BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 29.12.09 13:35
« Re: Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Multipla Lover: >:D >:D Aha >:D Hmm, může to být zajímavé >:D >:D
Wii: Tak to příště dávej pozor ;-) Já nesnáším cyklisty, co si stoupnou v pravým pruhu kousek na ostrůvek a když blikne zelená pro chodce, střihnou to doleva před všema autama a pak se v pohodě napojej na tu silnici - svině >:D -
Wiii 29.12.09 13:25
« Re: Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Vampi:
Se ti nikdy nestalo? >:D Asi s tebou nejezdí baby "na ktere" se musis divat >:-[] >:-[]
Ypsi:
Pozor si nedavej, taky by to chtelo nejakou zmenu ne? ;-) Pojistný šrouby mě nazastavěj, mam vrtaky z titanu, takze jin odvrtam hlavy >:-[] >:-[] >:D
PS: Dobrou chut ;-) :yes: -
ypsilon 29.12.09 13:22
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
vampi- >:D gratuluju,jsem si opet daval pozor..
wiicko-no taky jsem to videl,ale na me sedive by ten barevnej rozil nebyl tak videt,tudiz bych to neresil..proc myslis,ze ma na kazdym kole dva pojistny srouby >:D
jo jinak musim uz jit na obed(gulasek s bramborackama) >:-[] :yes:
takze zatal lumpici :-) -
Wiii 29.12.09 13:21
« Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Vsak to je jen sranda >:D Poslusne zastavuju na kazde... nekdy to teda jeste strihnu kdyz tesne po zmene barvy, ale to je jedine.... ;-) I kdyz, jednou jsem se zakecal a projel jsem na cervenou Legerku (tehdy jeste 4 proudy jedním směrem) >:D >:D Jsem stal na cervene a kecal se spolujezdkyni a najednou jsem zahledl zelenou, tak jsem se rozjel a pak jsem ve zpetnym zrcatku videl, ze jsem jel jen ja a ze tam projizdeji auta >:D >:D 8-s :no: Nejspise to byla zelena pro chodce >:D :no: -
Wiii 29.12.09 13:12
Vampi:
Ano, to byla pouze sranda, proste se to tak říká >:D Ale taky se říká (nejen ríka, ale je to i pravda), že za 2500 příspevek je nick Multipla lover a speciální vytuněná multipla (vse najdes v příspěvku 2477) >:-[] >:-[] >:D
edit: Jinak pizzu jsem mel vcera (a do Havirova pro pizzu nepojedu >:D ), teda mel jsem biftek ale v pizzerii, takze dnes si dam asi neco ceskyho...
edit2: pro me je cervená, zavři oči a jed >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 13:07
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
to s tou červenou jsem nepochopil >:D každopádně je tam cuplík na deaktivaci Start Stop
Já měl Pizzu 1/2šunka druha 1/2 tuňak s cibuli, pizzerie Max v havířově, asi ti to ale nedovezou, sorry :-D Něco lehkého po svátcích

Co jsi měl předtim za auto?
Čau