BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Vampix(Diesel Power) 14.12.09 19:18
« Re: fotečky
Ja nevim jak moc super to bude na ty závody ale bál bych se pak že u jiného auta prošlapnu podlahu >:D No ja bych si to asi nekoupil ani kdybych měl vlastní okruh, nemám na to koule, přiznávám veřejně. Vrchol strohosti u mně by asi byla E46 CSL -
Wiii 14.12.09 19:15
FRPE:
>:D >:D Ty ses desnej sexista :yes: >:-[]
Vampík:
No tak na běžný ježdění to taky nemá viď... Zase na závody to může byt supet, není to auto na 10 hodin do Chorvatska (nebo kolik se tam jede, uz mi pamet neslouží) >:D :-!
edit: Ypsilonku, jen je sem dej, chci je videt >:D :yes: -
ypsilon 14.12.09 19:12
tak jsem se konecne vratil domu..zdravim vsechny :-)
frpe-jsem zarmoucen,jiste ze jsi moji recenzi videl i ohodnotil,ale asi Te muj povoz nenadchl natolik,aby sis ho pamatoval :-(
vampix-ty mas pamatovaka ;-) >:D :yes:
wii-jay- tak myslim,ze jsem ty moje fotky ani nemusim davat,vyhrals :yes: hlavne se mi libi ta popelnice a ja se Ti smal >:D :yes:
jinak panove subaristka je motoristicka zena s velkym MZ,hluboko smekam :yes: :yes: :yes: :-) -
FRPE 14.12.09 19:11
Ale jo Vampíčku - to víš že viděl, i Subaristku jsem na jedný fotce čelem k optice viděl - jenže něco jinýho je fotka a něco jinýho je live.
Nebo mi řekni - ty když sis jako mladík kupoval Leo, Extázi apod. tak je to určitě jiný než živá nadržená přítelkyně, než tvá teplá pravá ruka, nebo né? >:D >:D -
Wiii 14.12.09 19:05
Tož to ona nastartovala, musela na benzínku na dálnici, protože nikde jinde nemaji 100 oktanů :yes: >:-[] A nic jiného to nepapá :-! Takže jsme to slyseli a videli, dokonce jsem si sednul do auta abych si vyzkousel tvrdost spojky a brzdy a... no ty vo.le, jak to holka může utáhnout >:D takže obdiv :yes: :yes: -
Vampix(Diesel Power) 14.12.09 18:58
jasně chápu no >:D bych si asi ucvrk jenom kdyby to nastartovala...
Frpe: Měl starší E46, koukám že ty vůbec recenze nečteš ;-\ co ty seš to za uživatele ma.cz Kdybys je četl a koukal na fotky tak u subaristky vidíš že je hezká a mladá :-D -
-
Wiii 14.12.09 18:48
FRPÍku, druhé BMW to je Ypsilon a najdeš to v Novinkách (pochopitelně) ;-) Jinak já mám náhodou velké osobní kouzlo a ptáš se čím jsem ji okouzlil? Jak víš že jsem ji okouzlil, když to nevím ani já? >:D Ale pokud ano, tak to bude tím, že jsem jí ukázal tvou fotku. >:-[] >:-[] :yes: Jinak na všechny otázky je vlastně odpověď v novinkách :yes: ;-) -
FRPE 14.12.09 18:42
« Re: Re: fotečky
Pěkný fotky = moje tichá závist! >:-[]
Kdo je to s tím druhám bmw? :-O
Jináč se pochlub, jakpak ta Subaristka - je to pěkná žena? A čímpak jsi jí okouzlil Vojto? Ramínka máš jako sešlapanej rýč, vlasy prořídlý jako pan Hála, hlas ještě chvílemi přeskakuje do mutace ... hm, to teda nevím čím ... :-O >:D >:D