BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rarsch 29.12.09 21:16
« Re: Garáž snů
co to tady vedete za nechutnou debatu? samý krásný auta, to teda slintám...
Já bych se nezlobil s tímhle:
- Mercedes S320CDI long 4Matic
- BMW M3 CSL
- HYMER S-class se Smartem Brabus na vleku :-)
- Toyota Landcruiser V8
- BMW M6 cabrio (no fuj!)
Příliš obyčejné? snad.. -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 19:16
dobrý podvečer...
ty vaše žebříčky jsou pěkně namlsaný teda. Já ani nevim jestli bych do něčeho takovýho šel ale určitě by se mi líbila Eleanor z 60ti sekund tedy Shelby Mustang 1968 k tomu nejlépe M3 v sedanu na léto a k tomu X5(edit: taky by mohla byt v Mku :-D) na zimu a pro budouci ženušku(snad jednou) smarta, nebo SUV až budou děti, nebo co by se ji líbilo. A určitě bych ještě šáhl po jedný E46 s SMG jen tak protože ji strašně miluju
Jo a aby se neřeklo tak na Poker do kasína jednu Scuderii -
Ondřej Šámal 29.12.09 19:09
Kysky: Vždyť to není o penězích, ale o zábavě. Takový Porsche GT3 je schopnější, než supersport o polovinu dražší. Kdybych měl "nekonečno" peněz, tak bych si tam samozřejmě přidal auta, která stojí desítky milionů, ale které z nich poskytne takový zážitek, který by ospravedlňoval jejich cenu (snad krom Zondy, Enza, Carrery GT nebo původního McLarenu)? -
Martin911Turbo 29.12.09 19:06
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
Není zač, vybral jsi dobře. Gala Grande XL je limitovaná setová série a pro běžné praní je velmi nadstandartní, spolu se suškou splní svůj účel. Věřím že s ní budete spokojení. Já mám o rok starší model W 1734, který má "jen" 6 kg náplň a max spokojenost. Jelikož nejsem lemra chlap a zvládám prát, žehlit, uklízet, vše doma udělat, opravit a částečně i vařit, tak pro mně je výběr přístrojů pro domácnost důležitý :yes: jinak Datart je dobrý, znám se osobně s majitelem, je naším klientem fajn chlap na svém místě :yes: -
Ondřej Šámal 29.12.09 18:27
« Garáž snů
Kysky: Pěkný TOP 10, ale čim bys jezdil do krámu pro rohlíky? >:D >:D >:D Moje garáž snů by vypadala asi takhle:
1. Mustang 65´ convertible
2. BMW M3 e46 (případně i CSL, ale tam mě mrzí ten automoat SMG ;-\ )
3. BMW M3 Sport Evolution e30
4. Porsche GT3 (možná i RS) 997
5. pak nějakou luxusní 12-válcovou limo - BMW 760, M-B S600/S 65 AMG, případně nějaké to Bentley nebo Rolls-Royce Phantom
6. pak nějaký luxusní "SUV" - Range Rover, nebo M-B G500/G 55 AMG
7. klidně Ford Focus, abych měl čim jezdit do krámu >:D