BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 14.12.09 18:42
« Re: fotečky
Hele tak ta profilovka - byl jsem uprostřed dlouhého cestování, takže myčka neměla cenu, navíc jsem byl v podkrusnohorí, kde jsou asi ty nejšpinavejsí silnice co znám, pak už jen lesní cesty a podobné věci >:D A profilovka je z Mostu , na ní je v pozadí Chánov a vybydlený panelák, k tomu se naleštěné auto ani nehodí >:-[] -
Wiii 14.12.09 17:12
« Re: fotečky
Nene, pole to nebylo >:D >:D Je to práce kamionů značky Liaz, vození zeminy na skládku a následné nevyčištění cesty, která se tímto stala pokryta 2 centimetry rozbředlé kejdy v podobě bahna na kterém to neskutečně klouže a nechutně to ohazuje auta :'-( Takže asi tak, ale neboj, před naším srazem to půjde na ruční mytí ;-) Pouze před tímto jsem to účelově nemyl :-! -
Vampix(Diesel Power) 13.12.09 22:26
« Re: nedělní odpočinek?
Taky zdravím, já si užil odpoledne s krasnějši polovičkou. Venku zima, sníh žáden, tohle nemám rád. Ukončili jsme to zastávkou u městské policie, poprvé na mně blikaly majáky, běžná dopravní kontrola s poučením na konci že jsem do zatáčky(Tčkova křižovatka přehledna, nikde nikdo) vjel moc rychle (40 - efekt trošku k pulici čaře a pak na druhou stranu:) Jo kolem stražniku jsem projel asi v 65, věděl jsem o nich, věděl jsem že jsou městský a nebyla tabule...no zkontroloval a zase mi povalel řidičak po zemi grrr (3x mně stavěli, 2x jim spadl řidičak, za moji kariéru řidiče) -
Vampix(Diesel Power) 13.12.09 13:24
« Re: 10 kg úspora
jj první ročník tady, Ekonomicka fakulta na hornické škole :*) (báňská)...Jinak zrovna jak magor dělam do Angličtiny fonetiku ke všem slovičkum co jsou v knižce k lekcim co jsme probrali, za to že jsem chyběl a dostatečně si nevynahradil výuku, protože jinak se nedozvím výsledky zápočtu a anuluje mi ten první....šilena ženská >:D Jinak celkem v pohodě ale snížek by se mohl trošku chytat, jak kvůli lyžování tak kvůli autu a velkým parkovištím >:D Odpoledne mně v te klemře čeká procházka pokud to přítelkyni nepřejde....mi držte palce pak >:D