BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 18.01.10 20:14
« Re: MACZ víkend na Šumavě - bez přítelkyní
Certina: >:D To je blíž i to Srní :yes: >:D Co si pamatuju, tak intr se zavírá v pátek ve tři hodiny., takže to byl asi největší problém.
Ale jak jsem již psal, s nikým mě nepustí autem, jenom s někým koho už znám a zná ho i taťka...
Ale seznam uživatelů je vícnež zajímavý, tolik lidí který bych chtěl poznat :yes: :-( -
Wiii 18.01.10 20:12
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Jinak se to koná o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Hanss (asi)
Kysky (asi)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Co teda ty přítelkyně? Bere kdo může a pro zbytek budou servírky a recepční? >:-[] -
Wiii 18.01.10 20:09
Hele pánové, tak se rozhodněte >:D Bereme baby nebo ne? jako představa, že nás tam bude třeba 10-15, tak je jasny, že servírek a recepčních je málo a někdo bude na suchu >:D Takže bych sel na jistotu a kdo může ať si vezme a pro zbytek zůstanou ty recepční a servírky >:-[] >:-[]
Co vy na to? Slečny dáme dohromady ony se zabaví a když ne, tak se k nám přidají ;-) :yes: :yes: -
David Silver 18.01.10 20:01
Čau přátelé moc rád se ukážu, já bych jel, ale taťka mě nedoveze, s nikým mě nepustí, kouknu na autobusy, je to víkend... No a kdoví jestli mě samotnýho budou chtít rodiče pustit, a ještě nevím jestli je intr otevřenej přes víkend -
kaaRS 18.01.10 19:55
« Re: MACZ víkend na Šumavě - bez přítelkyní?
Dobry vecer vsem.
Frpe: tebe zdravim hlavne. Pro me je sumava strasne daleko. Mam to asi 380km a vic jak 4 hodiny cesty a to jeste kdyby bylo takove snehove pocasi tak tam ani nedojedu takze musim tvou nabitku odmitnout jak uz nekdo psal kdyby to byly Beskydy dalo by se uvazovat. Jinak diky za pozvani. :-) ;-)
Jiste to bude super akce tak si to poradne uzijte. :yes:

Napis Svihákovi at dorazí ;-) S tim te pusti ne? :-)