BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 14.12.09 19:38
« Re: fotečky
no tak ja se teda nejpozdeji zitra hodim ;-)
jinak MZ melo znamenat motoristicka zena ;-) ale vojta tomu dalsi a mozna i lepsi vyznam :yes: je to tak,ta slecna opravdu vi..
vampix-jses jeste tak mladej >:D hele tak ja jsem jeste taky hledal,teda spis pozorova >:D ;-) jinak se ja se taky priznam,ze mam z toho auta obrovsky respekt,jeste ted se trochu bojim :-)
frpe- >:D :yes:
btw. porad musim myslet na to jak jsem se dnes prohanel na letnakach a myslel jsi jak je to husty a nebezpecny(pos.ranej az za usima)...a potom se ukazala subaristka na slikach,ktere byly tvrde jako kamen >:-[] :yes: >:D :yes: -
Wiii 14.12.09 19:35
« Re: fotečky
Kubyyyk:
No tak tím jsou proslulé snad všechny pedagogický vejšky >:D nejvíc asi Historie >:-[] :yes:
FRPE:
Tak nám taky něco pověz :-! Co tvá studia? ;-)
Vapmík:
To ze jsem pro verzi Kubyyyka jsem myslel kolínka vs. kozič.ky >:-[] :yes: Jinak FRPE je těžký alkoholik, ale stydí se za to (minule mi to psal v nějaké diskuzi), jinak by byl v týmu AlkoholixXx jako Kubyyyk >:D >:D :yes: ;-)
Wii-já nepiji, mě by zlomilo i 5x piv vážně. ;-\ ale někda můžeme dát, mám možnost přespat v Praze ... takže proč ne. Možná sbalím Vendulu Svobodovou a budu bydlet v Jevanech taky jako ty
Vampíku - jsem rád že jsi uznal že papírová, či elektronická erotika je jistě horší než živá nahá roztoužená slunečnice u tebe v ložnici ... >:D
Kubýk je dobrej, bude z něho dobrej učitel :-) Hele Kubyjs, na to pivo můžeme zajít, my jdeme do práce do konce týdne tak jsem tě plně k dispozici. :-) Copa vzít ještě Chobota a Hrudolfa a toho mladýho Plzeňáka ( nevím teď jak si říká asi násoska ) >:D