BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.01.10 22:34
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Ta je taky dost dobrá, ale tamta je taková vyváženější, plastičtější a není tak "přepálená". On ten výběr je taky dost důležitý a měl by za něj být zodpovědný jen samotný soutěžící, který jej i samostatně vybere. Třeba ta Ronaultova megaanketa (vyberte mi z 12ti fotek tu nej) se mi zrovna moc nelíbila... 8-s
P.S. Už můžu dát i Kubyyykovi a Mojitovi, ale ti tam zas nemají fotky, tak jim dám aspoň "(n)or(m)álně"... :*) >:D -
Wiii 25.01.10 22:12
FRPE:
Jdu ten vzkaz zčíhnout >:D
xganga:
No řikal jsem si, že jsme tu snad všichni dospelí lidi a že se domluvíte mezi sebou >:D Já se domluvil s Ypsim a uz mame zarezervovano ;-)
WL:
Na příště jsme domluveni, i za jednobarevný obrázek (bílá plocha vytvořená v malování) ti dám první místo >:D >:D >:-[] :no: Jinak kterou ty si myslis ze je u me z nocnich nejlepsi? 8-s Hod sem odkaz ;-)
Kubyyyk:
Tak to aby jsme ti poridili čistý líh, jinak se celý víkend nedostaneme z baru >:-[] >:-[] -
white label 25.01.10 22:05
Wii
Tak fefe je u mě jasně na bedně i bez toho, koukni na ten magický kruh na masce (tím pochopitelně nemyslím můj rypák 8-s >:-[] )!
Že jsem přišel na bodové námluvy pozdě už mi ale dávno došlo..., takže na příště už jsme vlastně domluveni, jo... :yes: ;-)
P.S. S tebou to byla taky sranda, nejdřív jsem si říkal proč tam nedáš radši tu super fotku co máš v galerii. Pak ty že to jako vyměníš..., tak si říkám, aha už mu to došlo... a dá tam tu druhou fotku, pak se dívám ... a je tam najednou ta... "třetí"! :-O >:D -