BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 14.01.10 20:01
« Re: trojválec 1,4 TDI
vaDPix: Já novinky ohledně Applu sleduji, samozřejmě říkám, že bude oznámení prodeje(asi), ake vše tomu nasvědčuje, protože vývojářům OS dali uzavěrku před jejich konferencí kuli iSlate :-) ....jinak každy rok de IP do prodeje tuším květen/červen...ale ja mít N97, tak si kliiiido tu chvilku poočkám >:D Taky plánuju výměnu mého 3G ;-) -
Vampix(Diesel Power) 14.01.10 19:50
verze 3GS točí velmi povedená videa :yes: fakt se mi ta kvalita na mobilni zařízení líbí. A když se podíváš na rychlost telefonu a pokud si ho dokážeš sehnat ve slevách tak se to určitě vyplatí a myslím že když už ma člověk vyhazovat peníze za iPhone tak rovnou GS
NS: Nový iP dřív než v létě nebude ;) Apple přece nemůže svým zákazníkům připravit nový iPhone v době kdy venku by byla zima. Pak by nesli ještě obvinění za zmrzlé fanoušky před jejich obchody kteří xhodin až dnů čekají na otevření prodejny.... -
Ondřej Šámal 14.01.10 19:48
3GS je zbytečně moc drahej, ta cena je fakt šílená. 3G má o něco horší foťák (ono i 3,2 mpx neni žádná výhra), neumí video (i tak ta kvalita nebude nic moc) a má větší paměť (8 a 16 GB vs 16 a 32 GB). Já mám verzi se 16 GB a v pohodě mi to stačí ;-) -
NoSwear 14.01.10 19:48
A já bych si tedka počkal na kdy oznámí iPhone, až ted koncem ledna budou představovat iSlate/tablet, protože představení nového IP je na spadnutí ;-) software ma bych pro něj představen na 100% a říká se, že i telefon by mohl být, minimalně řeknou, kdy bude v prodeji :-) -
Wiii 14.01.10 19:26
Jsou i na Nokie, ale neni to M Power >:-[] >:-[] >:-[] :no:
A celkově jsem z Nokie zklamán, takže jen přemýšlím jestli iPhone 3G nebo 3GS.. Navic fotak uz mam, takze na mobilu zas tak uzasnej nepotrebuju :-)
No nic, ted uz opravdu odchazim >:D Jsem uz oholen (aby se mi nestalo to co tu psal VaMPI) >:D >:D :-! 8-s a zabalen (pleny), zasypán (zásypem pro mimina) a můžu vyrazit ;-) >:D
PAPA buzničky :-) -
Vampix(Diesel Power) 14.01.10 19:22
tak pa sněhulaku a moc se neunav at neroztaješ.....Jinak akcelerometr podporuji třebas i nokie, stači jen napsat nebo sehnat aplikaci...Ale nevím podle čeho akcelerometr pozná že se jede zrovna 100km/h. řekl bych že využívá vnitřní gps, jinak to nevidím -
Wiii 14.01.10 19:11
Jo ta byla super, jeste ji mam v supliku a obcas ji pouziju, obvzlast, kdyz trba necham zapnuty internet, mapy a dalsich spoustu sracicek prez noc, tak se mi N97 vybije >:D ak se hodi mit ten záložák :-) Asi si koupim ten iPhone 3GS :-) z jen kvuli tomuto [odkaz] >:D >:D >:D :yes: :yes:
No nic, já se balim a jedu chrápat k mladý... vcera byla streda a bylo ho tam třeba a mlada nebyla doma... >:D Takze to jedu napravit ... papa pusinko >:D >:D >:-[]

Já ti nevím, já si koupil Nokii 5800 XpressMusic. Popravdě má to i něco navíc, co nepotřebuju a má to wi-fi, což je paráda. Sice původně jsem chtěl Sony Ericsson G900, ale doprodali ho a ten, co jsem ho málem řešil soudně, za ten jsem si vyžádal vrácení peněz.