BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.01.10 23:53
« Re: Nick za 5000?
Erl:
Všechny problémy jsem vyřešil, až na to druhý auto s xenony >:D Takze jsem to vymyslel jinak a fotky sem dám tak za 10 minut :-) Myslim že se povedly, ale zítra večer povině někdo z rodiny pojede se mnou a já si udělám to co jsem chtěl s xenonama >:D A jelikož nejkrásněji svítí Lexus, tak pojede se mnou on >:-[] :yes: :yes:
5000x teplejší:
>:D >:D Gratuluju k novému nicku a potvrzuju tímto slova Erla, je to vskutku tak a on si to nevymyslel >:D >:D Tak přeji pěkné prožití následujících 5000 minut (od minuty přidání) takže do 26.1.2010 do 09:19 >:D A važ si toho, že jsem ti to přesně přepočítal >:D >:D -
Erl 22.01.10 22:22
« Re: Nick za 5000?
Rex : tady to máš >:D
Takže za přísěvek 5000. bude na dobu 5000 minut nick "5000x teplejší xxx" kde "xxx" je současný nick uživatele Například "5000x teplejší xganga" nebo "5000x teplejší Poustnik" nebo v mém případě "5000x teplejší Wii-Jay"
Tak hurá do přispívání

Jinak sraz byl super, ono kdyz se sejdou pohodoví lidi, tak to ani jinak nebývá >:D >:D
Účast byla taky dobrá, al příště je překecám zase na KFC :-) Tam je bezedný nápoj >:D >:D :yes: