BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 06.01.10 21:59
« Re: Výzkum prokázal:
co já vidím dále jako průkopníka tak CR motory u Alfy . .možná ještě HDI . .nemají takovej výkon ale do Passatu teprve začínají cpát předchozí generaci CR zatím co u Alfy je už ta nejnovější . .Nevíte někdo kde je ten článek o spolupráci BMW a Fiatu na maloobjemových motorech? :-/ . .
Thomasino: Golf je jiná liga - nekonkurence schopný (jiná třída) a co se týče 147 je na trhu deset let skoro ;-) :-( -
Thomasino 06.01.10 21:58
Tak OMLUVA !! Beru zpět. To není podvozek, ale řízení, stabilizace, reakce motoru...
[odkaz]
Ale chování auta to dost promění.. Hlavně reakce na plyn a to řízení.. Tlumiče ne, to jsem si spletl s jinýma.. Jel jsem za posledního půl roku se spoustou aut.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 21:55
Rezník - a to je vše?Ježiš,tak má společnou elektroniku.Zbytek je ale snad Alfa,ne?
Vím,že pro TG je Alfa srdcovka a ani se jim nedivím.V garáži bych klidně Alfu uvítal.Důvod je ten,že nevím proč,ale má v sobě nějaký kouzlo : 156,159,GT,Brera,8 C,Mito atd.Hlavní trumf fakt vidím v designu a na ten,zrovna já,dost dám. -
Thomasino 06.01.10 21:54
Ale Passat neberu zrovna jako příklad kvalitního interiéru. Já tady mluvím o Golfu 6 Highline nebo GTI.. Ten je zase o kus dále ;-) Stejně jako když srovnáš nové Polo Highline s ostatními malými auty.. U 159 nevím jak po čase s vrzáním uvnitř, s tou jsem neměl čest. Jen s novou.. -
Thomasino 06.01.10 21:50
Focuse dávám jako příklad v řízení a podvozku. Ne s interiérem. Ikdyž je stále o kousek lepší než u Alfy.. Design nic moc, ale vrže málokdy.. V C-MAXu nic nevrzalo ani po 1,5 roce ježdění převážně po městě.. V Mondeu taky ne po 5 ti letech.. Teď už po 7 letech ano, ale kolega s tím jezdí jako prase a ne slušně jako já :-(