BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 22.01.11 15:13
« Re: M3
Však já nepsal, že to v zelené nebude vypadat dobře. Jsem na ni hodně zvědavý... Ale že v zelené moc M3 nejezdí ještě neznamená, že je to hezká barva :-) Spíše by to mohlo znamenat opak >:-[] :-)
Ale osobně mám k zelené vnitřní odpor ještě z mládí, kdy jsem musel hodně dlouho bojivat abych měl modrou a nešel na vojnu 8-s >:-[]
mě se nejvíce líbí v té modré :yes:
OS - taky tyto KUMHO Ecsta KU36 XS nejsou vůbec špatné, podle různých diskuzí:
[odkaz] -
OS 22.01.11 11:24
320xdt a muzu potvrdit ze lepsi auto na kazdy den nesezenes! pohodlne, velikost idealni, motor staci a dokaze jezdit i celkem zabavne v tomhle pocasi:) s tvoji 330xd jsi neudelal chybu :yes: hlavne jsem byl prekvapenej ze se krasne pretaci na limitu. ja se bal nedotacivosti a ona proste neni :yes: -
Wiii 22.01.11 11:06
Neznič jim to tam >:D >:D >:D
Thomasino:
Sahni si někdy na studený slick nebo semi-slick >:D >:D Je tvrdý jak kámen >:D Toliko asi k měkčí směsi :-)
Jinak co se týče okruhů, to já jsem vybíravý >:D >:D
A co se týče zelené Oxford Green metallic - je mnohokrát krásnější než všechny ty tuctové modré, šedivé, stříbrné, průjmové a černé M3.... Kolik M3 E46 jsi v téhle barvě potkal? Ta barva je prostě super!! ;-) :yes: :yes: -
Thomasino 22.01.11 11:03
OK, díky oběma. Moc jste mě ale nepotěšili. Já doufal, že aspoň krátce použít půjdou díky měkčí směsi :-( Tak to si budu muset pořídit nějaké gumy na okruh na tuto sezonu, nebo dojezdit ty 17" Potenzy...
Na tu zelenou jsem fakt zvědavý! V šedé by se mi líbila, nebo ještě v klasické modré..
WII, jestli by tě v M3 nebavilo Brno, tak to je s tebou pak už hodně špatné >:-[] >:-[] -