BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 04.02.10 20:15
« Re: Bratr Wii-Gay ...
xGay:
No tak to se snaž >:D :yes:
Zino:
Hele nedal jsem to >:D :no: Ale pak už bych se na hory nedostal, takže jsem si vsechno prihlasil na poslední týden zkouskoveho a jsou to vsechno treti pokusy... 8-s :no: Takze kdyz to dam, budu oslavovat, když ne tak budu zapíjet žal >:D :no:
Erl:
A ví to jistě? >:D -
Brandon Walsh 04.02.10 20:06
wii a ja som myslel ze si siel oslavit lyzovackou vsetky skusky a ty si sa na ne vy.sral >:D bez hadek to nejde >:-[] prave som volal jej otcovi aby mi pozrel pred tak dlhou cestou na auto ci je ok tak sa mi postazoval ze dnes je to s nou hrozne chvala bohu ze je u nich doma >:D -
Wiii 04.02.10 20:03
Erl:
OSák doufám pojede, nemá to daleko a je to šikovnej chlapec takze skola bude v cajku ;-) >:D
Zino:
Bez hádek by to prece neslo, copak to neznáš >:D >:D >:-[]
FRPE:
Hola hola dívko moja >:-[] Jinak jsem celej, až na jeden vyáčknutej beďar, kterej jsem tam nechal a truchu fousů >:D >:D Jinak zlomeniny? No žádné do teď nebyly, ale ted mi Kubyyyk zlomil srdce ;-\ :'-(
Kubyyyk:
No to je ale škoda, byl jsem na tebe zvedavej :-( Ale aspon me nikdo nebude drzet do rána na baru >:D A taky nebudu mit otravu alkoholem >:-[] Jinak ja jsem taky celkem v *, musim tenhle nadchazejici tyden dat zkousky (3) jinak jsem total v * 8-s 8-s :no: :no: -
element5 04.02.10 19:39
« Re: A Kubyyyk má po srandě...
Kubyyyku, to zvladnes, v patek se opijem a do pondelka vystrizlivime, ne? Ja zase 22. brzo rano odletam na sluzebku do Budapesti, tak to taky nemuzu nijak extra prehanet ;-)
A na FRPEho mi nesahejte, vsechny zde dostupne damy mne odmitly a on jediny se nade mnou slitoval a slibil, ze mne bude na Srni utesovat 8-s