BMW 320si (Wii-Jay)
Pouštník:
Cau Poustniku ;-)
Jo diky, vyhral jsem ho za 1800 prispevek >:D
Švihák:
Taky o tom Ferrari přemýšlím, jelikož mám 16" Acera (zatim bez vad a problémů a i GRIDy na tom rozjedu), tak by se hodil nějaký meší, ale né tak hnusný jako Asus Eee..idealne to ferárko :-) :yes:
Vampi:
Cau bouráku, tys tam měl včera mladou? Nebo co že ses nám nevěnoval? >:-[] -
Dylan McKay 23.12.09 08:18
« Re: LES 2 ALPES
Moje zkušenost s notebookama- HP špatný, Dell špatný. Můj první Acer Ferrari 3400 mi vydržel 4 roky bez JEDINÉ závady, a u kamaráda bude sloužit určitě ještě dlouho. Díky tomu jsem si pořídil Acer Ferrari ONE 200 11,6" a jsem maximálně spokojený. [odkaz]
Ferrari dnes nestojí 60-80.000 Kč, ale kolem 15.000 Kč.
Je to super notebook a hlavně s ním člověk udělá nějakou tu parádu... ;-)
PS: Jitka má HP 6735s necelý rok, a dáváme ho pryč. Je velký, nudný. Koupím ji taky menší notenbook, tam nebude výběr snadný- chce růžovej... :-) -
Thomasino 23.12.09 00:27
« Re: LES 2 ALPES
HP jsou celkem dobrý. Jen mají šíleně drahý díly, pokud si třeba zničíš sám displej, jako se nedávno stalo známému :-( V tomto ohledu je na tom třeba MSI o hodně lépe, přitom kvalita je fakt dobrá.. A v ceně DELLu máš zase většinou On-Site servis, což znamená, že se ti NTB podělá, ty jsi zrovna týden na chalupě a nikam se ti nechce, tak technik dojede druhý pracovní den za tebou a opraví na místě (z 94%) :-) -
Thomasino 23.12.09 00:19
« Re: LES 2 ALPES
Nejlepší jsou asi Sony, ale taky zdaleka nejdražší. Dobrý jsou DELL, HP, Toshiba, MSI.. Případně Asus.. Ale třeba Acer nemám moc rád, nejsou nic moc, jen jsou nejprodávanější, ale jsou to šunky.. Chceš snad něco kupovat? Pod stromeček to už asi nestihneme, leda by jsi jel zítra do Brna.. Já budu ještě v hokně ;-\ -
Thomasino 23.12.09 00:09
« Re: LES 2 ALPES
Jasan, někdy probereme, až to bude aktuální.. Ale sdílení dat se dá řešit i doma pomocí WiFi a k tomu připojenýmu externímu disku apod.. Já mám soukr.věci na domácím PC, pracovní na notebooku, jen si ho občas beru do postele když jdu na MACZ apod :-) Nebo si půjčím notebook přítelkyně, ten má lepší výdrž na baterky.. -
Ricardo 23.12.09 00:03
« Re: LES 2 ALPES
Thomasino, můžeme to někdy probrat podrobněji? Já jsem na sledování vývoje v oblasti nových počítačů dávno úplně rezignoval, takže ani pořádně nevím která bije... Na myšlence více než jednoho počítače mě akorát děsí myšlenka neustálého přetahování souborů a hrozba, že novější verzi souboru omylem nahradím starší. -
Thomasino 23.12.09 00:00
« Re: LES 2 ALPES
Já jsem zastáncem mít stále doma jeden stolní kompl, ve kterým není problém po roce vyměnit grafiku nebo procesor a k tomu mít menší lehký notebook (12"-14", max.2kg), který nemusí být až tak našlapaný a díky tomu že nemá právě pořádnou grafiku, tak vydrží dlouho na baterky ;-)
Jednu dobu to už vypdalo, že stolní PC budou končit a notebooky je vytlačí úplně, ale stále se prodávají bez nějakého poklesu vesele dále.. Jsou ve stejném výkonu stále o hodně levnější ;-)
edit: správnej postřeh, Labele! Taky jsem si říkal, co si to tam tou druhou rukou honí...