BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Tharas 11.02.10 06:49
« vikend na Šumavě
Jelikož na Šumavě už jsem, tak jsem měl možnost vidět, jak se se při současném počasí jen na Čeňkově pile hrabou čtyřkolky a dál nejedou...přitom mě napala otázka, jak se na Srní dostane tolik zadokolek?:-) Aby ten sraz nebyl omezený jen na subaristy, xDivery a quattra... -
Brandon Walsh 10.02.10 23:10
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
frpe tak teraz si mi zlomil srdce :-( :'-( to vazne uz ju tak skoro predas ? :-O
noswear u nas to je rozdiel nie su tie prihlasky rovnake lebo na bakalarske sa pisu vysvedcenia zo strednej skoly teda aspon sa mi zda a na magisterske to uz nemusis naco by im to bolo >:D kam sa hlasi si nepamatam jednym uchom dnu druhym von len viem ze do liberca urcite -
-
NoSwear 10.02.10 22:18
Hele zino ja nevím, jestli je rozdíl v magisterských >:D mám prostě přihlášky na VŠ(pro mě na bakaláře, ale těžko říct, jestli jsou nebo ne na magistra) jinak jich mám cca 5 >:D ale kam se hlásí?...ja jen, že fakt jsou zde všude elektronické ;-) -
-
Brandon Walsh 10.02.10 19:20
mimo tema ale viem ze tu chodia studenti potreboval by som aspon dve prihlasky na cesku vysku ale druhy stupen alebo ako sa to u vas vola magisterske alebo inzinierske studium vedel by mi niekto pomoct a doniest na sumavu ? -
Wiii 10.02.10 18:58
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný >:D
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Wiičkem)
Element5 ( Volvo V70R)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
Chosé (Škoda Octavia I)
Rexton666 (Škoda Fabia II)
NoSwear (Subaru Legacy (nespletl jsem to? >:D )
PeT-a (Renault R19 16S nebo Ford Focus?)
Hanss (+ další z MoDa)
WL (70%)
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)

Pánové, napadlo mě, jestli nebudete chtít udělat nějakou "spolujízdu" ;) Třeba s Xgangou a Wiičkem bych se mohl srazit u Shellu na Dobříši ;-)