BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.01.10 09:43
« Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?
Zdarec WII, navrhuji ten sraz na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. A hlavně to nemám moc daleko z práce (15 min), abych to v poledne stihl a urval se na hodinku z práce ;-)
Napiš odkud tam pojedeš, je tam malinko zmatený nájezd, vysvětlím podrobněji. Nebo napiš do SZ mejl, pošlu mapku s vyznačenou trasou.. Ale IKEA je myslím dobře značená.. Pokud jedeš od Prahy po D1, odbočíš na D2 na Bratislavu, to je pohoda. Horší je to z města, to musíš odbočit nejdříve na Olomouc, ale pak jet rovně k IKEA :-)
GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
-
FRPE 03.01.10 21:58
« Re: Rozjedeme to o 106
Uau - to mě uniklo. Děkuji, to si snad nezasloužím ... :-O taková pocta. No nedá se svítit, jsem tedy Jirka Pomeje a budu muset svojí manželce Ivetce B. chodit každý den do džbánku do hospůdky pro vodku a s paletákem přivážet antidepresiva z lékárny ... ;-\
A ještě vozit na rande malýho Artura. 8-s -
Ondřej Šámal 03.01.10 21:01
« Re: Rozjedeme to o 106
Kubyyyk von Teplometburg: No, nic jinýho mu ani nezbejvá. Dá se říct, že mě zbavil auta, který jsem chtěl stejně prodat a takhle mi zaplatí prakticky tolik, kolik to auto před rokem stálo >:D Ale mrzí mě to, to auto jsem měl rád (asi ne dostatečně, páč to bych ho bratrovi v životě nepůjčil) ;-\
Jo a nedělej Zagorku a řekni, co plánuješ za auto, aspoň po SZ ;-)