BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  19:44

« Re: fotečky

Hoši hoši hoši - Ypsilonkovi - se omlouvám, že jsem jeho nádherné BMW zaměnil s tou modrou multikárou ... >:D

Wii-já nepiji, mě by zlomilo i 5x piv vážně. ;-\ ale někda můžeme dát, mám možnost přespat v Praze ... takže proč ne. Možná sbalím Vendulu Svobodovou a budu bydlet v Jevanech taky jako ty

Vampíku - jsem rád že jsi uznal že papírová, či elektronická erotika je jistě horší než živá nahá roztoužená slunečnice u tebe v ložnici ... >:D

Kubýk je dobrej, bude z něho dobrej učitel :-) Hele Kubyjs, na to pivo můžeme zajít, my jdeme do práce do konce týdne tak jsem tě plně k dispozici. :-) Copa vzít ještě Chobota a Hrudolfa a toho mladýho Plzeňáka ( nevím teď jak si říká asi násoska ) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:43

vampix:
    Posekáš metr, dáš si pět Prazdrojů na sluníčku, pak posekáš další metra a dáš si dalších pět. A najednou je druhý den, na dva měsíce akorát >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:42

Wii-Jay:
    Nebudu ti lhát, před 11 vstát nedokážu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:42

kubyku ty musíš mít ale velkou zahradu, jsem slyšel že nejdřív za 2 měsíce, nic moc jako
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:40

A znáte ten Plzeňský song:

"Ááááá, než posekám tráááávníííík,
    áááááá, bude ze mě prááááávníííík,
    lalaláááá, lalaláááá, láláláááá."

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.12.09  19:38

no tak ja se teda nejpozdeji zitra hodim ;-)
    jinak MZ melo znamenat motoristicka zena ;-) ale vojta tomu dalsi a mozna i lepsi vyznam :yes: je to tak,ta slecna opravdu vi..

vampix-jses jeste tak mladej >:D hele tak ja jsem jeste taky hledal,teda spis pozorova >:D ;-) jinak se ja se taky priznam,ze mam z toho auta obrovsky respekt,jeste ted se trochu bojim :-)

frpe- >:D :yes:

btw. porad musim myslet na to jak jsem se dnes prohanel na letnakach a myslel jsi jak je to husty a nebezpecny(pos.ranej az za usima)...a potom se ukazala subaristka na slikach,ktere byly tvrde jako kamen >:-[] :yes: >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:35

Kubyyyk:
    No tak tím jsou proslulé snad všechny pedagogický vejšky >:D nejvíc asi Historie >:-[] :yes:

FRPE:
    Tak nám taky něco pověz :-! Co tvá studia? ;-)

Vapmík:
    To ze jsem pro verzi Kubyyyka jsem myslel kolínka vs. kozič.ky >:-[] :yes: Jinak FRPE je těžký alkoholik, ale stydí se za to (minule mi to psal v nějaké diskuzi), jinak by byl v týmu AlkoholixXx jako Kubyyyk >:D >:D :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:34

čichač, hmmm co mi doporučíš?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  19:33

Ne ne, já čichám, jsem čichač víš? :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:31

Frpe já nevím ale že ty si něčeho srkáš, o Ypsilonkovi si nepamatuješ, tahle věta mi nějak nejde do hlavy, přiznej barvu no?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:29

to byla podpásovka Wii >:D Ale moc pěkná >:D :yes:

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.12.09  19:29

Heleď to je nějaký divný učení tady o autech ne? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:29

Wii-Jay:
    Kéž by práva >:D
    Studuju Geografii na pajdě. I když si někdy říkám, že to není "Západočeská univerzita v Plzni" ale "Vysoká škola alkoholická" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:27

Kubyyyk:
    Podle stylu docházky a tvého města... Práva? >:-[] >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:27

Wii-Jay:
    Mám tenhle semestr asi 8 zkoušek, tak jsem si hodil aspoň jeden předtermín, abych se z toho pak v lednu neposr.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:26

Taky nevim co mě to napadlo no >:D >:D
    Jako on je to celkem easy předmět, tak jsem si říkal, že si taky jednou šplhnu a pujdu si to dát.

Mě ve škole považují za Boha: Nikdo mě tam ještě pořádně neviděl ale všichni ví že existuju >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.12.09  19:25

Vampi:
    Já jsem spíš pro verzi od Kubyyyka :yes:

Kubyyyk:
    ty už máš zkoušky? Ty já vedu až v lednu :-!

edit: nedoslo mi ze jsou predtermíny, zásadne je ignoruji >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:24

:-D:-D předtermín? nějakej školní sadista ne? >:D na tohle bych se nikdy nezapsal >:D Tak si zacpi nos a ani k němu nečichej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 14.12.09  19:23

vampix:

protože se učim na zítřejší zkoušku co mám ráno a nesmí se mi stát, že bych si k alkoholu jenom čichnul. Vím, jak bych pak dopadl >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.12.09  19:22

co to je za svěěěět Alkoholikům je zima, tohle je předzvěst pro rok 2012 maximalně nejpřesnějši

edit: Ja si raději ohřívám ouška mezi kolínkama slečny :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…