BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.01.10 19:17
« Re: tak co ten zitrek?
Ypsilon: Jste BMW rodina jo? :-)
Na videích na YT se mi taky na 335i hodně líbí zvuk :yes: Performance tomu musí dát pěknou ránu :-)
Wii: Tojo, bejt majitel a bochnout to do toho sloupu, asi bych skákal, né do výšky, ale z mostu >:D -
Wiii 09.01.10 19:08
WL:
Já přece neříkám, že kombíky jsou hnusný >:D >:D Celou dou jen říkám, ze se mi proste vic libi vzdy sedan (až na tu Oktávu) :-) Osobně bych si prostě kombíka nikdy nekoupil. Stěhovák na nic nepotřebuju a když už bych chtěl auto na dovolený, aby mělo velký úložný prostor, tak si radsi uz koupim SUV ;-) :yes: -
ypsilon 09.01.10 19:06
WL-urcite :-) "banglovy" kombicky odvezu/privezu jsou pekne,konkretne 5er se mi snad libi vic v kombiku nez jako limuzina..podle me je 535xdT idealni rodinna volba :-)
wiicko-no hele zavody uz probehly,ale poradatele to tam nechali otevreny pro verejnost a normalne se tam bezkovalo >:D no hele uvidime po motokarach ;-)
kysky-jasny,ale myslim,ze mu neslo az tak o penize,tak jako o to jak by vypadal pred ostatnima :-) -
white label 09.01.10 19:05
Wii
Viděl jsi někdy naživo třeba bílou M5 (E60) v kombíku?
Je to chuťovka, která se třeba s karosérií kombi u E39, nedá vzhledově vůbec srovnat. U E39 kombi ne , u E60 klidně a stejné je to i u 3ky. Současná 3ka kombi ano, předchozí ne... ;-)

Mě zase ty nové světla přijdou takové "kompaktněji sjednocené" a tím i celý zadek..., navíc ta stříbrná zrovna tohle auto designově docela "zabíjí ;-)