BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 02.01.11 12:04
« Re: Novoroční předsevzetí
Ypsi:
No na NS to přisuzuju tomu, že jsi nikdy na podobnym okruhu nebyl... příště to bude lepší ;-) Jak už jsem několikrát řekl, NS je proti Cadwell Parku dálnice >:D >:D
Ted jsem zrovna nedávno koukal na test Fifth gearu na Cadwell parku Swift sport vs. Mini Cooper ;-) [odkaz]
Jinak brždění do Apexu... Ono tě to časem naučí začít brzdit později a hlavně to použiješ i při jakékoliv nedotáčivosti ;-) :yes: :yes:
Matii:
Hezké předsevzetí >:D >:D To mám taky, ale ne tolik kilo >:D -
ypsilon 02.01.11 12:01
tak muzem,zalezi na domluve ;-) ..protoze se bojis min nez ja,teda aspon na ns to tak bylo..tam jsem byl potentovanej az usima :-) ..co myslis?..brzdeni na apex?..
p.s.:koukni se na to,ten text je uplne nejvic >:D ..s danym jsme se u toho narechtali >:D ..dale doporucuji tohle [odkaz] ..david steel je proste nejvic >:D -
Wiii 02.01.11 11:56
Jo s M3 má Spa už význam ;-) No s OSem jsme se bavili o Sachsenringu.... ;-)
Jinak nevim proč "vrah nebojsa" mám jinej styl jízdy než ty.... OS jednu z mých věcí zkoušel v Mostě a přiznal že to funguje dobře... ;-)
PS: ještě jsem to neviděl, ale vidim na všech značkách to "Z" a už na to mám svuj názor >:-[] >:-[] :no: :no: :no: -
ypsilon 02.01.11 11:53
wii-asi jo,vsichni me do toho premlouvaj,krome mamky,ktera je zasadne proti zvysovani hlasitosti a vykonu meho vozu >:D ..tak to Ti budu drzet palce,ale pri mensim provozu a s m3,by Ti melo vyjit, jses prece "vrah nebojsa" ;-) :yes: ..me bude stacit,kdyz se dostanu nekam k deviti minutam :-) ..hele tak to bychom mohli dat ring a potom spa..
at uz je jaro >:-[] ;-)
edit.:videls/slysels tohohle blazna [odkaz] >:D >:D -
-
Wiii 27.12.10 18:03
« Re: Výměna eSÍčka
Ypsi - jak sám píši, tak na okruhodálnicích je 330i lepší >:D >:D ne sranda. 320si je lepší na opravdu složitém okruhu jako je Ring nebo třeba mnou navštívený Cadwell park.... Tam by 330i byla taky pomalejší.
Jinak samozřejmě je to hlavně o zážitcích, prtože o časech to moc v našem amatérském smyslu nemůže být >:D :no: -
Thomasino 27.12.10 15:54
OK, budu se těšit ;-) :-)
P.S.: Z toho videa se to nedá moc brát, měl jsi dost provoz, motal se ti tam černý Civic a měl jsi studené gumy >:-[] Když ten čas vezmu přesně na jedno kolo pod kontrukcí za první zatáčkou, tak je to nějakých 2:56. Ale kdyby jsi měl lepší podmínky, tak se podle mě taky hravě dostaneš na těch 2:45-7 -
ypsilon 27.12.10 15:47
to prave nevim >:D ,ale muzes udelat odhad z toho videa,co mam v galerii..kazdopadne jsem Vas s rarschem dojel,jeste pred tim destem jsem Vas videl a to mezi nama byla celkem mezera, viz. to video ;-) ..v brne ten vykonovej rozdil jen tak neschovas..urcite se tam aspon jednou svezu.dame si vedet ;-) ..