BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 14.12.09 20:39
« Re: Re: ženy, víno, zpěv
Kubyyyk:
Taky hezkej příběh >:D :yes: Já to zas takovou dálku neměl, z Kladna do Jevan přez celou Prahu a nevim jak a za co >:D ;-\
Ypsík:
Tyhle vícedenní tahy jsou smrtelné, jednou jsem byl kalit přez víkend na Slapech, v neděli nad ránem mi došli poslední peníze ze 4 tisic a to že to tam neni až zas tak drahy >:D No čuňárna, víceméně mám vzpomínky pouze z fotek, z vyprávění, z pátku před polední a z nedělního odpoledne 8-s :no: -
Ondřej Šámal 14.12.09 20:37
To já se jednou takhle ráno probudil, šel do koupelny, tam našel svoje mokrý ponožky, kouknul do zrcadla, viděl rozbitej nos a rejhu na čele a taky jsem netušil, co se stalo. Až potom mi došlo, že ta moje děkovačka nebyla sen a evidentně se neodehrávala na Oscarech, ale na zahradě, když mě kamarádi zastavovali krvácení z nosu a táhli mě dovnitř >:D -
ypsilon 14.12.09 20:35
kubyyyk-tak je trochu videt,ze jsi vasnivy alkoholik nebo alkoholixXx >:D ;-) no stava se mi,ze jsem skoro vzdy velice komunikativni ale stylem "mam Vas vsechny rad",coz taky asi par lidi musi obcast stvat,ale zatim se mi v opojeni nestalo nic,co bych si neudelal sam >:D za to muj kamarad misak sel ted v sobotu chlastat nak sam nebo co a v nedeli se probudil v 8 rano s rezseklou hlavou na autobusovy zastavce a mel trochu vymazanou kazetu >:D ;-)
frpe-dam si taky jedno nez pojedu ;-) -
Kubyyyk 14.12.09 20:33
Mě se jednou stalo, že jsme šli kalit v Plzni a tak od 12ti jsem vubec neměl co přehled co se děje. byl s náma jeden kamrád co nepil a řídil. A člověče ráno jsem se na šrot probudil v Praze >:D
Vubec nevim že nás tam odvezl a že jsme tam ještě chlastali dál. Nejhorší okno v mém životě >:D -
Kubyyyk 14.12.09 20:23
ypsilon:
Hochu, já ti řeknu, kořalka to je moje vášeň. S kořalkou zažiješ spoustu zábavy ať už večer či po ránu. Ona je to fajn holka, vždy ti pomůže z nensnází, ale někdy se může stát, že jsi s ní moc komunikativní s cizými osobami a můžeš se probudil s monoklem či bez zubu >:D