BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 04.02.11 10:50
« Re: větraný sedačky
Já zrovna zase vyhrál milion, tak ti klidně půlku dám, ať nemusíš řešit ten dojezd a nějak to pude, ne?
Vaše e-mailová adresa připojené k letence číslo v první kategorii naší propagace, byli vítězové vybrán počítačový systém, natažený od firem a jednotlivců e-mailové adresy worldwide.The remíz bylo oficiálně oznámil 31.ledna, se 2011.You proto byla udělena paušální částku ve výši € 1.000.000.00 (jeden milión eur), což je vítězný vyplácet pro kategorii winners.Below jsou vaše zvítězit dat:
>:D >:D >:D -
positivemind 04.02.11 06:23
Už 2 noci nemůžu spát a pořád ještě nevím, jestli 500 nebo 350 :-( pětistovka si mě doslova omotala kolem prstu, zvuk, výkon, image... už mi dokonce telefon vyzvání zvukem toho motoru a pořád si to jak závislák pouštím na aparatuře >:D jenže nájezd na nádrž je kolem 400km, což je fakt žalostný na to, že je to cestovák a ne kupé na okresky - stavět na dálnici u každý třetí pumpy mě fakt nebaví. Navíc když to ženu kolem 160, už to nepříjemně stoupá a dojezd může klesnout na asi 200km. Zatraceně, jak se mám pak rozhodnout?
Takže to zatim rozumově vypadá na 350, která by měla najet kolem 600km, což už je podstatně lepší.
Kamaráda (XF 4.2 atmosféra) to už dohnalo tak daleko, že se snaží se té bestie zbavit a koupit si něco s nejslabším dieselem 8-s (snad ne S-class s 250cdi :-O ) -
Thomasino 03.02.11 17:26
No jo no. Já si četl v rychlosti diskuzi na 3 stranách, takže to bylo letem světem >:-[] Tak já si ten sedan zase odnáším :-! ;-)
Ale stejně, ikdyž chce někdo E kupé (pokud teda trvá na Mercedesu), tak bych mu doporučil zauvažovat nad CLS (pokud by na něj došáhl), které vypadá o mnoho lépe a do kupé nemá svým designem daleko ;-) >:D >:D -
Wiii 03.02.11 17:06
Wl:
To já je taky viděl společně na salonu Auto Jarov - víceméně jsem tam měl všechny modely najednou - R8 carbio, A7, RS5, Q7 V12, A1, A5 Sportback, A8, A6, A3, A4 Avant a hned za oknem byla TT-RS a prostě předek se mi zas tolik nelíbil. R8 to prostě neni a ani nikdy být neměla... Mě prostě nesedí ten předek k zadku, ale celkově je A7 hezčí než A5 Sportback ;-) :yes: :yes:
Th:
Já myslím že to tu začalo E-coupe a u něj to taky zůstalo >:D Až, jediné kdy se tu zmínil E sedan bylo srovnávání vnitřního prostoru na základě platform. A pak teda ty jsi sem prinesl E-sedan >:D >:D >:D -
white label 03.02.11 13:34
Th
Nová A6 sedan vs A7, rozměrově žádné velké rozdíly, A7 je na platfromě A6 a cenově je A7 logicky o poznání výš, ale nic zásadního to taky není...
Na 4 místa je určitě A5/S5 malá, zvlášť při tvé výšce..., A7 je pro čtyři parádní, jen vzadu tak do 180cm, k vůli svažující se střeše... -
white label 03.02.11 13:19
Wii
Já viděl vedle sebe A8, A7, i R8 a určitá podoba toho předku tam (na živo ) opravdu je (nic absolutního pochopitelně). A7 má na své rozměry ten předek dost nízký a široký, takový "rozpláclý", k A8 to má celkově poměrně daleko...
Všimni si třeba i těch černých nezdobených lamel pod světly...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 03.02.11 12:20
Tak to jsem asi přehlédl, já měl pocit, že diskuze začala Éčkem sedanem a pak se začalo mluvit také o kupé... A7 je cenově proti A6 ale asi už o poznání výše a rozměrově také, ne? Nestudoval jsem to, tohle jsou auta mimo můj zájem a cenové možnosti. A i kdybych ty prachy na takové auto měl, stejně bych si ho nekoupil a šel do něčeho sportovnějšího, třeba Cayman S nebo R, či BMW 1M nebo M3 apod :-)
A pokud bych potřeboval 4 místa, tak třeba Panamera nebo A5/S5 Sportback, případně BMW 5... -
Wiii 03.02.11 12:04
No já nevim, naživo jsem jich už viděl dost a přijde mi to jako normální Audi předek... Něco mezi A5 a A6 prostě se mi to na tom nelíbí ;-\
Jinak s R8 tam podobu teda fakt nevidim >:D >:D :no: R8 je druhá a poslední AUdi co se mi v současné době líbí >:D >:D :yes: