BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 13.12.09 10:24
Neboj Vampix, vse je to jen sranda >:D >:D
Hele SUV by měla den týdně od listopadu do března :-! :yes: A název tomu můžeme dát jinej... zase jezdit vedle škodovek se mi nechce >:D Takže od roku výroby 2003 nebo s výkonem přez 200 koní >:D Jinak továrna? to taky neni zas tak špatný nápad, jak je pojmenujeme? Kontimental? >:-[] :yes: -
Vampix(Diesel Power) 13.12.09 10:15
« Re: 10 kg úspora
Je pěkné jak se do toho pouštíš >:D ale nežer to tak >:D Tyjo takovy okruh by ale nebyl vůbec zlý >:D
Ale ty SUV bych taky připustil, na tu hodinku občas >:D Chapeš, nemužeš udělat MA.CZ okruh abys tam nepustil všehcny >:D řekněme že SUV by jezdili ve středu od 11.30 do 12.30 >:D i to je příliš kruté >:D
Stejně tam pořad lítat nebudeš, pokud neplanuješ i výstavbu továrny na pneu >:D
Wiii 13.12.09 10:08
« Re: 10 kg úspora
Jo, budu obchodníkem se smrtí >:-[] jako spolumajitel bys tam mohl jezdit i elektromobilem >:D
To mi povídej, bydlím v nejmenované vesničce a tipuju že to tu zanedlouho bude jak v Karlových Varech. Rusáci tu stavějí jak o závod!! Zrovna se nedaleko dodělává barák (teda tři baráky na jednom pozemku, které jsou spojené podzemnimi tunely) s zozpočtem přez 600 mega (Kč)... to je proste Rusko >:D Asi k němu pujdu zazvonit, jestli by mi nedal tak 100 mega na okruh :-!
PS: samozrejme tam jedna rovinka bude a to v okolí startu.... Jinak SUV a vše větší - vstup zakázán. Motorky a vše menší - vyhrazena hodina tydně... volné jízdy každý den a uděláme z toho česky ring >:D >:D Už jsem našel i trasu [odkaz] je to teda trasa nějakého cyklo závodu, ale to se předělá >:-[] :yes: -
Vampix(Diesel Power) 13.12.09 09:51
« Re: 10 kg úspora
>:D takže od dneška pan Vojta Cage? >:D Hele do toho okruhu ti teda nejdu, když mně tam ani nepustite s mými emisemi :-( nebo mi vedle udělejte ještě testovací kolečko, nebo i runway a ja tam ten naftak budu testovat, upravovat až dosáhnu těch 200g >:D
Btw v našem kraji(hlavně teda jednom přilehlem městečku:-D) tady máme obchodníku, ze kterých by si mohl člověk brát příklad(pokud chce dosáhnout rychle kapitálu) víc než dost >:D Akorát záleží jakou taktiku chceš praktikovat, zde ti nabízíme českou, italskou, chorvatskou, ruskou a nevím jak je to s těmi číňany, do toho nikdo nevidí >:D
P.S: Samou zatáčku udělat nemůžeš, ne všíchni mají BMW >:-[] -
Wiii 13.12.09 09:46
« Re: 10 kg úspora
mozná kdyby jsme mohli udělat velrybí okruh, byl by ve tvaru velryby (teda oplocení, trasu chci mít samou zatáčku) a v tamní restauraci by se podávala pouze velrybí menu >:-[] :yes: Kácely by se v okolí stromy a na trať by mohly pouze vozy s emisema nad 200g >:D To by jim možná vyhovovalo a nějaký ten peníz by nám dali >:-[]
Hele jestli se na to dívám reálně, jdu si zapnout Nicolase Cage v jednom nejmenovaném filmu, stane se ze mě taktéž obchodník stejného typu a za dva roky rozjizdime tenhle projekt >:D :yes: :yes: -
Wiii 13.12.09 09:29
« Re: 10 kg úspora
No, taky jsem o tom slysel, že by něco takového mělo být, ale myslím si, ze taková 135i coupe tak trochu M1 je (aspon v mem srdci) :-! >:D
Jinak pokud jdes do toho tak to rozhlasuj po MACZ a casem treba nejdeme nejakého investora :yes: >:-[] Jinak jsem s vampixem pro to aby měl cca 8 kilásků :-! Sakra, už bych se měl vrátit ze své říše snů >:D >:D