BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:21

« Re: fotečky

Jůůů, koukám koukám a hned vidim něco o "velkým poprsí". Jooo tam bych se ohřál hned...a rád :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:21

Hele Vampi, okruh bude >:D >:D Však už to máme naplánované a máme dalšího podporovatele v podobě Subaristky >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  19:19

MZ znamená bulharsky velké poprsí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:19

Vampix: napada me ze by MZ mohly byt Motoristické znalosti, ale nejsem si jiste, ale to slečna opravdu má, priznám se, ze jsem obcas nevedel co to řiká za slova, takže jsem s Ypsilonem byli parkrat pouceni >:D

Kubyyyk: jen se přidej a ohřej se u nás :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:19

Ahoj klucí, můžuk vám do stanu? Mě je zZzZzZzZzZimááááá.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:18

Ja nevim jak moc super to bude na ty závody ale bál bych se pak že u jiného auta prošlapnu podlahu >:D No ja bych si to asi nekoupil ani kdybych měl vlastní okruh, nemám na to koule, přiznávám veřejně. Vrchol strohosti u mně by asi byla E46 CSL
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:16

Ahoj ypsi.... Zena s velkým MZ? Co to je? nějaká sk8 zkratka nebo jsem už tak starý, nebo ještě tak mladý?:-D Ta subaristka musela stát za to že jsi smeknul až tak hluboko, copak tam hledáš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:15

FRPE:

>:D >:D Ty ses desnej sexista :yes: >:-[]

Vampík:

No tak na běžný ježdění to taky nemá viď... Zase na závody to může byt supet, není to auto na 10 hodin do Chorvatska (nebo kolik se tam jede, uz mi pamet neslouží) >:D :-!

edit: Ypsilonku, jen je sem dej, chci je videt >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:14

ja ti nic neřeknu >:D ale když budeš hodný tak ti to možná napíšu. Leo se kradlo jednomu otci kamaráda, extáze v tom jsem nikdy nejel a je to ku... rozdíl no >:D každopádně.... Ale prostě orientačně aspon vidím ne? hezká nebo ne, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.12.09  19:12

tak jsem se konecne vratil domu..zdravim vsechny :-)

frpe-jsem zarmoucen,jiste ze jsi moji recenzi videl i ohodnotil,ale asi Te muj povoz nenadchl natolik,aby sis ho pamatoval :-(

vampix-ty mas pamatovaka ;-) >:D :yes:

wii-jay- tak myslim,ze jsem ty moje fotky ani nemusim davat,vyhrals :yes: hlavne se mi libi ta popelnice a ja se Ti smal >:D :yes:

jinak panove subaristka je motoristicka zena s velkym MZ,hluboko smekam :yes: :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:11

šílené no, nedokážu si to představit jak mluví o křečích v lýtku...Jako přemyšlim a asi bych neměl koule na to si tenhle hardcore pořídit....
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  19:11

Ale jo Vampíčku - to víš že viděl, i Subaristku jsem na jedný fotce čelem k optice viděl - jenže něco jinýho je fotka a něco jinýho je live.

Nebo mi řekni - ty když sis jako mladík kupoval Leo, Extázi apod. tak je to určitě jiný než živá nadržená přítelkyně, než tvá teplá pravá ruka, nebo né? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:05

Tož to ona nastartovala, musela na benzínku na dálnici, protože nikde jinde nemaji 100 oktanů :yes: >:-[] A nic jiného to nepapá :-! Takže jsme to slyseli a videli, dokonce jsem si sednul do auta abych si vyzkousel tvrdost spojky a brzdy a... no ty vo.le, jak to holka může utáhnout >:D takže obdiv :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  18:58

jasně chápu no >:D bych si asi ucvrk jenom kdyby to nastartovala...

Frpe: Měl starší E46, koukám že ty vůbec recenze nečteš ;-\ co ty seš to za uživatele ma.cz Kdybys je četl a koukal na fotky tak u subaristky vidíš že je hezká a mladá :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  18:57

FRPE, ze ty sis opět nepřečetl tu novinku >:D >:D Ano je to hezká mladá slečna :yes: Jinak Míval E46 ale to už je půl roku zpět a ani nevím zda-li byl na MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  18:55

Aha já myslel že má Ypsilonek starší BMW - mám tucha že jsem to v recenzi někde viděl ... asi mýlka milý omyle ... ;-\

Takže Subaristku jsi viděl na živo jo? A co dobrý? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  18:54

to je system lenosti >:D Dnes jsem extrémně líný :-! ;-) A to bys ěl udělat automaticky néé? >:D Jestli náhodou není něco nového :yes: >:D

edit: mela slicky a byl sníh, němělo to cenu, ale mám přislíbené svezeni na jaře až bude sucho a teplo na slicky >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  18:51

ne že mně donuti nakouknout do galerie ale ještě novinky si budu číst, co je tohle za systém :no: >:D

edit: Nepíšeš nic o svezení...Svezla?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  18:48

FRPÍku, druhé BMW to je Ypsilon a najdeš to v Novinkách (pochopitelně) ;-) Jinak já mám náhodou velké osobní kouzlo a ptáš se čím jsem ji okouzlil? Jak víš že jsem ji okouzlil, když to nevím ani já? >:D Ale pokud ano, tak to bude tím, že jsem jí ukázal tvou fotku. >:-[] >:-[] :yes: Jinak na všechny otázky je vlastně odpověď v novinkách :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  18:42

« Re: Re: fotečky

Pěkný fotky = moje tichá závist! >:-[]
    Kdo je to s tím druhám bmw? :-O

Jináč se pochlub, jakpak ta Subaristka - je to pěkná žena? A čímpak jsi jí okouzlil Vojto? Ramínka máš jako sešlapanej rýč, vlasy prořídlý jako pan Hála, hlas ještě chvílemi přeskakuje do mutace ... hm, to teda nevím čím ... :-O >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…