BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  18:42

« Re: fotečky

Hele tak ta profilovka - byl jsem uprostřed dlouhého cestování, takže myčka neměla cenu, navíc jsem byl v podkrusnohorí, kde jsou asi ty nejšpinavejsí silnice co znám, pak už jen lesní cesty a podobné věci >:D A profilovka je z Mostu , na ní je v pozadí Chánov a vybydlený panelák, k tomu se naleštěné auto ani nehodí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  18:37

no počkej počkej, spoecílu? Asi jsem něco přehlídl, já reagoval na tu úvodni fotku, lezu ti do galerie!

pěkné fotečky !! A svezla vás aspoň?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  18:05

Martin_Beneš:

použij mobil, ten je vetsinou dostacujici ;-) ja nebo vampix to mame taky natocené mobilem :-)

Vampix:

Dobré odpoledne kolego! ;-) Hele je to jako žena v hněde kůži s bílou košilí >:-[] :yes: Však šlo o štýl vedle rally speciálu >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  18:01

brý odpoledne soud....přátelé :yes: Jak pak se dneska máme?
    Bílá a hnědá vždycky šla dohromady, akorát na sedanu :-/ >:D nvm nvm
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 14.12.09  17:58

no ja bych udelal video, ale moje kamera uz nejakou dobu stavkuje a ja uz nemam moc nervy ji opravovat... byl to panasonic za 26 tis., a sype se to furt. Dvakrat, co byl v zaruce a po zaruce jeste jednou - oprava za 4 500 :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  17:55

No předtim jsem na nej nekoukal, ale ted jsem se podíval... skoda ze to jsou nejaký holandsky nebo jaky zvásty >:D vůbec tomu nerozumim ;-\ Ale videjko je dobry... A kdy udelas nejaké svoje? ;-)
    PS: dal jsem ti koment :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 14.12.09  17:39

btw, videls to video, co jsem si daval do recenze? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  17:12

Nene, pole to nebylo >:D >:D Je to práce kamionů značky Liaz, vození zeminy na skládku a následné nevyčištění cesty, která se tímto stala pokryta 2 centimetry rozbředlé kejdy v podobě bahna na kterém to neskutečně klouže a nechutně to ohazuje auta :'-( Takže asi tak, ale neboj, před naším srazem to půjde na ruční mytí ;-) Pouze před tímto jsem to účelově nemyl :-!
  • 00 Reagovat !

foto Martin-Benes

Martin_Beneš 14.12.09  16:47

« fotečky

fotečky pěkný. By mě zajímalo, jak jsi docílil tak špinavýho auta, to jsi jezdil po poli? :-))) to jsem snad jeste nevidel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  06:06

« Re: nedělní odpočinek?

>:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  06:06

Mesťáci jsou ze zkusenosti celkem hloupí lidé, ale taky mírnější. Vetšinou tě nechají jet a problémy dělají jen s parkováním na zónách >:D Jinak ta tabbulka je super vec, proste - nemáš, tak neotravuj fízle >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.12.09  22:30

Vzhledem k tomu hnusnýmu počasí, má cenu leštit cokoliv jinýho než auto >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  22:26

Taky zdravím, já si užil odpoledne s krasnějši polovičkou. Venku zima, sníh žáden, tohle nemám rád. Ukončili jsme to zastávkou u městské policie, poprvé na mně blikaly majáky, běžná dopravní kontrola s poučením na konci že jsem do zatáčky(Tčkova křižovatka přehledna, nikde nikdo) vjel moc rychle (40 - efekt trošku k pulici čaře a pak na druhou stranu:) Jo kolem stražniku jsem projel asi v 65, věděl jsem o nich, věděl jsem že jsou městský a nebyla tabule...no zkontroloval a zase mi povalel řidičak po zemi grrr (3x mně stavěli, 2x jim spadl řidičak, za moji kariéru řidiče)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  19:25

« Re: Re: nedělní odpočinek?

No a nerozplácnul ses nekde o strom? A máš boby nebo sáňky?? >:-[] Já protěžuju sáňky pri nejhorsim igelitku
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.12.09  19:20

Vzhledem k tomu še v Plsni sněží celej božý den, tak já sánkoval :-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  19:14

« nedělní odpočinek?

Zdravím uživatele MACZ... Tak jak jste si užili dnešní odpoledne? Bylo to poklidné nebo pracovní? Leštili jste auta, nebo něco jiného? >:D nebo je tu možnost toho, že jste nedělali ani jedno jmenované a prostě se jen váleli :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  14:12

« Re: 10 kg úspora

No jako ja se pořádně ještě nezačal učit, zápočty už chybí jenom 2, ale za to nejhorší, matika a mikroekonomie no a v lednu to bude hukot :-/ jsem na ty zkoušeky zvědavý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  14:08

To ti teda budu držet >:D Já se tu teď taky šrotim na zkoušky a zápočty.. dnes jsem začal a už mě to nebaví >:D :-! Jinak u nás se taky nechytá... Ale v plzni to prej dobré :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.12.09  13:24

jj první ročník tady, Ekonomicka fakulta na hornické škole :*) (báňská)...Jinak zrovna jak magor dělam do Angličtiny fonetiku ke všem slovičkum co jsou v knižce k lekcim co jsme probrali, za to že jsem chyběl a dostatečně si nevynahradil výuku, protože jinak se nedozvím výsledky zápočtu a anuluje mi ten první....šilena ženská >:D Jinak celkem v pohodě ale snížek by se mohl trošku chytat, jak kvůli lyžování tak kvůli autu a velkým parkovištím >:D Odpoledne mně v te klemře čeká procházka pokud to přítelkyni nepřejde....mi držte palce pak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.12.09  13:17

No ono spiš mámlo věcí je tvrdších >:D hehe to mrzet nebude >:D Aspon do toho investoval na spravnym miste, ackoli ja bych si za ty prachy radsi koupil lepsi auto :yes: A co jinak Vampíku? Jak se? Jsi na VS?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…