BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 00:53
« Re: titulni foto
no a do prd.... šmankote že ja někde něco dával. >:D no toto >:D Hele ty tam máš jednu šílenou sousedku. Má tak 150-160cm, 30let, pořad kouří a jezdí v obrovský americe:-D Nechápu jak do toho leze a vždycky se směju když ji vidim čihat za volantem
červenky se musí s klidem, akorát kde jsem si řikal že už takhle nepojedu je hned jak jsem odbočil z hlavní a jedeš dolů a nahoru....asi 120 v te dolině a v hlavě takový divný tlak :-D -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 00:48
Vím kde je Vyrubku ( pokud teda mysliš tu v Chotěbuzi, dokonce na videu z X6 u mé recenze jedu kolem )
WL: recenze muže byt dlouha když neni o papirovych hodnotach, informacich nadbytečnych nebo se dokola opakujicich. Ja bych rád napsal něco pěkného a čtivého ale neumím to a nechce se mi ale jednou snad :) -
white label 05.01.10 00:20
Možná si to teď hodně trefil, nedovedu si vůbec představit (mimo jiné), vejít se do průměru délky textu většiny zdejších recenzí...
:-O ;-\ ...a jak to bude moc dlouhé, moc lidí to nebude ochotno celé číst... 8-s
P.S. Moravskoslezský kraj, to jsme skoro sousedi, nejsi z OVy? -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 23:47
no tak inspirace tam asi bude no, ja si řikal že je to nějaky známý design, i když mi přijdou s větší hranou, trošku jinak pokroucene ale jinak podobné no....Ale já bych jimi na zimu třebas nepohrdl, ani original porsche, ten design je prostě kult -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 23:35
nevím jestli to není jen světlem protože na jiných fotkách vypadaji světle
cely článek [odkaz]
fotky tam sou níže. Sem se zase zakoukal do zajimavých koutu (Bilstein)
P.S: Vem to raději podle roku výroby :-D
EDIT: vypadaji ale že jsou v tmavším odstínu

Ale já do Ovy jezdím často, přes zimu tolik ne, ale jinak většinou i několikrát týdně, znám i Havířov, segra tam kdysi (po vyšce) chvilí i bydlela...
Možná by nebyl marný sraz v Ově, třeba o víkendu i s Ronaultem, co vy na to? Těrlicko moc, neznám, to už spíš malinko žermanicko...