BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 11.01.10 13:35
« Re: 330i vs 320si
nazdar gaylordi :-)
vampi-kestli Ti jde o "prestiz" a design,tak si kup sony,ale jestli Ti jde o vykon a treba i naky to zapareni dobrejch her,tak jdi do lenovy ;-) ale aby se Ti z toho nezaparilo jeste neco jinyho >:D
jinak jsem jel dneska po dlouhy dobe mhd,abych stihnul ranni zapoctovej test a pan profesor na nas uplne zapomnel,no neni to skvele?je to skvele >:D >:-[] :no: -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 13:30
no Já bych na první ránu taky šel do Sony, hlavně kvůli designu a zpracování. Ale Lenovo jakože bývalé IBM je takovy trošku NB guru, navíc nabízí Bluetooth, Led podsvícení, lepší grafiku a teoreticky nějake ozvučeni ale to zrovna opravdu neřešim protože když koukam na filmy v autě tak přes Aux že...Jo a taky proesor s 3MB L2cache... -
Wiii 11.01.10 13:27
Vampi:
Kup si Acera. Je to levný a tak se ti vyplatí koupit dva acery naz jeden drahej >:D Ne, z toho vyberu bych sel do toho Sony VAIO.. Má ho mladá a spokojenost ;-) Ale zase u Lenova nemuzes slapnout vedle ;-) :yes:
Kubyyyk:
Apple je spolehlivý, ale moc chechtáků... :-( A stejnak bych tam nahral windows jako druhej system... na Mac nic neni ;-\ -
-
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 13:09
největší problém že bych se asi měl učit a já prohledávám net a koukám na NB protože můj nejspíš odešel, čekam na vyjadření servisu ale průběžně to vypadá na základní desku což u NB starého 4 roky zbytečná investice...Mám omezený výběr na 2 kusy a pořad hledam co kde a jak
Wii: čau ty náš teplometíku:-* -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 12:27
ten poslední příspěvek je moc pěkný ;) :yes: Vždyky když někdo neměl fotky tak to byl bud fake, nebo ještě toho dne nahrál aspon pár foto a pak třebas přidával...Nevím jestli se bojí vyfotit tatkovi auto nebo co, ale je to vůbec škoda řešit... -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 11:50
no prostě klučina napsal recenzi a myslí si že tím objevil ameriku...Jako napsal to fajn, ale dohadovat se že fotky vlastně nejsou potřeba....At si to s klidem stáhne jo, ale prostě všechny real recenze zde mají real fotky takže....raději neřešit....Já mám svých problému dost >:D Nejvíc mně dostal ten co místo zkopírovat tvůj nick ho naschvál ještě zkomolil. Mám nejradši takové lidi

Nazdaaar buzničko >:D
Takze jak to dopadlo? >:D Psals vůbec něco? ;-)
Jinak MHD smrdí a zásadně nepoužívám >:D >:D :no: :no: