BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 27.12.10 09:44
« Re: Výměna eSÍčka
wii a thomasino-abych to tady trochu rozlousk,tak jestli si dobre pamatuju,tak poprvy v moste(bez stabiku) jsem mel cca o 3s lepsi cas nez rarsch a v brne(taky bez stabiku) jsem byl diky vykonu taky rychlejsi..ale na NS jsem od nej dostal lekci a wii byl taky rychlejsi(myslim,ze dokonce o 6s);-) ..ale pamatujte,nejde o cas,ale o zazitky ;-) :yes: ..
a co je lepsi nebo horsi?..to necham konovi,ten ma vetsi hlavu >:D ..kazdopadne to zalezi na "ridicskem vkusu" pilota ;-) ..ale jak sami ctete,tak po 320si je m3 e46 jasna volba,takze bmw+R6=ideal >:-[] ;-) -
Wiii 26.12.10 21:44
No jasně že se dá úpravami dosáhnout stejné funkčnosti >:D Ale to úpravou podvozku dosáhneš i z 330d >:D >:D Myslel jsem to spíš defaultně z továrny >:D No a když o tom přemýšlím, tak to nebyla ani Ypsiho 330i.. ten užměl tvrdší stabilizátory a auto se mu skoro nehoupalo ;-)
Ale záleží to hodně na okruhu. Na rovinkách nemám nejmenší šanci. Tam prostě víc nemůžu.... ;-\ -
Thomasino 26.12.10 21:38
Pamatuji se dobře, jak esíčko perfektně drželo v zatáčkách, když mě na jaře vezl po okruhu v Brně Rarsch, ale myslím si, že se dá aspoň tak na 80% vlastností podvozku esíčka dostat i s 330i s úpravami podvozku. Ale nevím, to jen hádám. To by musel někdo, kdo to má hodně v ruce vzít tvoje esíčko a pak za stejných podmínek třeba Ypsiho 330i.. Taky záleží na typu okruhu, jak správně píšeš :-)
Bylo by to ale zajímavé srovnání... -
Thomasino 26.12.10 21:12
No ale nechceš ho ani tak s tím úžasným motorem >:D Tak by to vyšlo na stejno a neřešil by jsi jestli si ho někdo někdy koupí nebo ne ;-) Ale ono samozřejmě není taková sranda tam dát jiný motor, navíc o dost silnější.. Jde o to jestli to zvládne spojka, převodovky atd, atd... To byl spíše takový žertík :-) -
Thomasino 26.12.10 20:27
To samozřejmě chápu, že by jsi to pak neměnil. Tak jsi tam měl dát zrovna nějaký lepší motor, když už prošel výraznou generálkou ;-) Třeba 330i :-) Jo na výkon si člověk rychle zvykne a chce více a více >:-[] Taky jsem trochu zalitoval, že v době objednání GTI nebyly známé ceny na Scirocco R, jako že zase o tolik dražší není. Čekal jsem ten rozdíl výraznější. Asi bych šel do modrého eRka v manuálu >:D -
Wiii 26.12.10 19:51
xGay:
Jo to lehčí E36 je, ale stejnak mě to překvapuje.... Co se týče Coopera S ten může vážit tak 1,1t ne?
Thom:
Ono kdyby esičko mělo víc koní, tak se ho vůbec nezbavuju ;-) :yes: Je to super svezení, ale každý výkon omrzí a na esičko nejsou žádné kity a zvýšení výkonu... ;-\