Jinak s tim mytim jsem na tom jeste hur, to ze auto bylo bíle by jen tak nekdo nepoznal >:D Nahodl jsem spis takovej hnedej nádech >:-[]

White label:

kdo tu je? :-|
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  11:12

« Re: Re: Re: 10 kg úspora

někde ten problém byt musel proč to tam není :-/
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 12.12.09  10:04

« Re: Re: 10 kg úspora

stejne je skoda ze z toho motoru nedostali aspon 200koni... nebyl by to prece zadnej problem si myslim.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.09  02:00

Konečně je tady (aspoň na chvilku) fuckt pořádná pr.del... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  00:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Ty už spíš?

no a ted mi podej vysvětlení pro mou přítelkyni že ji neodepisuji na icq >:D to je ale neřešitelný problém s takovým odkazem >:D i když osobně jsem na menší plíce tak kroutí se solidně :-D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.12.09  00:42

« Re: Re: Re: Re: Ty už spíš?

No tak horký to cuprou nebude - dal jsem jí do garáže probublávač vzduchu a jeden osvěžovač = vůně, takže si tam docela spokojeně pochrupuje ... ;-)

Jinak ti děkuji za těch 5min ale dnes jsem ztahanej z arbaitu jako pes, takže Anča má dnes volno ... >:D

Ale moje holka je tady [odkaz] doufám že jsem se ničím špatným neprovinil, on to stejně Ric do rána smázne, tak se rychle podívej ... :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  00:23

« Re: Re: Re: Ty už spíš?

tak Aňka Dlaňka se u mně občas taky zastaví >:D Ale od doby co jsem na bramboráky se kterýma jsem jezdil na střední nachytal svoji slečnu tak má docela volno >:D

Chudák Cupra, takhle být odstavena na pospas stojícímu vzduchu který kolem ní pořád cirkuluje. Moje třistadváca by taky potřebovala ale nějakou takovou odpočinkovou kůru protože má asi děravou nádrž nebo co :-/ Dneska jsem ji 2 hodiny čistil, 2 týdny nemytá a nevysávaná, hroznej svinčik...Ještě pak z garáže všechen šampon vystřikat....uplně sem si to užíval no....

edit: Tak vypadá že ti ta Anča dava fakt zabrat, dávám vám ještě 5 minut :-D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.12.09  00:18

Čau - no já si tu do teď píšu sám se sebou ... >:D
    Vojtěch od doby kdy se uhnízdil na prvním místě tak skoro ani nespal, no nyní je tam kde je a je z toho ,,vymalovanej,, a dělá že spí. Stejně nespí, to víme oba ... >:D

No je to tady nějaký dusný téma ale my dva a spící Vojta to zkusíme změnit jo? Teda pokud mě to čas ještě dovolí. Začíná na mě mít chuť Anča. Je to náruživá se.xistka asi ji budeš znát taky ... >:D >:D

Jmenuje se celým jménem Anča Dlaňová a když mám absenci sexu tak mě tady vždycky začne provokovat a hladit ... ;-) >:D

A teď k autům - s Cupřicí jsem přes celý týden nevyjel, je v garage a koncem týdne už snad budu moct vyjet, dělají nám doma zámkovku, tak to je ten problémek. No ale zase co jezdím s Freetrackem - mám v peněžence stále peníze, jelikož s F najezdím 2x co s Křupkou ... :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  00:10

Frpe gratuluji k "motorovému" příspěvku, mně to napadlo až teď, jinak bych si ho podržel já >:D Celkově je tu nějak nuda poslední dobou co se tu řeší nějaké hodnocení, tak se všichni hádají nebo odcházejí....divné tohleto, bych smazal veškera hodnocení, nač je to tu, dával bych známky jako ve škole recenzi, 1-5 at uživatel ví jestli stojí za to ji rozkliknout nebo ne, takhle je tu moc dusno pak
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…