BMW 320si (Wii-Jay)
Subaru4ever 25.05.10 22:51
1. Matheas
2. Kubyyyk
3. Wii-Jay
Dva dny jsem tu nebyl a počet soutěžících se za tu dobu víc než zpětinásobil :-) :yes:
Spousta lidí spáchala moc pěkný fotky. Mnohým ale chybělo preciznější provedení, nebo to naopak někde se snahou až moc přehnali (já spadám do obou skupin)..... Já "bohužel" preferuji spíše originální nápad a trochu ulítlosti. Takže sice ocením chirurgicky dokonale provedenou fotku, ale zde jí bohužel nejspíš bodíky neudělím.
Každopádně gratuluji všem k účasti v soutěži - je parádní, jak se i ti z počátku bezradní přeci jen kousli a foto dodali :-) :yes: :yes: :yes:
1. důležitá věc pro příště: uzákonil bych povinnost přihlašovat pouze fotku, nikoli fotomontáže/koláže (nic proti kluci ;-) )
2. důležitá věc pro příště: uzákonil bych, aby se fotka vkládala "napoprvé" - tedy žádné: "starou mažu, našel jsem lepší" ... ve sportu taky nemůžete uprostřed utkání říct: "chlapi, pojďtě to rozehrát od znova"
3. důležitá věc pro příště: už nutně musíme dát to téma s ženskejma >:-[] :-) -
Flammer (RSKa) 25.05.10 22:48
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
talio2 : vidis ta misia ma ani nenapadla >:D , skor som myslim tu ako si mal zabit morella, to bola nejake 16 abo tak nejako, kde si ho nahanal cez polku mesta do pristavu ;) v tej stodole na poschodi ( na tvojeje fotke v tom strednom okienku ) bol typek so sniperkou ;) -
FRPE 25.05.10 22:31
Dle mého pohledu :
1) Vampix a jeho rubikovka ( taky jsem si s ní hrál ... )
2) Pouštník a jeho čmoudící V3S ( s tou jsem jezdil v autoškole )
3) Wii-jay a jeho obytňák ( pro evropana nevídané )
Těm na bedně gratulace, těm pod bednou přeji zlepšení do příště ... >:D ba ne, je to čím dál těžší ... ;-) -
Flammer (RSKa) 25.05.10 22:27
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
prve miesto : matheas ( neskutocna foto , aka jednoducha a zaroven genialna - myslim ze retro part si jednoznacne vyhral )
druhe miesto : poustnik ( na foto nemam slov , ale prvykrat ked som ju uvidel ,tak som sa z chuti zasmial )
tretie miesto : talio ( ta stodola a tie kolajnice mi pripominaju , jednu misiu z hry mafia, perfektne , kedze mafia sa odohravalo v rokoch cca 1930 ) -
Wiii 25.05.10 22:27
Téma pro měsíc květen:
AUTO A RETRO
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.5. 20:00 hod do 27.5. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.5. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Kubyyyk [odkaz]
Vampix [odkaz]
Matheas [odkaz]
White label [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
white label 25.05.10 22:16
Vampi
Já stříbrnou taky nějak zvlášť nemusím, ale tahle je hooodně světlá, ladí pěkně s tím hliníkem v interiéru a M-paket v ní pěkně vynikne (na rozdíl třeba od rozšířenější černé).
Ze světlých barev mám raději bílou, ale ta zrovna E39 moc neslušela a taky se ani tehdy bílá k M-paketu nenabízela...