BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Erl 25.01.10 20:11
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
No v práci máme Roomstera s HTP... musím uznat, že to docela jelo, ale ten zvuk jehodně...... nezvyklej >:D
jednou jsem jel ze školy(v autě byly 4lidi) a moc jsem to nešetřil, dokonce jsem za sebou držel 5er BMW(i na dvouproudovce kde jsem se mu pořád uhýbal) pak jsem se rozdělili a při tom mě zdravil a ukazoval :yes:
PS: teď s BMW je to jiný... spousta lidí mě předjíždí jen aby si ho prohlídli >:D vždycky zazdraví a když mě předjedou, tak to pořádně odpíchnu a nechám je se dívat už jen na mizící zadek >:D >:D -
Wiii 25.01.10 20:05
Erl:
Já měl dřív Fóbii 1,2 třívál a když clovek jede sám, tak to celkem jde >:D Avic jsem mel uz z vyroby pneu sirky 205, takze i drzely na silnici, jen ty náklony byli limitujici >:D >:D Ale jednou jsem se na taové silničce uplne v klidu držel OII RS v kombiku a ten mi, kdyz odbocaval uznale zamaval >:D Ale asi nevedel, ze ja tam mam jen trival, to by byl asi jinak rozčertenej >:D >:D :yes:
PS: bez Míry se kalí líp, on nic nevydrží >:D
Buřt:
Jo měj se chlapče a moc se neopij >:D papa teplometíku :*) >:-[] -
Wiii 25.01.10 19:54
Erl:
No to bych asi zíral >:D Co to má kobyl? >:D Jinak ono to bude celkem pálka, ale tak do 30k na hodku by jsme se snad vesli.... ale nevim nevim >:D >:D :no:
Buřt:
V jedenact už budu zařezávat >:D >:D A neber si to, jen jsem si delal srandu ;-) -
NoSwear 25.01.10 19:54
Nahodou, Clio, když v něm lítám sám, tak to je jak větší motokara >:-[] , ale taky sem říkal, že Cliem lítam jen do školy, občas za slečnama(do 15km ;-) ) jinak se zdržuji ve větším a mnohem těžším autě >:D ,které se poslední 3 měsice snažím(relativně úspěšně) konfiskovat ve svuj prospěch :-! ....Jinak pondělni šroceni sem měl minulý týden ;-) ,ale co bylo bylo, dneska se jde na pár orosených, tak se tu mějte a moc nezlobte, jak by řekl Yps, vy lumpici :-) v 11 vas skočim skontrolovat, zatim čus >:-[] -
Wiii 25.01.10 19:39
Erl:
Ale to bude pálka ne? To by mělo smysl tak ve dvaceti lidech a více....Ale stejnak si myslim ze to bude dost kolíků >:D >:D
PS: Burt má Clio, takže jsi to skoro trefil >:D >:D Neco jako ta tva Micra >:D
Buřtík:
Já vim jak vypadas >:D Právě proto ti řikám buřte >:D >:D Pondelní pivko, to neznám, já ted znám jen pondelní zvl na MACZ a pondelní srocení >:D >:D :no: -
Erl 25.01.10 19:27
kdyby mi Ondra neřekl, že jsou v Mostě na podzim volný jízdy, tak o tom taky vůbec nevím >:D
Ale Y říkal, že jsou tam nějaký zimní jízdy po záštitou klubu sportovních automobilů (nebo jak se jmenuje >:D ) ale to je prej jen asi na dvě hodiny, protže pak led začne tát ... -
Erl 25.01.10 19:16
no jo... musím nejdřív do soběslavi a pak do černošic... V zimě jezdím, ale minimálně. Na takový to popojíždění mám pracovní auto ([odkaz] >:D
Jinak na tvoje 320si se taky rád kouknu. Mám u Rudy projížďku (za to jak jsem ho vozil v Mostě >:D ) a asi to vyjde až na Nordschleife >:-[]