BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 24.12.09 17:37
« Re: VV a ŠNR
jasne,vzdyt ja tez ne ;-) hele motokary plati,ale cas Ti jeste upresnim..vidim to nak na sestou ;-) natrenujem a na jare vyzvem dadanka >:-[]
jinak ja jsem se vcera taky lehce vozunkl,ale posledni hodinu si nepamatuju a rano jsem se probudil v poho ve svy posteli,ale s bolavym kotnikem..asi jsem si nekde rozbil drzku >:D -
Wiii 24.12.09 17:28
« Re: VV a ŠNR
Ajt Ypsilonku... tak ty tvrdaku, diky teda >:D ;-)
PS: uz jsme si prali osobne, tak jsem ti ani neposlilal zadny prihlouply prani >:D
PPS: plati 29. motokary?
Vampi:
Copak, braska byl vcera kalit? taky jsem zasel ke kemosovi, on prej... dorazte, dame jen panaka na Vanoce a pak z nej vypadlo, ze ma narozky >:D >:D No takze jsem tam sam pil Bacardi a ostatni pili vodku a Tullamurku.. Kazdopadne solidni oziracka ale pamet mi slouzil. takze cajk >:D :yes: -
ypsilon 24.12.09 17:20
« Re: VV a ŠNR
Za okny venku zima jak krava,
zaclony provoni rumik a trava.
Vanocni koledy zpivaji andele,
sjetej jak hovado,uz me nic nesere. >:D
a nebo taky:
Priletel k nam Jezisek,
mel poblity kozisek.
Misto darku odpadky,
chce zustat i na svatky.
Nalitej jak mraky,
poslu Vam ho taky. >:D
takze vesele Vanoce a stastny Novy rok bez nehod Vam preje tvrde y :-) -
Vampix(Diesel Power) 24.12.09 16:40
« Re: VV a ŠNR
Zdravím. Uvažoval jsem, že napíšu nějaký přání spec pro Ma.cz ale jelikož jsem dneska strávil den od 4 do 10 v autě na otočku do bratislavy a pak mytím 2 aut tak jsem se k tomu nedostal a přeji Vám tímto vzkazem:
Aby chutnala štědrovečerní večeře všem, ať pod pařezem najdou nesplněna přání své a ať se tady po novém roce všichni zase šťastně sejdem:)

Pockat, ty roveru rikas auto? >:D >:D To je spis moped na ctyrech kolech >:D
PS: doufam ze chapes ze jen rejpu aby byla sranda >:D
PPS: Jinak jsem koukal u nas pod stromecek a je tam nejakej zabalenej darek s jmenovkou xganga a vypada to jako mala jachta >:D treba to ježíšek netrefil >:-[] :yes:
THOM:
A nerikej... Ja myslel ze jezdis uz nejakej ten mesic >:-[] Jinak ahoooj :-)