BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 24.05.10 23:35
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
A o tom právě mluvim. Většina lidí tohle+ rozlišení minimálně nemá.
Za dnešek návštěvy na mé recenzi:
44 celkem
Z toho
11* -1280*1024
7* -1680x1050
4* -jiné avšak dostatečné rozlišení
Což je 22. Přesně půl na půl
Včerejšek:
29 celkem
Z toho 17 vyhovujících ku 12 nevyhovujícím.
Pak je tu ještě to, že 1200*900 se stejně třeba na monitor 1280*1024 když vezmež v potaz okno prohlížeče o pár pixelů nevejde, takže i tam by to bylo špatně.
Jak řikam, jedině udělat galerie zvlášť. Stejně je to na pikaču takhle, protože je to jednolitá směs fotek a nedají se galerie+ jednotlivě oddělit. Prostě založit si účet na nějakym fotowebu a házet odkazy a máte pohodičku......
A nepři se se mnou, jsem o své pravdě 100% přesvědčen. >:D ;-)
EDIT: S.hit. Teď jsem si přečetl novinku a chci tu jen napsat že ač to tak vypadá tohle není hádka, ale ještě diskuze......která se v ní teprv zvrhne budeli mi odporováno >:D >:D ;-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 24.05.10 23:32
Wii
souhlas a podpora... Jelikož net je virtuál a neznáme se(většina z nás se v reálu nezná) jsou spory většinou umělé a internet má být přeci místo pro pobavení nebo ne?
Vampix
docela jsem čuměl že na tom dělali aj noisebrothers, ale text je dokonáloš >:D -
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 23:26
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
nejvíc mně štve, že jsem jel kolem jak to točili, jak sedí na tom zábradlí s lahváčem a měl sem nohu na brzdě sekundu, uvažoval sem že je obtěžím pro podpis a navíc pokud sledujete stream, byli tam i kluci z noisebrothers nejspíš takže mně to ted štve 2x tolik :-(
Jinak jako on ma fakt perfektni remake....já si myslím, že tohle udělali fakt parádaně a navíc Martina má fakt dobrej hlas na tohle
Edit: Tak jsem teď přečetl tu novinku o které píše Aspire a taky mi to přijde rozumné, jak zachovat čitelnost a klid v diskusi... Já si myslím, že na internetu celkově není místo k hádkám... -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 24.05.10 23:04
Vampix
HIMYM ale rozhodně překonal FRIENDS ač jsem je dřív zbožňoval... Barney je nejlepší...
FRPE
díky za pochvalu... a ten zvuk co se z něj line... Ještě něco vydělat a pak bych to chtěl předělat na toto... [odkaz] i když jen s 1,4i ale tak stačí >:D
Vampix(Diesel Power) 24.05.10 22:59
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Mentalista sice není komedie, ale chováním trošičku možná jako House. Někdy arogantní, vychytralý, viděl jsem teda pár dílů, vždycky nějak přestanu sledovat a udržel si mně jen house a himym a to house už taky nejedu pravidelně jen himym... BlackBooks a ITcrowd byly nejvíc seriály co jsem kdy sledoval :yes: -
Wiii 24.05.10 22:56
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Pravidla:
1. Na fotografii musí být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!! Pokud máte jen staré auto, není to dostačující!!! Musí to obsahovat podružné prvky Retra!
4. Fotky se přihlašují od 15.5. do 25.5. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA na osobu nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Talio2 [odkaz]
Chobot [odkaz]
Ricardo [odkaz]
Thomasino [odkaz]
Tak foťte a následně se už přihlašujte!!! :-) Čas se fakt krátí!!
Ronault. 24.05.10 22:50
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
ghotic.ghotic: No jedná z mála kriminálek, co mě kdy zaujala, byl Columbo, takže nevím, nevím, jestli se do toho vrhnu. Chtělo by to splašit nějakou anglickou úchylárnu typu I.T. Crowd nebo perfektní Black Books. Ještě teď se směju jak dělali z vína nanuky >:D

Pro mě by byl ještě mnohem větší trest, kdybys mi dal ten BAN i přímo do ......, teda chtěl jsem říct, nejen do tvé diskuse... :*) 8-s
>:D