BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 06.01.10 22:38
« Re: Výzkum prokázal:
mojito: neboj pochlubím se ;-) zase si říkám jaká jiná značka se může pochlubit takovou historií :-) jen škoda že to u Alfy nepřetrvalo ;-\ i když věřím že něco málo z toho jo jen se přispůsobují trhu :-(
mojito: Měl jsem Maserati gransport půl roku a krom toho že nic rozměrnýho neuvezeš, žere to jak kráva a za servis jsem se vždy pár platů vzpamatovával tak bylo super! ale na město to není - trpí = adaptivní podvozek :-( -
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 22:26
reznik - v reálném světě ale GTI-čko není špatný,hlavně může sloužit jako JEDINÝ auto na vše..no a jsme u té univerzálnosti (rocco to stejný).Takže si to chce ještě pořídit nějakou ,,tvrdou,,víkendovku >:-[].
Fakt je,že víkendu je oproti běžným dnům málo a když se k tomu přidá zima,tak je asi správný,jak se GTI chová :yes: ...a zablbnout se s ním dá,tomu věřte!...i když jsou zajímavější auta a jsme zase u peněz :-( -
Thomasino 06.01.10 22:24
Na posaz já dám strašně moc! Při mé výšce 190cm nevidím třeba z Rocca pořádně před sebe přes zpětné zrcátko ;-\ Málokterá sedadla mi vyhovují, potřebuji mít podepřená stehna, což třeba v Subaru WRX-265 nejde, stejně tak v Oktávce RS a spoustě dalších :-( Na sezení a celkový posaz dám hodně.. -
ReznikCZE 06.01.10 22:21
Thomasino: Počky počky já neříkám že je špatné! jen říkám že je postavené tak aby se zavděčilo všem! ;-) Mě ovšem ne já čekám od auta něco víc proto jsem vybíravější ;-) Alfa má oproti BMW nepatrnou výhodu v jízdní stabilitě ovšem alfa si díky širšímu rozchodu kol mohla dovolit mýt méně tuhý podvozek . .a to se mi líbí pro někoho kravina ale já na to dost dám a zeména posaz . . :-) -
Thomasino 06.01.10 22:16
Reznik - ono je ale dost rozdíl mezi Golf 6 a Golf 6 GTI.. Pokud nevyzkoušíš, nepoznáš.. Na GTI je toho hodně doladěného a pozměněného ;-)
Nicméně "přijatelně kompromisní" Golf 6 je po celý loňský rok nejprodávanější auto v Evropě, takže taky špatné asi nebude ;-)