BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 22.12.09 18:01
« Re: LES 2 ALPES
zdravim chlapaci :-)
peta-tak ty a sampus delate z meho sportovniho nacini dalnicni korab,to mam opravdu radost >:D >:-[]
vampi-hele mel jsem moznost M3 mit a porad si nekdy rikam,jestli jsem neudelal chybu,ale kdyz prijede skorobracha se svou M3 e46 a postavi se nase kary vedle sebe,tak e46 vypada uz trochu stare a ja jsem taky trochu povrchni vid ;-) a taky bych se bal provoznich nakladu,bo ,i kdyz to asi nevypada, si vse platim sam a dily na M3 jsou porad drahy :-( kazdopadne dalsi kary budou eMko a nakej gazik na zimu,ale to je jeste ve hvezdach :-)
jinak kdyz jsme u toho sneni:m3 csl na okruhy nebo udelana m3 e46,x5 30d na cesty,novy skyline,Z8 na letni cruising a sti na zimni radovanky >:D :yes: -
-
Wiii 22.12.09 17:50
Pánové... Máme co máme a kdo není spokojený, tak jaktože u vašeho auta vidím "celková spokojenost: 10"? >:D >:D >:-[]
Kysky:
Caaau! On byl i delfín, ale ten se jmenoval jinak.. Myslím že "delfín Filip " >:D >:D
PS: navrhoval jsem ti at neco vymyslis!!! ;-) Tak muzes pomoct s "darkem" v podobě nicku pro 2000 prispevek >:-[] :yes:
Vampi a Peta:
Nazdar teplometi, tak jak to dnes hřeje? :-! >:-[] -
HonzaBa 22.12.09 16:12
>:D ZETE jsem měl vypracované všechny varianty testu co dává, takže hodně fraška. A pokud máš na Geologii Schreffela nebo jak se to píše, tak ten má zkouškové písemky už asi 20 let stejné. Všechno jsem si vypracoval dopředu, dostal jsem tu vyriantu, co jsem uměl nejlépe a on mi to dal tehda za 3 a řekl mi, že velmi mizerná práce... :D:D -
Wiii 22.12.09 16:09
No tak to by měl bejt cajk >:D Ted uz jen napsat ten zapoctak.. Jinak asi nejvetsi fraska byl zapoctak ze základů ekonomie >:D >:D rozdával od předu a vlna výspedků se valila asi 3 řady za ním >:D >:D :yes: Takže buďto 95% lidi projde, nebo 95% lidi neprojde >:D >:D