BMW 320si (Wii-Jay)
Erl 05.02.11 22:02
« Re: jarní oživení
mám pocit že umí, ale na 100% jistej si nejsem...
tahle to bude umět určitě [odkaz]
BTW v ČR je to hrozně drahý...
na YT je dost videí z tý kamery... jediný co mám někde nahraný je tohle [odkaz] konkrétně ty terénní vložky...
Z praktickýho hlediska - výhodou je display, otočný objektiv, jednoduchá výměna SD karty a baterky, voděodolnost a dálkové ovládání... Ohledně těch fps jsem žádnej problém nezaznamenal, vše je krásně plynulé, ale slowmotion jsem z toho ještě nezkoušel (a nemyslím že by to bylo až tak potřeba pro on-boardy) -
positivemind 05.02.11 20:52
« Re: jarní oživení
@Poustnik Ty jo, ta škodovka to dobře schytala :-)
@Thomasino A jak to dopadlo? M3 vs AMG - lepší ovladatelnost, nižší výkon proti horší ovladatelnosti a bestii?
Jako další zajímavý test (i když ne crash a ne auta) je tohle [odkaz] - ten smích je hrozně návykovej -
Wiii 05.02.11 20:31
« Re: jarní oživení
Bohužel Thomasino, pravidla byla jasně daná >:D >:D Ale klidně tě pak v brně svezu ;-)
Jinak co bych viděl na testu Fabie RS? >:D Zajímá mě to asi jako hlad v Africe... No a co je lepší M3 vs. C63 AMG taky vim... v podstatě by to bylo mrhání časem se na to koukat >:-[] >:-[] -
Poustnik 04.02.11 22:21
« Re: větraný sedačky
Myslíš finančního ředitele Pověste Seng Bank?
Já jsem pan Patrick KW Chan výkonný ředitel a finanční ředitel Pověste Seng Bank Ltd, Hong Kong.
Mám lukrativní obchodní návrh společného zájmu podělit se s vámi;
to zahrnuje převod velké částky peněz.
Dostal jsem váš odkaz v mém hledání ten, který vyhovuje mé navrhované obchodní vztah.
Máte-li zájem o spolupráci se mnou, kontaktujte mě přes můj soukromý e-mail (patrickmrchan97@yahoo.com.hk) pro více informací
Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocení.
Pan Patrick Chan
>:D