BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  12:59

« Re: 10 kg úspora

>:D žívého, ono i gumy jsou měkčí >:D ...No parada, jak tam přijede někdo s felicii a bude mit přes 200, počkej jak tě to bude * až tě předjede >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  12:11

Hehe neprepisk, proto je tam to nebo... Bud mas auto novejsi nez 2003 nebo když je starší, tak musíš mít přez 200 koní >:D JInak na svodidla bude lepsi neco zivého.. je to měkčí
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  10:26

Kontimental :-D:-D:-D :yes: tak to je sada >:D Chapeš že škodovky bys předjel jenom jednou, pak by to uvařili a dělali nám svodidla >:D Btw těch 200 koní si přepísk ne? By ses koukal taky jenom za plotem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  10:24

Neboj Vampix, vse je to jen sranda >:D >:D

Hele SUV by měla den týdně od listopadu do března :-! :yes: A název tomu můžeme dát jinej... zase jezdit vedle škodovek se mi nechce >:D Takže od roku výroby 2003 nebo s výkonem přez 200 koní >:D Jinak továrna? to taky neni zas tak špatný nápad, jak je pojmenujeme? Kontimental? >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  10:15

Je pěkné jak se do toho pouštíš >:D ale nežer to tak >:D Tyjo takovy okruh by ale nebyl vůbec zlý >:D
    Ale ty SUV bych taky připustil, na tu hodinku občas >:D Chapeš, nemužeš udělat MA.CZ okruh abys tam nepustil všehcny >:D řekněme že SUV by jezdili ve středu od 11.30 do 12.30 >:D i to je příliš kruté >:D
    Stejně tam pořad lítat nebudeš, pokud neplanuješ i výstavbu továrny na pneu >:D

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  10:08

Jo, budu obchodníkem se smrtí >:-[] jako spolumajitel bys tam mohl jezdit i elektromobilem >:D

To mi povídej, bydlím v nejmenované vesničce a tipuju že to tu zanedlouho bude jak v Karlových Varech. Rusáci tu stavějí jak o závod!! Zrovna se nedaleko dodělává barák (teda tři baráky na jednom pozemku, které jsou spojené podzemnimi tunely) s zozpočtem přez 600 mega (Kč)... to je proste Rusko >:D Asi k němu pujdu zazvonit, jestli by mi nedal tak 100 mega na okruh :-!

PS: samozrejme tam jedna rovinka bude a to v okolí startu.... Jinak SUV a vše větší - vstup zakázán. Motorky a vše menší - vyhrazena hodina tydně... volné jízdy každý den a uděláme z toho česky ring >:D >:D Už jsem našel i trasu [odkaz] je to teda trasa nějakého cyklo závodu, ale to se předělá >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  09:51

>:D takže od dneška pan Vojta Cage? >:D Hele do toho okruhu ti teda nejdu, když mně tam ani nepustite s mými emisemi :-( nebo mi vedle udělejte ještě testovací kolečko, nebo i runway a ja tam ten naftak budu testovat, upravovat až dosáhnu těch 200g >:D

Btw v našem kraji(hlavně teda jednom přilehlem městečku:-D) tady máme obchodníku, ze kterých by si mohl člověk brát příklad(pokud chce dosáhnout rychle kapitálu) víc než dost >:D Akorát záleží jakou taktiku chceš praktikovat, zde ti nabízíme českou, italskou, chorvatskou, ruskou a nevím jak je to s těmi číňany, do toho nikdo nevidí >:D

P.S: Samou zatáčku udělat nemůžeš, ne všíchni mají BMW >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  09:46

mozná kdyby jsme mohli udělat velrybí okruh, byl by ve tvaru velryby (teda oplocení, trasu chci mít samou zatáčku) a v tamní restauraci by se podávala pouze velrybí menu >:-[] :yes: Kácely by se v okolí stromy a na trať by mohly pouze vozy s emisema nad 200g >:D To by jim možná vyhovovalo a nějaký ten peníz by nám dali >:-[]

Hele jestli se na to dívám reálně, jdu si zapnout Nicolase Cage v jednom nejmenovaném filmu, stane se ze mě taktéž obchodník stejného typu a za dva roky rozjizdime tenhle projekt >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  09:33

jak si to tak pročítám tak uvažuju o brigádě a jak jsem koukal na nabídku tak Greenpeace mezi sebe berou lidi >:D Možná tam vstoupím a zkusím je převychovat >:D at nám taky něco stříknou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  09:29

No, taky jsem o tom slysel, že by něco takového mělo být, ale myslím si, ze taková 135i coupe tak trochu M1 je (aspon v mem srdci) :-! >:D

Jinak pokud jdes do toho tak to rozhlasuj po MACZ a casem treba nejdeme nejakého investora :yes: >:-[] Jinak jsem s vampixem pro to aby měl cca 8 kilásků :-! Sakra, už bych se měl vrátit ze své říše snů >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  09:28

« Re: Re: 10 kg úspora

Já jsem na tu Mkovou jedničku taky zvědavej. Bude to pekelný žihadlo, akorat jestli to bude oturbovaný motor jak jsem někde slyšel tak to bude možna trošku škoda, to by zpravili jedině samosvorem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 13.12.09  08:39

hej hej to neni vubec spatnej napad:D jdu do toho!!! ale ted vazne... jak jste mluvili o tech M tak ja se pekelne tesim novou radu 1er. ma se delat i v M provedni. to by mohl byt za par let dobry nastupce za 120d
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  22:36

« Re: Ty už spíš?

Frpe, klídek, já si bez zrcátka taky do ních nevidím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  21:47

Tak hlavne ze ty o ní víš >:D Já si tkaničky nechodim nechavat zavazovat do skoly >:D >:D :-! ne sranda, tak se mej, ja to balim a mizim do jine dimenze mezi sve vzdusne zámky.. Navíc v tom svete mam Zondu F >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.12.09  21:47

« Re: Re: Ty už spíš?

Vampi - sorry syn si nevidí do úst ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  21:41

zapomněl jsi na zakladni obuv našich předku, gumáky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  21:40

No tak to asi jediny reseni pro tebe bude chodit v pantoflích :yes: Lehce se nazouvají, akorát je v nich zima no.. to musis nejak zvládnout :-O :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  21:37

S gumou nosim cvičky ale jenom doma, do zipu se mi sekaly kalhoty nebo ponožky...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.12.09  21:36

Tak s gumou nebo na zip.. takovy ty důchodky >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.12.09  21:32

no mně se na to vždycky přilepili plyšáčci :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…